Beste VPN-er for Tuscaloosa

Tuscaloosa, AlabamaTuscaloosa, Alabama er den femte største byen i staten. Det har en befolkning på litt over 100 000, men metroområdet er litt over 200 000. Byen er et regionalt knutepunkt for industri, handel, helsevesen og utdanning. Det betyr at det er mange ting å gjøre i området. Byen er også hjemsted for University of Alabama. Hvis du skal besøke byen uansett grunn, kan du ende opp med å bruke offentlig WiFi. I så fall må du huske å koble deg til et VPN først. Før vi forteller deg hvorfor, kan du ta en titt på favorittene våre for de beste VPN-ene for Tuscaloosa.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

I tusenvis av år bosatte indianere området som nå er kjent som Tuscaloosa. Etter krigen i 1812 navngav europeiske nybyggere til området det til ære for sjef Tuskaloosa, en leder fra 1500-tallet av den muskogeantalende stammen. Da Alabama ble en stat i 1817, innlemmet lovgiver byen Tuscaloosa.

I disse dager er det flere ting å gjøre mens du er i byen. Dette inkluderer besøk av Alabama naturhistoriske museum, Childen’s Hands-On-museet i Tuscaloosa, Mercedes-Benz amerikanske internasjonale besøkssenter og fabrikkomvisning, Riverwalk, Lake Lurleen (oppkalt etter den tidligere guvernøren Lurleen Wallace), sportsbegivenheter ved universitetet, og mer. Med mindre du bor under en stein, vet du at det er en opplevelse å se en fotballkamp i Alabama.

Til tross for alle aktivitetene som er tilgjengelige i byen, er det sannsynlig at du vil finne tiden til å bruke offentlig WiFi. Heldigvis tilbyr mange bedrifter gratis WiFi til sine kunder. Selv om det er en stor ting for dem, er det også bra for nettkriminelle. Ved å bruke en VPN for å beskytte personvernet ditt, oppretter du en sikker og kryptert forbindelse til serveren du vil bruke. Det betyr at du gjør det mye vanskeligere for dem å kompromittere sensitive data.

Den neste grunnen til at du kanskje vil bruke et VPN, er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. For de som er usikre på hva de er, forklarer vi. Har du noen gang blitt blokkert fra å se på et nettsted, basert på hvor du er? Det er vanlig at skoler, bedrifter, organisasjoner og til og med noen land hindrer brukerne i å se innhold ved å bruke en brannmur. Når du bruker en VPN, får du programvaren til å tro at du er et annet sted. På den måten kan du bla gjennom som du normalt ville gjort.

Det er de beste grunnene til å bruke en VPN, men du kan oppdage andre bruksområder når tiden går. Enten du vil beskytte personvernet ditt eller komme deg rundt geo-blokker og begrensninger, er det en god idé å bruke en VPN. Uansett hvilken tjeneste du velger, er det noen få ting du må vurdere før du velger.

Til å begynne med bruker VPN-er krypteringsprotokoller for å beskytte medlemmene. OpenVPN-protokollen er det beste alternativet å velge, og du vil gjøre det når det er mulig. Nesten hver eneste leverandør vil tilby det alternativet. Mens noen leverandører vil tilby deg et valg av en TCP og en UDP-versjon, vil begge gjøre jobben sin slik de var ment. Forskjellen er at UDP er den raskeste. Det er viktig hvis du prøver å strømme noe avansert innhold. Hvis du har problemer med tilkoblingen, er TCP et bedre alternativ for deg.

1. Beste VPN for Tuscaloosa: IPVanish

IPVanish

Tuscaloosa har en god økonomi og er et knutepunkt for medisin, teknologi og mer, men det har ikke egne serverplasser. På grunn av dette velger vi en server i Atlanta (fordi det er den nærmeste storbyen). Vi bruker IPVanish-serverne i Atlanta hele tiden siden kontoret vårt er i området. Vi kan fortelle deg fra erfaring at serverne i Atlanta er både raske og pålitelige. Du vil også finne at IPVanish har flere serverlokasjoner i USA som omtrent hvilken som helst annen VPN-tjeneste. Dette gjør dem til et flott alternativ å bruke.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish er vert for 48 servere i Atlanta (igjen, fordi det er den nærmeste byen), og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel atl.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Atlanta og fant hastigheten 63,76 Mbps på vår kabel-internettforbindelse som maksimalt har den samme hastigheten.

