Beste VPN-er for Texas

TexasTexas er den nest største staten i USA i både befolkning og område. Det ligger på den sørlige USA-grensen til Mexico. Den statlige befolkningen er omtrent 28,3 millioner og den er veldig populær for reisende og turister. Uansett årsak til at du er i Lone Star-tilstanden eller hvor du er, der, er det viktig å koble til et VPN før du bruker offentlig WiFi. Nedenfor vil vi komme inn på detaljer om det. I mellomtiden kan du ta en kikk på vår liste over de beste VPN-ene for Texas.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Mens du er i Texas, kan du finne et utall ting du kan gjøre. Fra utendørsaktiviteter som jakt og fiske til museer, dyrehager, parker, fornøyelsesparker og til og med et romsenter (AKA Mission Control), kan du gjøre omtrent alt du kan tenke på i staten. Vi kan ikke komme videre uten å nevne sportsarven som Texas har. Fra videregående til cowboyer og texanere vil du ha vanskelig for å finne en stat med mer fotballtalent. For ikke å forlate baseballfans fra loopen med at Houston Astros vant 2017-serien. Når det gjelder NBA har du Mavs, Rockets og Spurs. Endelig kan NHL-fans heie på Dallas Stars. En god VPN vil bidra til å fjerne blokkering av geobegrensninger og blackout for alle lagene.

Enten du besøker Texas for forretninger eller for fornøyelse, er sjansen stor for at du vil ende opp med å bruke offentlig WiFi på et tidspunkt. Du vil være helt fin så lenge du først bruker et VPN. Hvorfor er det så viktig? Det kan du skylde på nettkriminelle. Du kan vedde på at det er minst noen få mennesker som venter på å dra nytte av intetanende mål for å sette dem i digital fare. Ved å koble til et VPN oppretter du en sikker og kryptert forbindelse til en server du vil bruke. Det gjør det mye vanskeligere for tyvene å kompromittere sensitive data.

En annen god grunn til at du kanskje vil bruke en VPN, er å hjelpe deg med å komme deg rundt blackout og geo-restriksjoner. Det er ganske mange toppidrettssporter i staten. Hvis du er i samme region og vil se noen av dem på nettet i stedet for TV-en, vil du bli blokkert fra å se noen hjembysteam på nettet. Målet bak er å få deg til å se den på TV i stedet. Det kan definitivt være frustrerende hvis du vil streame favorittlaget ditt på nettet hvis det er regionalt svart. Sammen med det kan selskaper, land og institusjoner også blokkere innhold. For alle i eller utenfor et målrettet område, kan disse geo-begrensningene definitivt forårsake problemer. Ved å bruke en VPN for å koble til, får du blokkeringsprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. På den måten kan du få tilgang til innholdet du vil se.

Hva er den beste VPN for Texas?

Vi har samlet listen over de beste VPN-ene for Texas av disse grunnene:

 • Hastighet på VPN-servere lokalisert i Dallas
 • Vi fokuserte på de raskeste nettverkene i Texas
 • Vi valgte VPN-er som ikke fører brukerlogger
 • Evne til å fjerne blokkering av geo- og blackout-begrensninger
 • Sterk kryptering for å sikre personvernet ditt på nettet
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Texas:

1. Beste VPN for Texas: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA, og velg deretter Dallas. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi koblet til en VPN-server i Texas, testet vi hastigheter i Dallas, Houston og San Antonio. Alle tre stedene resulterte i nedlastingshastigheter over 200 Mbps. ExpressVPN var den raskeste VPN-en i hele Texas.

ExpressVPN Texas hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Texas: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for en rekke servere i Dallas. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi koblet til en server lokalisert i Texas, og testet hastigheten til Dallas, Houston og San Antonio. Resultatene var gode med hastigheter mellom 135 Mbps og 199 Mbps.

NordVPN Texas hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Texas: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Vi koblet til en VPN-server i Texas og testet hastigheten vår i Dallas, Houston og San Antonio. Resultatene varierte fra 30 Mbps opp til 151 Mbps.

PIA Texas hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Texas: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Texas, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i USA. CyberGhost-nettverket inkluderer flere servere i Dallas. Vi koblet oss til en av dem og testet til servere i Dallas, Houston og San Antonio med hastigheter fra 83 Mbps til 126 Mbps.

CyberGhost Texas hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Texas: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av alternativene vi skal bruke til å være i Virginia.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi testet en IPVanish-server i Dallas og Houston til servere i Dallas, Houston og San Antonio og fant hastigheten til mellom 99 Mbps og 116 Mbps.

IPVanish Texas hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

For alle som ønsker å se noen andre alternativer, kan du alltid ta en titt på våre topp 10 VPN liste. Vi tror imidlertid ikke du trenger å gjøre det. Vi valgte valgene basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet, pris og serverplasseringer. Vi har også spesielt sett etter leverandører med servere i Texas og regionen. På den måten får du tilgang til de beste hastighetene som mulig. Alle de nevnte tjenestene våre har gode nettverk, så det er ikke et dårlig valg. Hvis du planlegger å streame noe slags innhold, er hastigheter veldig viktig. Ved å bruke guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta riktig beslutning for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map