Beste VPN-er for Saudi Arabia

Saudi-ArabiaSaudi-Arabia er et ørkenland som tar opp det meste av den arabiske halvøya. Det er kjent som islams fødested, og inneholder de to hellige byene Mekka og Medina. I 1938 ble det oppdaget olje der, og det er verdens største oljeproduserende land. Til tross for pengene og de vakre strendene, har Saudi Arabia noen strenge lover som virker uvanlige for de i den vestlige verden. Derfor foreslår vi at hvis du planlegger å reise til Saudi-Arabia, bør du registrere deg for en VPN før du drar hjemmefra.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
3Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
4IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings

Saudi-Arabia er et vakkert og historisk sted. Imidlertid er den første grunnen til å bruke et VPN mens det er for å beskytte personvernet ditt. Du vet sikkert at det foregår ganske mye virksomhet der. På grunn av det vil du sannsynligvis møte nettkroker. Du kan gjette på at det er folk som bare venter på å dra nytte av utsatte brukere og stjele dataene deres. På toppen av det må du bekymre deg for de saudiarabiske regjeringens nysgjerrige øyne. De gir ingen bein om det faktum at de overvåker internettrafikken. Ved å bruke en VPN oppretter du en sikker og kryptert forbindelse, slik at du kan forhindre at skurker stjeler din personlige informasjon.

Den andre grunnen til å bruke en VPN har å gjøre med dets blokkering av evner. I dette tilfellet kan forbindelsen du oppretter være til en server i et annet land. Det er kjent at Saudi-Arabia blokkerer nettsteder som det føles krenkende for islam. Hvis du kobler deg til et annet land, vil du ikke møte de samme begrensningene. Det er flott hvis du vil streame medier fra YouTube eller et annet nettsted. I tilfeller som Netflix er det forskjellige biblioteker over hele verden, og hvis du kobler deg til et annet land, kan du se biblioteket fra hvilken region du måtte ønske deg. En annen grunn til å bruke en VPN kan være for arbeidsformål. Noen ganger trenger folk som jobber eksternt tilgang til dokumenter på selskapets nettverk, eller til og med sine egne maskiner. På grunn av den sikre tunnelen som er opprettet, er den eneste måten du kan oppnå dette målet ved å bruke en VPN.

Dette er to av de beste grunnene til å bruke en VPN mens du er i Saudi-Arabia. Imidlertid kan det hende du finner andre årsaker også. Enten du vil fjerne blokkering av utestengte nettsteder, beskytte personvernet ditt fra myndighetene og skurkene, eller andre ting, er det en god idé å bruke en VPN. Nå som du ser hvorfor det er viktig å gjøre det, la oss se nærmere på leverandørene og kriteriene vi bruker for listen vår.

Hva er den beste VPN for Saudi Arabia?

Det er flere faktorer du må vurdere å se på når du prøver å svare på spørsmålet. Her er noen av de store vi så på for å bestemme de beste VPN-ene for Saudi Arabia:

 • Sterk kryptering for god beskyttelse av personvern
 • Leverandører som tilbyr retningslinjer uten logger
 • Et stort nettverk av servere som hjelper deg med å minske eller eliminere frakoblinger
 • Mulighet for å fjerne blokkering av geo-blokkerte eller forbudte innhold
 • Støtte for flere plattformer for mobile enheter inkludert Amazon Firestick
 • Raske servere i den saudiarabiske regionen som gir gode resultater på hastighetstester

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Saudi Arabia.

1. Beste VPN for Saudi Arabia: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Saudi-Arabia hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med byene vi nevnte. Bare velg fanen “Alle”, åpne Europa og åpne deretter Tukey. På dette tidspunktet kan du velge serveren der. Vi valgte en server i Tyrkia, og hastigheten var 60,24 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Saudi Arabia: HMA

HMA VPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 i måneden (75% rabatt)

HideMyAss ble brakt til liv i 2005 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

HMA Saudi Arabia hastighetstest

Hvis målet ditt er å finne VPN med flest serverplasser, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for en rekke servere i den saudiarabiske regionen, inkludert noen i Riyadh. For å koble til en server der, må du velge “Location Mode” og velge “Change Location” for å komme i gang. Klikk deretter på “Byer” -fanen og søk etter Riyadh. Derfra kan du velge Saudi Arabia, Riyadh serverplassering. Vi koblet til en server der inne for å teste og fant hastigheten til 26,20 Mbps.

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang fra bare $ 4.99 i måneden og tilbyr alle nye brukere en 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti.

Besøk Hide My Ass

3. Beste VPN for Saudi Arabia: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Saudi-Arabia hastighetstest

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA klarer seg bra i Dubai, UAE (det nærmeste stedet). Da vi koblet til en server der, fikk vi en hastighet på 108,86 Mbps.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra bare $ 3,49 i måneden.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Saudi Arabia: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

Saudi-Arabia er hjemmet til mange mennesker, og mange VPN-tjenester har servere der. Det inkluderer IPVanish. Vi kan fortelle deg fra personlig kunnskap at det vil fungere bra, uansett hvilket område av området du befinner deg i. Du kan forvente raske servere og flere serverlokasjoner i regionen enn nesten noen andre. På grunn av disse grunnene velger vi IPVanish som et av våre alternativ til bruk mens vi er i Saudi-Arabia.

I tillegg til dekning i Eurasia, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter i regionen når vi utfører hastighetstestene våre. Du vil finne flere serverplasser over hele regionen. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish Saudi Arabia hastighetstest

IPVanish er vert for et antall servere i stedene i området, og du kan velge å koble til noen av dem. Hvis du ser servere som har bokstaven “a” i servernavnet, er de raskest. For eksempel vil du se etter en merket på lignende måte som dxb-C01.ipvanish.com. (ligger i Dubai). I dette tilfellet vil du imidlertid finne en enkelt server. Vi testet en IPVanish-server der, dxb-c01, og fant hastigheten til 24,93 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN for Saudi Arabia: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Saudi Arabia hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Israel (det nærmeste stedet), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Israel og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en full liste over servere der. CyberGhost-nettverket inkluderer servere i landet. Vi koblet til en server der og fikk en hastighet på 99,83 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

Over har vi gitt deg de beste alternativene du kan bruke mens du er i Saudi-Arabia. Du kan imidlertid alltid se på vår topp 10 VPN-tjenester for forskjellige valg. Når det er sagt, er leverandørene i listen vår de beste samlet for regionen, så de er sikre på å oppfylle ethvert mål du har. Vi brukte sikkerhet, regionale lokasjoner, hastighet og pris som faktorer for valg av disse valgene. I tillegg har vi også plukket ut de med store nettverk av servere du kanskje ønsker å koble til. Rask nettverk for streaming av HD-innhold og beskyttelse av personvernet ditt er merker av pålitelige VPN-leverandører. Selvfølgelig gjør valgene våre begge deler. Uansett årsaker, forhåpentligvis har vi vist deg hvorfor du bør bruke en. Vi er sikre på at du vil være fornøyd med noen av alternativene vi anbefaler i dette innlegget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map