Beste VPN-er for Tokyo

Tokyo, JapanTokyo, Japan er hovedstaden og største byen i landet. Med litt over 13,5 millioner mennesker er det en av de mest befolkede byene i verden. Det er mange ting som trekker besøkende til regionen. Hvis du skal ta en tur til Tokyo, vil du bruke en VPN når du kobler deg til internett. Du vil finne mange gratis WiFi-hotspots og en VPN vil beskytte personvernet ditt. Det er noen andre gode grunner som vi vil dele med deg på et øyeblikk. Først bør du ta en titt på listen vår over de beste VPN-tjenestene for Tokyo.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
3NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
4StrongVPN$ 4.37StrongVPN46avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings

Etableringsdatoer for byen Tokyo er ikke tilgjengelige. Imidlertid har det vært de facto sete for regjeringen siden 1603. Det ble offisielt ikke hovedstad før 1868. Keiser Meiji byttet navn på byen fra Edo til Tokyo da den ble flyttet fra Kyoto.

I moderne tid er byen livlig og er et viktig teknologisk knutepunkt. Noen av tingene som tiltrekker besøkende er nyskapende teknologi, historiske bygninger, museer, idrettslag og nesten alt du kan tenke deg å gjøre. I tillegg vil du finne ting du ikke trodde selv eksisterte. Uansett hva grunnene dine for å besøke Tokyo er, vil du ikke kjede deg på turen.

Siden Tokyo har så mye å gjøre, er det alltid mange reisende i området. På grunn av det tilbyr mange bedrifter gratis WiFi til kundene sine. Selv om det er bra for brukere, elsker tyvene det også. Du kan satse på at det er kriminelle som venter på å stjele sensitive data. Ved å opprette en sikker og kryptert forbindelse til en server du ønsker, vil du gjøre det mye vanskeligere for tyvene å stjele dataene dine.

Den andre grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme rundt sensur. Mens Japan ikke har mye av det, kan du fremdeles lett finne det. Ved å koble til en VPN-server i et annet land, kan du komme deg rundt den typen sensur for å se hva du vil vise. Det vil lure programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted.

Dette er de to største grunnene til å bruke en VPN mens du er i Tokyo. Imidlertid kan det hende du oppdager mer når du registrerer deg for service. Fra å komme rundt sensur til å beskytte informasjonen din fra tyver, er det en god idé å bruke en VPN. Nå som vi har forklart hvorfor det er viktig, la oss snakke om alternativer.

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Tokyo.

1. Beste VPN for Tokyo: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Tokyo hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Asia og deretter åpne Japan. På dette tidspunktet kan du velge serverne som ligger i Tokyo. Som du kan se testet vi en server i Tokyo og hastigheten kom ut til 59,47 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Tokyo: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Tokyo hastighetstest

PIAs Windows-klient er enkel og strømlinjeformet. Det er ikke mye for det så langt som bruk og konfigurering går. Det betyr imidlertid ikke at det er uten funksjoner. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte på 62.35 Mbps da vi koblet til en server lokalisert i Tokyo.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra bare $ 3,49 i måneden.

Besøk privat internettilgang

3. Beste VPN for Tokyo: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Tokyo hastighetstest

Som du ser nedenfor testet vi en server som ligger i Tokyo, og tallene er gode med en nedlastingshastighet på 63,51 Mbps. Du skal ikke ha noe problem med å gjøre hva du vil gjøre mens du bruker en server der.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

4. Beste VPN for Tokyo: StrongVPN

StrongVPN

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4.37 i måneden (41% rabatt)

StrongVPN har hovedkontor i USA og har et av de beste VPN-nettverkene i landet. I det siste belastet selskapet brukere basert på antall serverplasseringer og protokoller de brukte. Dette har endret seg da StrongVPN nå gir medlemmene full tilgang til nettverket sitt med hundrevis av servere over hele verden.

Det siste tilskuddet til StrongVPN-tjenesten er StrongDNS-funksjonen. Alle som melder seg på en StrongVPN-konto, får også gratis tilgang til StrongDNS, som er en smart DNS-tjeneste som brukes til å omgå geobegrensninger. Det er en flott løsning for de som planlegger å reise utenfor USA og vil ha tilgang til Netflix.

StrongVPN Tokyo hastighetstest

StrongVPN er vert for noen få servere i Tokyo. Du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil du klikke på rullegardinmenyen for serverplassering og velge Japan – Tokyo. Vi valgte OpenVPN UDP for den beste ytelsen. Etter å ha koblet til en server i byen, testet vi hastigheten vår og fant at den var 59.11 Mbps.

StrongVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og gratis SmartDNS-tilgang for bare $ 7,50 i måneden eller $ 52.49 i året. Årskontoen utgjør bare 4,37 dollar i måneden. Nye brukere dekkes av en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk StrongVPN

5. Beste VPN for Tokyo: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

Tokyo er ofte i forkant av innovasjon og har egne toppnivå-servere fra IPVanish. De har et av de beste og største nettverkene i regionen. De er også raske nok til å gjøre alt du vil gjøre. Det gjør dem til et av våre beste valg å bruke mens du er i Tokyo.

IPVanish er vert for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester, men Japan kommer snart for øyeblikket. Du finner flere serverplasseringer i land over hele Asia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish Tokyo hastighetstest

IPVanish er vert for 6 servere i Tokyo, og du kan velge å koble til noen av dem. Du vil merke at serverne der har en “a” -betegnelse. Det betyr at de er best tilgjengelige. Vi testet en IPVanish-server i Tokyo, nrt-a05, og fant hastigheten til 27,95 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Selv om vi føler at vi har gitt deg de beste alternativene du kan bruke i Tokyo, er du velkommen til å ta en titt på vår topp 10 VPN liste. Bare vær sikker på at leverandøren du velger har servere i Tokyo. Våre beslutninger er basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet og pris. Vi så også etter leverandører med servere i og rundt regionen. På den måten kan du få de beste hastighetene. Hvis du planlegger å streame innhold, må du ha gode hastigheter. Fordi valgene våre har solide nettverk, er det ingen dårlige valg å ta. Med litt research vil guiden vår hjelpe deg med å ta den beste beslutningen for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map