IPVanish hastighetstest i Atlanta

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. Medlemmene er dekket av en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN for Tuscaloosa: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. Tjenesten hjelper deg med å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkeringen av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Det er sant for Atlanta (siden det er den nærmeste store byen). Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge server – USA – Atlanta – serveren. Som du ser testet vi en server i Atlanta og hastigheten var 58,49 Mbps.

ExpressVPN Atlanta hastighetstest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med et årsabonnement.

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for Tuscaloosa: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Atlanta, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer 8 servere Atlanta. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du kan se, var nedlastningshastigheten vår 57,65 Mbps, noe som stemmer overens med de andre tjenestene på listen vår.

CyberGhost Atlanta hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare 3,50 dollar i måneden under deres nåværende promotering.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Tuscaloosa: NordVPN

NordVPNNordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på langsiktige kontoer. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for 39 servere i Atlanta. Dessverre viser ikke NordVPN-klienten serverens by. Imidlertid har de vennlig gitt oss servernumrene for Atlanta. Du vil koble til en av følgende servere: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla ned og velge hvilket som helst av servernumrene vi har listet over. Du kan se prosentvis belastningstid og avstanden til hver server. Vi testet USAs # 370-server i Atlanta og synes ytelsen var ganske bra med en nedlastingshastighet på 60.11 Mbps.

NordVPN hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 3,99 dollar i måneden med et 24-måneders medlemskap.

Besøk NordVPN

5. Beste VPN for Tuscaloosa: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN har hovedkontor i USA og har et av de beste VPN-nettverkene i landet. I det siste belastet selskapet brukere basert på antall serverplasseringer og protokoller de brukte. Dette har endret seg da StrongVPN nå gir medlemmene full tilgang til nettverket sitt med hundrevis av servere over hele verden.

Land PlasseringerServereUSA ServerlokasjonerSoftwareMonthlyYearly Refund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7.50$ 52.497 dager

Det siste tilskuddet til StrongVPN-tjenesten er StrongDNS-funksjonen. Alle som melder seg på en StrongVPN-konto får også gratis tilgang til StrongDNS, som er en smart DNS-tjeneste som brukes til å omgå geobegrensninger. Det er en flott løsning for de som planlegger å reise utenfor USA og vil ha tilgang til Netflix.

StrongVPN er vertskap for 20 servere i Atlanta. Du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil du klikke på rullegardinmenyen for serverplassering og velge USA – Atlanta. Vi valgte OpenVPN UDP for den beste ytelsen. Etter å ha koblet til en server i Atlanta testet vi hastigheten vår og fant at den var 59,97 Mbps.

StrongVPN Atlanta hastighetstest

StrongVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og gratis SmartDNS-tilgang for bare $ 7,50 i måneden eller $ 52.49 i året. Årsregnskapet fungerer til bare 4,37 dollar i måneden. Nye brukere dekkes av en ingen åpner pengene tilbake-garanti.

StrongVPN

Du kan alltid finne andre alternativer hvis du ser på våre topp 10 VPN tjenesteliste. Du trenger sannsynligvis ikke gjøre det, selv om. Vi valgte alternativene våre basert på hastighet, pålitelighet, pris og sikkerhet. Vi tok valgene våre på grunn av leverandører som har servere i nærheten av Tuscaloosa-området. På den måten finner du de beste hastighetene. Etter våre valg har alle leverandørene gode nettverk og er alle godt kjent. Du trenger gode hastigheter hvis du i det hele tatt planlegger å streame innhold. Ingen vil se forsinkelser på grunn av buffring. Sørg for at du velger en leverandør med et godt rykte. Med vår hjelp kan vi hjelpe deg med å informere deg om de beste alternativene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map