Beste VPN-er for Ubisoft Uplay +

Uplay +Ubisoft Uplay + er en skyspilltjeneste som drives av Ubisoft. Med abonnementet ditt får du tilgang til nye utgivelser samt 100+ PC-spill, tidlig tilgang, betaversjoner og tilgang til favorittitlene og franchisetakene dine. Det betyr selvfølgelig at brukere må ha en sterk internettforbindelse for å støtte den. Nettverket skal lanseres 3. september 2019. Som med alt kan dette være en hit eller glipp for Ubisoft. Det har bedt Sony og Microsoft om å samarbeide. Google har også sin egen tjeneste som kommer ut også. Siden nettverket og spillene er helt online, kan det hende at du blir utsatt. For å løse dette problemet og flere andre, vil du bruke en VPN. Ta en titt på listen vår over de beste VPN-ene for Ubisoft Uplay+.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

Det er flere forskjellige grunner til å bruke VPN når du bruker Ubisoft Uplay +. Den første har å gjøre med tilgang til videospill. Noen ganger slipper selskaper spill i forskjellige regioner før andre. Selv i kategorien “tidlig tilgang” kan det være en forskjell i timingen. Det er en vanlig praksis, men vi føler at du bør kunne få tilgang tidlig til alle regioner hvis du vil. Hvis du vil spille et spill som er ute i en annen region, er alt du trenger å gjøre å koble til den regionen med en VPN. Det vil få nettverket til å tro at du befinner deg i det nye området, og du bør kunne få tilgang til det som du forventer.

En annen god grunn til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å unngå etterslep. Ubisoft Uplay + gir en rekke løfter. Imidlertid kan du fremdeles kjøre på etterslep. Løsningen er å koble til en mindre opptatt server. Hvis du spiller konkurrerende, vet du at det ikke krever mye arbeid å dø. Å bruke en VPN kan definitivt utgjøre forskjellen mellom liv og død i favorittspillet ditt.

Hva er den beste VPN-en for Ubisoft Uplay+?

Det er en rekke forskjellige faktorer du må tenke på når du prøver å svare på dette spørsmålet. I dette tilfellet har de viktigste faktorene å gjøre med tilgang. Etter å ha fokusert på dem, kan vi fortelle deg hva den beste VPN for Ubisoft Uplay + er.

 • Høy nettverksstabilitet med store og stabile nettverk som hjelper deg å unngå tapte forbindelser mens du spiller favorittfranchisene dine
 • Evne til å omgå geobegrenset innhold for å få tidlig tilgang
 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte personvernet og betalingsinformasjonen
 • Høyhastighetsservere i regionen for å stoppe bufferen din
 • Strenge retningslinjer for ikke-logger som tilbys brukere

La oss se nærmere på de beste VPN-ene du kan bruke med Ubisoft Uplay+.

1. Beste VPN for Ubisoft Uplay +: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Ubisoft Uplay +: NordVPN

NordVPN

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Ubisoft Uplay +: PIA

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Vi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Du vil imidlertid ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se nedenfor, er PIA-nettverket ganske raskt på viktige steder rundt om i USA.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Ubisoft Uplay +: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Ubisoft Uplay +: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Hvis du skal spille Ubisoft Uplay +, må du bruke en VPN. Som du ser over, er det en rekke forskjellige alternativer. Imidlertid kan du finne andre på vår topp 10 VPN liste. De vil alle fungere som du forventer, men vi tok spesielt valg for å jobbe med Ubisoft Uplay +. På den måten kan du få best mulig hastigheter for favorittfranchisene dine eller hva du bestemmer deg for å spille. Les vår guide for å hjelpe deg med å ta en best mulig beslutning som passer dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map