Beste VPN-er for Total War: Warhammer II

Warhammer2Total War: Warhammer II (ofte bare referert til som Warhammer II) er en turn-basert strategi og sanntids taktikk videospill produsert av Sega-spill. Den ble utgitt for Windows i september 2017 og MacOS og Linux i november 2018. Spillet er selvfølgelig en fortsettelse av den populære serien, Warhammer. Du kan delta i diplomati med og kjempe mot AI-kontrollerte handlinger. Siden serien er så populær og du kan spille den som flerspiller, vil spillet definitivt være opptatt fra tid til annen. Det er en stor grunn til at vi foreslår å bruke en VPN når du spiller spillet. Det er andre grunner også, men vi vil fortelle deg mer om dem på et øyeblikk. La oss imidlertid først se på de beste VPN-ene for Total War: Warhammer II.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Dette strategispillet er ganske omfattende, og du flytter hærene dine rundt kartet på en turbasert måte. Spillets løp inkluderer Lizardmen, High Elves, Dark Elves, Skaven, så vel som Tomb Kings og Vampire Coast. Hvert av de spillbare løpene har sin egen historie og kutt. Du kan også spille kampanjer med en annen spiller i en co-op-modus eller til og med en head to head-modus.

Det er flere måter en VPN vil hjelpe deg når du spiller spillet. Fordi du kan koble deg til en, til kan velge et mindre travelt område å spille spillet ditt i. Konkurrenter vet at spillhastigheter er viktig. Når det gjelder Total War: Warhammer II, kan etterslepet gjøre forskjellen mellom å vinne din kamp eller å tape den. Hvis Internett-leverandøren begynner å avbryte aktiviteten din, stoppes spillet. Løsningen på dette problemet er å koble til VPN for å kryptere trafikken. Hvis leverandøren leter etter spesifikke mønstre, stopper tjenesten leverandøren din fra å se den.

En annen god grunn til å koble seg til VPN er å forhindre DDos-angrep (Distributive Denial of Service). Ingen ønsker å være avstengt fra å spille Total War: Warhammer II. Det kan være veldig frustrerende, spesielt hvis du jobber med å bygge opp sivilisasjonen din. Av denne grunn kan du komme deg rundt problemet ved å koble deg til en server i en annen region. Det bør løse problemet raskt.

Hva er den beste VPN for Total War: Warhammer II?

For å få den beste måten å svare på dette spørsmålet, kan du vurdere noen få faktorer. Våre kriterier vil være hastighets- og tilgangsrelatert. Bare da kan vi fortelle deg hva den beste VPN-en for Total War: Warhammer II er.

 • Tilbyderne har muligheten til å komme seg rundt brannmurer og geo-blokkert innhold slik at du kan få tilgang til innhold uansett hvor du befinner deg
 • Store og stabile nettverk med høy nettverksstabilitet for å redusere antall frakoblinger mens du spiller
 • Tilbyder med raske servere i forskjellige regioner som hjelper deg med å gi de beste hastighetene når du spiller Total War: Warhammer II
 • Sterk kryptering for å beskytte personvernet ditt og forhindre DDoS-angrep
 • Streng policy for ikke-logger

Nedenfor ser du et mer dyptgående blikk på noen av de beste VPN-ene for Total War: Warhammer II.

1. Beste VPN for Total War: Warhammer II: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Total War: Warhammer II: NordVPN

NordVPN

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Total War: Warhammer II: PIA

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Vi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Du vil imidlertid ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se nedenfor, er PIA-nettverket ganske raskt på viktige steder rundt om i USA.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Total War: Warhammer II: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Total War: Warhammer II: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Det er gode grunner for å bruke en VPN når du spiller Total War: Warhammer II. Fra å komme seg rundt geografiske begrensninger på brannmuren på skolen eller jobbe for å beskytte deg mot DDoS-angrep til å hjelpe deg med å bekjempe etterslep når du spiller konkurrerende, å bruke en er en god idé. For andre alternativer, kan du finne mer på vår topp 10 VPN liste. De vil alle fungere bra, men vi tok beslutningene våre for å optimalisere opplevelsen din med Total War: Warhammer II. På den måten kan du unngå etterslep, få best mulig hastigheter og forhindre DDoS-angrep. Ved å lese guiden vår, kan vi hjelpe deg med å finne de beste alternativene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map