Beste VPN-er for Stanford / Palo Alto / Silicon Valley

Stanford, CaliforniaStanford, California er et ikke-innarbeidet område i Santa Clara County. Den har en befolkning på cirka 15 000 med en daglig befolkning på 35 000. Det ligger rett ved siden av Palo Alto. Så mye at noen anser det for å være en del av byen. Det er flere grunner til å besøke området, inkludert nærhet til San Jose og San Francisco, samt det området er kjent for, Stanford University. Enten du er der for å se på Stanford University Cardinal eller en annen grunn, vil du ikke bruke offentlig WiFi uten VPN. Vi forteller deg hvorfor om et øyeblikk. Først, se på de beste VPN-ene for Stanford-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Surfshark$ 3.49Surfshark68avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings

Stanford University, Stanford Medical Center og annen støttevirksomhet utgjør det meste av Stanford-området. Det består av et totalareal på nesten 2800 kvadrat miles. Skolen heter offisielt Leland Stanford Junior University. Det er et privat forskningsuniversitet og kjent for sin akademiske styrke, rikdom og nærhet til Silicon Valley. Det gjør det til et av verdens beste universiteter. Faktisk anser mange det for å være på nivå med Ivy League-skolene i det østlige USA.

Som du sikkert vet, klarer skolen også ganske bra innen friidrett. Som en del av Pacific Athletic Conference (Pac 12) er skolen definitivt en styrke å regne med. Mens det er mange avanserte givere, donerer grunnleggeren av Nike, Phil Knight, millioner av dollar til Stanford University. Han er bare en av faktorene som bidrar til skolene rundt suksess.

Selv om det er mye å gjøre i området, vil du sannsynligvis bruke offentlig WiFi hvis du besøker byen. Med all teknologien like ved veien, kan du forvente å finne en mengde raske hastigheter fra etablissementer der. Selv om det er bra for brukeren, er det også bra for nettkroker. Du kan tro at det er rovdyr som bare venter på å få tak i sensitiv informasjon. Når du kobler til et VPN, oppretter du en sikker og privat forbindelse til serveren du vil bruke. Med andre ord, det gjør det mye tøffere for tyvene å stjele dine private data.

Til tross for områdets progressive natur, trenger du ikke se hardt ut for å treffe en brannmur. Lederne setter ofte disse enhetene på plass for å hindre brukeren i å se “upassende innhold”. De er vanlige med skoler, bedrifter, organisasjoner og til og med noen land. Med en VPN kan du få programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. I tillegg er alt det vil oppdage bruken av kryptert trafikk. På den måten kan du fremdeles se hva du vil se. Hvis du prøver å se noen idretter på nettet, vil selvfølgelig medieselskapene blokkere deg på grunn av beliggenhet.

Selv om du kanskje oppdager andre grunner, er disse to punktene de største grunnene til å bruke en VPN mens du er i området Stanford. For øyeblikket er OpenVPN-protokollen det beste alternativet å velge, og du vil ønske å gjøre det når det er mulig. Nesten hver eneste leverandør vil tilby det alternativet. Hvis leverandørene tilbyr deg en TCP og en UDP-versjon, vil begge gjøre det bra. I dette tilfellet er forskjellen at UDP er den raskeste. Gode ​​hastigheter er viktig hvis du vil strømme noe innhold. Hvis du har problemer med tilkoblingen, vil TCP være et bedre alternativ for deg.

1. Beste VPN for Stanford: IPVanish

IPVanish

Fordi Stanford er så nær teknologisektoren, er det mange turister som besøker. Når det er sagt, er det mange grunner til å besøke området. IPVanish klarer seg bra i byen og er et godt valg når du leter etter VPN-tjeneste. VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de andre selskapene på listen vår. Dette gjør dem til en gå til VPN Choice for Stanford.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish er vertskap for 20 servere i San Jose, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel sjc-A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i San Jose, sjc.a14.ipvanish.com, og fant hastigheten til 62.18 Mbps. Vår kabel-internettforbindelse maksimalt med samme hastighet.

IPVanish Stanford hastighetstest

Når det gjelder verdi, er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN for Stanford: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tilbyr rask VPN-tilgang og MediaStreamer. Det betyr at tjenesten fungerer som en smart DNS-tjeneste for å hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av tilgang til geo-blokkert innhold. Det vil bidra til å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkering av innhold som live sportsbegivenheter og andre. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på ExpressVPN-nettstedet.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres til å fjerne blokkering av sensur, beskytte personvernet og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette er selvfølgelig sant for Stanford. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge server – USA – San Jose. Som du kan se testet vi en server i San Jose, og hastigheten kom på 59,32 Mbps.

ExpressVPN Stanford hastighetstest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med et årsabonnement.

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for Stanford: NordVPN

NordVPNNordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for 33 servere i San Jose. Dessverre viser ikke NordVPN-klienten serverens by. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla ned og velge hvilket som helst av servernumrene vi har listet over. Du kan se prosentvis belastningstid og avstanden til hver server. Vi testet USAs # 355-server i San Jose og fant at den var rask med en nedlastingshastighet på 63,93 Mbps.

NordVPN Stanford hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 3,99 dollar i måneden med 2-års medlemskap.

Besøk NordVPN

4. Beste VPN for Stanford: PIA

Privat internettilgangPrivat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 25 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land. Når du har valgt et sted, kan du enkelt koble deg til steder i San Jose.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Vi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Enkelheten betyr ikke at du bør undervurdere den. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte i 62,56 Mbps mens den var koblet til Silicon Valley.

PIA Stanford hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet i Stanford. Privat Internett-tilgang tilbyr VPN fra bare 2,50 dollar i måneden.

Besøk privat internettilgang

5. Beste VPN for Stanford: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss ble vekket til liv i 2005 da en 16 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

HMA Pro VPN Network – USA Server Locations
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Hvis målet ditt er å finne VPN med flest serverlokasjoner, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for 175 VPN-servere i USA inkludert flere servere i San Jose. For å koble til en server i Stanford, vil du gå inn i “Location Mode” og velge “Change Location” for å komme i gang. Klikk deretter på fanen “Byer” og søk etter San Jose. Derfra kan du velge USA, California, San Jose serverplassering. Da vi koblet til en server i Stanford for å teste hastigheten og fant at den var 62,05 Mbps.

HMA Stanford hastighetstest

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang fra bare 6,99 dollar i måneden og tilbyr alle nye brukere en 30-dagers risikofri pengene tilbake-garanti.

Besøk Hide My Ass

Hvis du er ute etter flere alternativer, kan du gjerne sjekke ut vår topp 10 VPN tjenesteliste. Vi tror du vil være fornøyd med alternativene vi ga deg ovenfor. Vi valgte dem basert på hastighet, pålitelighet, pris, sikkerhet og leverandører med servere i nærheten av Stanford. På den måten kan du være trygg på at du får de beste hastighetene. Selvfølgelig har de alle gode nettverk. Hastighet er viktig hvis du planlegger å laste ned eller streame HD-innhold. Tilbyderne vi nevnte over, er de beste alternativene for å gjøre det, uansett hvilke populære tjenester du vil bruke. Ved å bruke vår guide kan du ta en informert beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map