Beste VPN-er for Qatar

QatarQatar er et arabisk land som ligger i Persiabukta. Til tross for at det er et land med drøyt 2,1 millioner mennesker, har denne islamske staten den høyeste inntekten per innbygger i noe land i verden. Qatar er et absolutt monarki, ledet av Emir Tamim bin Hamad Al Thani. Akkurat som med ethvert absolutt monarki, har herskeren absolutt makt over folket uten kontroller og balanser på plass. Emirens folk kunne se på deg når som helst av hvilken grunn de måtte ønske. Hvis du er i Qatar, vil du bruke et VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

Selv om Qatar er velstående, er digital piratkopiering enorm. Alt fra respekterte selskaper som bruker piratkopiert programvare, til fysisk piratkopiering der folk kan selge filmer på gata, er det tydelig at piratkopiering er utbredt. Det er en viss fremgang med å bekjempe problemet, men det ser ut til at mange av tiltakene som er tatt ikke blir tatt på alvor. Selv angrep på lokale virksomheter som involverer piratkopiering av programvare, har ikke mye innvirkning. Offisielt er Qatar ifølge IIPA fremdeles på piratkopieringslisten.

La oss snakke om VPN-er og måten de fungerer på. Et virtuelt privat nettverk er en sikker og kryptert forbindelse som opprettes til en annen datamaskin, muligens i et annet land. Hvis du er bekymret for personvernet ditt, spesielt i Qatar, er en VPN et must. Ingen burde ha å gjøre med de inngripende øynene fra Qatari-regjeringen eller noen andre som gjerne vil skaffe deg informasjon. Selv om myndighetene kanskje ikke holder øye med deg, kan det være andre.

Ved å koble til server i et annet land, kan du omgå geo-blokkering begrensninger. Geo-blokkering er en teknologi som enten vil begrense folk fra å se innhold utenfor et målrettet område, eller stoppe dem inne i et område. Med en VPN kan du komme deg rundt disse begrensningene, uansett hvem som pålegger dem. For et eksempel på hvordan dette fungerer, bruker vi Netflix.

Netflix er en av de største og mest kjente premium-streamingtjenestene i verden. Målet deres er å være i 200 land innen utgangen av 2016. Ved å koble deg til et annet land kan du imidlertid glede deg over alle titlene på Netflix ved å koble deg til de største markedene. For øyeblikket er det største markedet det amerikanske markedet. Selv etter at Netflix ble lansert, er det en god idé å holde en VPN, fordi du vil ha tilgang til mer innhold. Selvfølgelig trenger du et betalt abonnement og en VPN for å få tilgang til tjenesten på den måten.

Med så mange valg, hvilken VPN ville du valgt? Det avhenger av hvilke mål du prøver å oppnå. Vi har noen chocies i tankene for Qatar. Selv om disse valgene alle bruker sikker kryptering, ville det å bruke OpenVPN-protokollen være det beste valget når det er mulig. Hvis du skal få tilgang til en strømmetjeneste, ville OpenVPN (UDP) være det beste alternativet. Hvis du vil streame eller koble til et VPN ved hjelp av et mobilnettverk, må du huske å se på andre protokoller inkludert IKEv2 og L2TP for beskyttelse av personvern.

Hvis du vil sikre aktivitetene dine eller fjerne blokkering av innhold, anbefaler vi ExpressVPN. De fører ikke logger og har en kill switch-funksjon, så du er beskyttet hvis du har nysgjerrige øyne som ser på deg. For å bruke strømmetjenester som Netflix eller andre, er ExpressVPN igjen det beste valget. De administrerer et stort VPN-nettverk, og tilbyr også en mobilklient, så du trenger bare å koble til, og du vil kunne streame fra landene med store innholdsbiblioteker.

Hvis du bare vil se geo-blokkert innhold, anbefaler vi ExpressVPN MediaStreamer. Den smarte DNS-funksjonen vil hjelpe deg med å fjerne blokkering av kanaler uten det lille hastighetstapet. Vi vil aldri anbefale handelssikkerhet for hastighet. Siden internetthastigheten er ekstremt høy for Qatar, vil du sannsynligvis ikke engang merke en forskjell. Fordelene du vil få av sikkerhet vil oppveie ethvert hastighetstap.

Vennligst gebyr gratis for å sjekke ut vår topp 10 VPN-tjenester for forskjellige valg, men vi tror ikke du må gjøre det. Disse alternativene er de vi har valgt fordi de totalt sett er de beste. Kriteriene i valgene våre er basert på hastighet, sikkerhet, regionale lokasjoner og pris. I tillegg valgte vi også de med store nettverk av servere du lett kan koble til dem. Uansett hvilket mål du har med å bruke en VPN, er alternativene her garantert å oppfylle dine behov. Pålitelige VPN-leverandører er de som vil gi raske nettverk for å streame HD-innhold fra andre steder og beskytte ditt privatliv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map