Beste VPN-er for State College

State College, PAState College, Pennsylvania er en hjemmestyrekommune som ligger i Commonwealth of Pennsylvania. Det statistiske området har en befolkning på cirka 236 000. Som du kanskje kan gjette, er det hjemmet til Penn State University. Det meste av distriktet består av University Park, og det er effektivt bygget rundt høyskolen. Enten du besøker området i en helg eller flere år, er det en god sjanse for at du vil bruke offentlig WiFi på et tidspunkt. Før du gjør det, vil du først koble til et VPN. Vi vil forklare mer om det på et øyeblikk. Imidlertid kan vi gi deg listen over de beste VPN-ene for State College.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Landsbyen State College vokste til en by for å imøtekomme behovene til Penn State University. Opprinnelig grunnla nybyggere det som “Farmers ‘High School of Pennsylvania” i 1855. Når det er sagt innlemmet det i 1896 som State College, og har vokst siden den gang. Interessant nok prøvde skolepresidenten å få navnet endret i 1953. Navnet forble imidlertid det samme på grunn av mangelen på bedre valg. Det er ikke vanskelig å gjette at den største arbeidsgiveren i byen med ganske margin er Penn State University.

Beaver Stadium er hjemmet til Penn State Nittany Lions. Den rommer 106 000 mennesker og har et Kentucky Bluegrass-felt. Fotball bringer inn ganske mye penger til skolen, og laget har vunnet nesten 69% av kampene sine siden 1887.

Uansett hva årsakene dine er for byen, er sjansen stor for at du har litt driftsstans. Heldigvis er det en rekke bedrifter som tilbyr gratis WiFi til sine kunder. Før du kobler til en av disse, må du imidlertid bruke en VPN. Det er fordi nettkriminelle lett kan få tilgang til din private informasjon ellers. Du kan satse på at det alltid er noen som lurer på, og bare venter på å finne et sårbart mål. Når du bruker en VPN, oppretter du en sikker og privat forbindelse til serveren du ønsker. Det gjør det mye vanskeligere for nettkroker å stjele dataene dine.

Den neste grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Vi forklarer det litt med et eksempel. Hvis du vil gå på fotballkamp, ​​men ikke får tak i billetter, kan det være et problem. Du kan alltid gå til en bar, eller du kan se den på nettet (hvis du ikke har kabel- eller satellittabonnement). Imidlertid vil du få en blackout på grunn av lisenserettigheter. Ved å bruke en VPN kan du koble til en server i et annet område. Det forhindrer at deteksjonsprogramvaren blokkerer området ditt. På den måten kan du glede deg over spillet slik du normalt ville gjort online.

Her er et annet eksempel. Hvis du prøver å bruke WiFi på skolen, er det en god sjanse for at de vil blokkere deg fra å få tilgang til noen av nettstedene du vanligvis vil like. Det skyldes skolens brannmur. Disse er vanlige i skoler, bedrifter og til og med i noen land. VPN hjelper deg også med å komme deg rundt disse begrensningene. Nå ser du hvorfor det er viktig, la oss se på noen av de beste valgene.

1. Beste VPN for State College: IPVanish

IPVanish

State College har en populær størrelse når skolen er i. Imidlertid har den fremdeles ikke sine egne servere med de fleste tjenester. På grunn av det valgte vi serverplasseringer i Cleveland siden det bare er 239 miles unna. Du vil også finne at IPVanish har flere serverlokasjoner i USA som omtrent hvilken som helst annen VPN-tjeneste. Disse faktorene gjør det til et av de beste alternativene for VPN-bruk på daglig basis.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish er vert for 3 servere i Cleveland, og du kan koble til en eller alle av dem. Vi testet en IPVanish-server i Cleveland og fant hastigheten til 39,63 Mbps.

IPVanish Pittsburgh hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker nye medlemmer.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN for State College: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. Tjenesten hjelper deg med å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkeringen av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du vil velge fanen “Alle” og skriv New York (siden det er det nærmeste stedet) i boksen som sier “søk land eller by”. På dette tidspunktet kan du velge serverne som ligger der. Selv om vi valgte New York, vises serveren som å være lokalisert i Philadelphia. Vi testet en server ved å bruke New York-innstillingen, og hastigheten var 54,04 Mbps.

ExpressVPN Speedtest New York

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med en 30 dagers pengene tilbake-garanti

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for State College: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer fokuserer på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Cleveland (på grunn av dens nærhet til State College), åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer flere servere i Cleveland. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten 31,76 Mbps.

CyberGhost Pittsburgh hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare 3,50 dollar i måneden under deres nåværende promotering.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for State College: TorGuard

TorGuard forside

TorGuard ble lansert i 2012 av teammedlemmer lokalisert i Nevis, Vest-India. Når du sammenligner den med andre tjenester, er denne VPN-tjenesten relativt ny. Imidlertid har de mer enn 1250 servere lokalisert i 42 forskjellige land rundt om i verden. Målgruppen deres er det stormende samfunnet, men det vil fungere helt fint for alt du vil gjøre i State College-området. Selv om det ikke er noen servere som ligger i State College, brukte vi en server i New York City siden det er det beste alternativet. Forskjellen på steder kan høres stor ut, men det vil fungere godt for dine formål.

TorGuard har en solid blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime, samt torrenting-aktiviteter. Ofte kan du få tilgang til Amazon Prime videoinnhold flere steder. Når du bruker Windows-klienten, har du muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), velge en server og mer.

Siden vi ønsket å teste en server i New York City, åpnet vi Windows-klienten og valgte OpenVPN-protokollen. Nå kan du bla gjennom listen over land som er ordnet i alfabetisk rekkefølge. Deretter kan du velge en by. TorGuard-nettverket inkluderer noen få forskjellige servere i New York City. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten 60,88 Mbps, noe som er ganske raskt.

Torguard Pittsburgh hastighetstest

TorGuard VPN-tjenesten er en favoritt i fildelingssamfunnet. Alt er enkelt å bruke og enkelt, slik at du enkelt kan beskytte ditt personvern på nettet. Det er ofte funksjoner lagt til i mobilversjonene også. Du kan registrere deg for full tilgang til så lite som 4,99 dollar i måneden under deres nåværende promotering.

Besøk TorGuard

Selv om vi føler at vi har valgt de beste alternativene du kan bruke mens du er i byen State College, kan du gjerne se på vår topp 10 VPN-er liste. Vi tror imidlertid ikke du vil føle behov for det. Vi tok beslutningene våre basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet og jevn pris. Vi så også etter leverandører med servere i samme generelle region som State College. På den måten får du tilgang til de beste hastighetene som mulig. Uansett hvilket alternativ du vil velge, har de alle gode nettverk. Hvis du vil streame innhold, vil du sette pris på de høyere hastighetene. Ved å bruke guiden vår for å hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen, kan du finne de beste alternativene for dine mål.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map