Beste VPN-er for Taiwan

TaiwanTaiwan, offisielt kjent som republikken Kina, er en stat som ligger i øst-Asia. Den har en befolkning på 23 millioner og er den mest folkerike staten som ikke er medlem av De forente nasjoner. Denne lille øynasjonen er et økonomisk kraftverk og har den 22. største økonomien i verden. Mange kjenner Taiwan for sin høyteknologiske industri. Det er mange grunner til å besøke byen, men vi foreslår at du ikke bruker internett uten VPN. Ta en titt på listen vår over de beste VPN-ene for Taiwan.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75PIA112avkrysningsavkrysnings

Taiwan er et veldig teknisk kunnskapsland og gratis WiFi i urbane områder er veldig vanlig. Steder inkluderer vandrerhjem, kafeer, hjemmeværende, kjøpesentre og mer. Med alle disse alternativene er det viktig å bruke en VPN. Alle elsker gratis WiFi, men det betyr at nettkriminelle gjør det også. Du kan satse på at de er ivrige etter å få tak i dine private data. Ved å opprette en forbindelse til en sikker VPN-server etter eget valg, kan du redusere sjansen for at skurkene stjeler dataene dine sterkt (hvis ikke helt)..

Som vi nevnte er Taiwan vestliggjort. Med det mener vi at de ikke har lov om sensur fra myndighetene. Faktisk nyter borgere ytringsfriheten og pressefriheten. Gitt det, er en annen grunn til å bruke en VPN mens du er i Taiwan for å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Hvis du vil ha tilgang til innhold fra hjemregionen, vil du vanligvis bli stoppet fra å gjøre det. Det er fordi mange selskaper legger begrensninger på innhold hvis det kommer utenfor utenfor deres målområde. Ved å koble til en VPN-server i regionen du vil bruke, kan du få organisasjonen til å tro at du befinner deg et annet sted.

Fra å beskytte dine personlige data fra cybertyver til tilgang til innhold fra forskjellige regioner, ved å bruke en VPN vil hjelpe deg å nå disse målene. Nå som vi har forklart hvorfor de er viktige, la oss snakke om hva vi skal se etter. Det er flere regler du må følge når du velger en VPN-tjeneste.

Hva er den beste VPN for Taiwan?

Vi fokuserte på følgende kriterier for å bestemme listen over de beste VPN-ene for Taiwan:

 • Hastighetstestresultater fra VPN-servere i Asia – Taipei eller Hong Kong
 • Preferanse gitt til VPN-er med flere serverplasseringer i Asia
 • Støtte for å fjerne blokkering av strømmetjenester i andre regioner
 • Sterk kryptering for å sikre din internettforbindelse
 • Enkel å bruke mobilapper for Android og iOS-enheter

Uten ytterligere forsinkelse er her en liste over de beste VPN-tjenestene for Taiwan:

1. Beste VPN for Taiwan: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Taiwan hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen. Du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Når du åpner applikasjonen, velger du “Velg beliggenhet” -knappen. Deretter kan du enten gå til fanen “alle”, åpne Asia og finne den, eller du kan skrive inn “Taiwan” i søkefeltet ovenfor. Som du kan se testet vi en server i Taiwan og hastigheten kom ut på 86,22 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Taiwan: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Taiwan hastighetstest

NordVPN er vertskap for en serverplassering i Taipei. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet serveren i Taiwan og nedlastingshastigheten var 40,17 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Taiwan: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Taiwan hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Taipei, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Taiwan og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i landet. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 21,31 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

Alternativene vi nettopp nevnte vil gi deg den beste opplevelsen som er tilgjengelig mens du er i Taiwan. Imidlertid er du alltid velkommen til å ta en titt på vår topp 10 VPN liste for andre valg. Bare vær sikker på at leverandøren du velger har servere i nærheten av Taiwan. Våre beslutninger er basert på serverplasseringer, sikkerhet, pris, hastighet og pålitelighet. På den måten kan du få best mulig hastigheter. Siden serverne sannsynligvis er i Taipei, bør du ikke ha noen problemer. Hvis du planlegger å streame innhold, er gode hastigheter viktig. Ved å bruke vår guide kan du ta en informert beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map