Beste VPN-er for Starkville, Mississippi

Starkville, MississippiStarkville, Mississippi er den mest folkerike byen i Golden Triangle-regionen i staten. Den har en befolkning på omtrent 25 000. Byens identitet er veldig knyttet til Mississippi State University. Skolens utvikling og vekst har gjort Starkville til en høyskoleby. Hvis du drar til byen er på dagsordenen din, vil du dra nytte av de nye urbanistiske områdene så vel som noen få forskjellige kunstmuseer. Du vil også sørge for å bruke et VPN før du bruker offentlig WiFi. Vi forteller deg hvorfor om et øyeblikk. Først, ta en titt på de beste VPN-ene for Starkville-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Ikke overraskende er Starkville-områdets første bosetninger mer enn 2100 år tilbake. Før europeisk bosetting bebod Choccuma-stammen området. Rett før den amerikanske revolusjon, stammet Choctaw og Chickasaw imidlertid for å utslette dem. De fleste av Choctaw-stammen overga krav til landet i 1830 og ble fjernet i løpet av de neste 10 årene.

Selv om det for det meste er relatert til høyskolen, er det noen gode ting å gjøre og se rundt Starkville. Dette inkluderer U.S. Grant Presidential Library, Cobb Museum of Archaeology, Cullis & Gladys Wade Clock Museum, Cotton District, kulturmuseet, Wet N Wild Waterpark og mer. Det er selvfølgelig alltid en god tid å se Mississippi State University Bulldogs spille.

Uansett hva du velger å gjøre mens du er i området, er det en god sjanse for at du vil dra nytte av virksomhetene som tilbyr gratis WiFi. Selv om det høres bra ut som et alternativ, foreslår vi at du bruker en VPN. Det er fordi det er nettkriminelle som lurer rundt. Du kan satse på at de bare ville like lyst til å få hendene dine i sårbar informasjon. Ved å bruke en VPN oppretter du en sikker og privat forbindelse til en server du vil bruke. Det vil gjøre det mye vanskeligere for noen å bruke dine private data til sin fordel.

Hvis du noen gang har brukt WiFi og funnet en brannmur, kan du kanskje gjette den andre bruken for en VPN. Skoler, organisasjoner, bedrifter og til og med noen land vil hindre brukere i å se ting de anser som upassende. I dette tilfellet vil du koble til en server på et annet sted. Det får programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Siden trafikken din er kryptert, kan ikke blokkeringsprogramvaren blokkere det den ikke kan se.

Nå ser du de beste grunnene til å bruke en VPN mens du er i Starkville. Ikke bli overrasket om du finner andre senere. Fra å beskytte dataene dine til å komme rundt nettverks- og geobegrensninger, vil en VPN hjelpe deg. Det er noen få ting du trenger å vite om VPN-er først. Med alle tilgjengelige protokollalternativer, vil du bruke enten IKEv2- eller OpenVPN-krypteringsprotokollene. Selv om IKEv2 er den foretrukne metoden, er det ikke alle som tilbyr den som en primær løsning. Hvis du får et alternativ til å velge mellom forskjellige versjoner av OpenVPN, er UDP-versjonen den raskeste. TCP-versjonen er imidlertid egnet for de med tilkoblingsproblemer.

1. Beste VPN for Starkville: IPVanish

IPVanish

Fordi byen er relativt liten, bruker vi Atlanta-servergruppen siden de er nærmest byen. Du vil også finne at IPVanish har flere serverlokasjoner i USA som omtrent hvilken som helst annen VPN-tjeneste. Dette gjør dem til vår daglige VPN til bruk i Starkville.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish er vert for 48 servere i Atlanta, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel atl.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Atlanta og fant hastigheten 63,76 Mbps på vår kabel-internettforbindelse som maksimerer ut omtrent samme hastighet.

IPVanish hastighetstest i Atlanta

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. Medlemmene er dekket av en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN for Starkville: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. Tjenesten hjelper deg med å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkeringen av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte ditt privatliv, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder for Atlanta (siden det er det nærmeste hovedområdet til Starkville). Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge server – USA – Atlanta – serveren. Som du ser testet vi en server i Atlanta og hastigheten var 58,49 Mbps.

ExpressVPN Atlanta hastighetstest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med et årsabonnement.

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for Starkville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Atlanta, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer 8 servere Atlanta. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du kan se, var nedlastningshastigheten vår 57,65 Mbps, noe som stemmer overens med de andre tjenestene på listen vår.

CyberGhost Atlanta hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare 3,50 dollar i måneden under deres nåværende promotering.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Starkville: NordVPN

NordVPNNordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) enheter.

NordVPN er vert for 39 servere i Atlanta. Dessverre viser ikke NordVPN-klienten serverens by. Imidlertid har de vennlig gitt oss servernumrene for Atlanta. Du vil koble til en av følgende servere: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla ned og velge hvilket som helst av servernumrene vi har listet over. Du kan se prosentvis belastningstid og avstanden til hver server. Vi testet USAs # 370-server i Atlanta og synes ytelsen var ganske bra med en nedlastingshastighet på 60.11 Mbps.

NordVPN hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 3,99 dollar i måneden med 24-måneders medlemskap.

Besøk NordVPN

5. Beste VPN for Starkville: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN har hovedkontor i USA og har et av de beste VPN-nettverkene i landet. I det siste belastet selskapet brukere basert på antall serverplasseringer og protokoller de brukte. Dette har endret seg da StrongVPN nå gir medlemmene full tilgang til nettverket sitt med hundrevis av servere over hele verden.

Land PlasseringerServereUSA ServerlokasjonerSoftwareMonthlyYearly Refund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7.50$ 52.497 dager

Det siste tilskuddet til StrongVPN-tjenesten er StrongDNS-funksjonen. Alle som melder seg på en StrongVPN-konto, får også gratis tilgang til StrongDNS, som er en smart DNS-tjeneste som brukes til å omgå geobegrensninger. Det er en flott løsning for de som planlegger å reise utenfor USA og vil ha tilgang til Netflix.

StrongVPN er vertskap for 20 servere i Atlanta (den nærmeste regionen til Starkville). Du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil du klikke på rullegardinmenyen for serverplassering og velge USA – Atlanta. Vi valgte OpenVPN UDP for den beste ytelsen. Etter å ha koblet til en server i Atlanta testet vi hastigheten vår og fant at den var 59,97 Mbps.

StrongVPN Atlanta hastighetstest

StrongVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og gratis SmartDNS-tilgang for bare $ 7,50 i måneden eller $ 52.49 i året. Årsregnskapet fungerer til bare 4,37 dollar i måneden. Nye brukere dekkes av en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

StrongVPN

Det er flere alternativer du kan gjerne sjekke ut på vår topp 10 VPN tjenesteliste. Imidlertid tror vi at du vil ha det bra med valgene våre her. Vi tok beslutningene våre basert på hastighet, pålitelighet, pris, sikkerhet og leverandører med servere lokalisert i Starkville-regionen. På den måten kan du få de beste hastighetene. Selvfølgelig har de alle gode nettverk, så du kan ikke virkelig gå galt. Hastighet er viktig hvis du planlegger å laste ned eller streame noe innhold. Ingen liker å oppleve bufring. Tilbyderne vi nevnte over, er de beste alternativene for å gjøre det, uansett hvilke populære tjenester du vil bruke. Ved å bruke guiden vår, kan du ta en beslutning som passer dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map