Beste VPN-er for South Bend

South Bend, IndianaSouth Bend, Indiana er en by som ligger i St. Joseph County. Den har en befolkning på over 100 000 mennesker og et kombinert statistisk område på 720 000. Økonomien er bred og variert med alt fra høyteknologi til forsvarsentreprenører og mer. Det er også hjemmet til University of Notre Dame Fighting Irish. Hvis du planlegger en tur til byen om du vil se stedene eller se “Touchdown Jesus” fra inne på stadion, kan du ende opp med å bruke offentlig WiFi. I så fall må du først bruke en VPN. Vi forteller deg hvorfor om et øyeblikk. Først, se på listen vår for de beste VPN-ene for South Bend.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings

Som mange byer i USA okkuperte indianere området som nå er kjent som South Bend. Da europeerne ankom 1820-tallet, opprettet de en handelspost. I 1829 skiftet ledelsen navn fra Southold til South Bend. I 1835 etablerte ledere formelt byen.

I 1842 tilbød Célestine Guynemer de la Hailandière, biskopen av Vincennes, land til far Edward Sorin fra Kongregasjonen av Det hellige kors, under forutsetning av at han bygde et college på to år. Faren Sorin ankom med franske og irske brødre for å bygge universitetet i Notre Dame Du Lac. Vanligvis er det bare forkortet som ND eller Notre Dame, og det er et privat, non-profit katolsk forskningsuniversitet. For øyeblikket er det den største arbeidsgiveren i byen.

Enten du besøker South Bend for å se den historiske høgskolen, besøke dyrehagen eller ta på en fotballkamp på universitetet, er det stadig flere bedrifter og etablissementer som tilbyr offentlig WiFi. Selv om det er lånetakerne, trekker det også inn nettkriminelle. Personen på sin bærbare datamaskin ved neste bord over kan stjele sensitiv informasjon. Når du kobler til et VPN, oppretter du en sikker og kryptert tilkobling til en server du velger. Det gjør det mye vanskeligere for dyktige tyver å hage dine private data.

Den neste grunnen til å bruke er en VPN som må håndtere nettverksbegrensninger og geo-blokker. Skoler, organisasjoner, selskaper og til og med noen land liker å blokkere brukerne sine fra å se innhold de anser som upassende. Ved å bruke en VPN kan du lure programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. I tillegg kan den ikke se trafikken fordi VPN krypterte den. Det er flott hvis du hadde en sportsutfall eller har blitt blokkert fra å se favorittnettstedet ditt.

Dette er de viktigste grunnene til å bruke en VPN når du besøker South Bend. Imidlertid kan du oppdage andre grunner etter at du registrerte deg. Fra å komme rundt nettverksbegrensninger og geo-blokker til å beskytte personvernet ditt, er det en god idé å bruke en VPN. La oss se nærmere på leverandørene vi nevnte tidligere.

1. Beste VPN for South Bend: IPVanish

IPVanish

South Bend ligger ikke engang 100 miles fra Chicago. På grunn av det vil du få gode responstider. VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de andre selskapene på listen vår. Dette gjør dem til vår gå til VPN for South Bend.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish er vert for 56 servere i Chicago, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel chi.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Chicago og fant hastigheten til å være 64,05 Mbps på vår kabel-internettforbindelse som maksimerer ut omtrent samme hastighet.

IPVanish Chicago hastighetstest

Når det gjelder verdi, er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN for South Bend: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. Tjenesten hjelper deg med å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkeringen av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder for Chicago (siden det er den nærmeste byen South Bend). Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge server – USA – Chicago server. Som du ser testet vi en server i Chicago og hastigheten var 58,03 Mbps.

ExpressVPN Chicago hastighetstest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med et årsabonnement.

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for South Bend: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet er basert i Austin, Texas og har en lang historie med å kjempe for brukerens Internett-personvern. De har vært vertskap for et årlig personvernpanel på SXSW i flere år og har til og med tilbrakt tid i Washington, DC som lobbyvirksomhet for personvernreformer. Du finner VPN-tjenesten som er i tråd med verdiene deres.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Du vil legge merke til noen funksjoner som er lagt til med VyprVPN, avhengig av hvilken konto du velger. VyprVPN Premium-planen inkluderer 5 samtidige tilkoblinger, VyprVPN Cloud og Chameleon-protokoll. VyprVPNs Cloud-funksjon lar deg kontrollere din egen VPN-server i skyen mens Chameleon-protokollen hjelper brukere i land som Kina å omgå sensur fra myndighetene..

VyprVPN-klienten gir deg ikke muligheten til å velge et spesifikt servernummer i Chicago. I stedet vil du bytte plassering til Chicago. Derfra vil klienten automatisk koble deg til den beste VPN-serveren i Chicago. Du kan se resultatene fra hastighetstesten nedenfor. Vi var i stand til å oppnå en nedlastingshastighet på 52,18 Mbps etter tilkobling til en server i Chicago.

VyprVPN Chicago hastighetstest

VyprVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og VyprVPN Cloud for bare $ 12,95 i måneden eller $ 60 i året. Årsregnskapet fungerer til bare $ 5,00 i måneden. Nye brukere dekkes av en 3-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk VyprVPN

For de som ønsker andre alternativer, kan du gjerne sjekke ut vår topp 10 VPN tjenesteliste. Når det er sagt, føler vi at vi har gitt deg de beste alternativene. Vi tok valgene basert på hastighet, pålitelighet, pris, sikkerhet og leverandører med servere i eller i nærheten av Chicago. På den måten kan du være trygg på at du får de beste hastighetene. Selvfølgelig har de alle gode nettverk. Hastighet er viktig hvis du planlegger å laste ned eller streame HD-innhold. Tilbyderne vi nevnte over, er de beste alternativene for å gjøre det, uansett hvilke populære tjenester du vil bruke. Forhåpentligvis vil guiden vår hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map