Beste VPN-er for Portugal

Portugal om nattenDen portugisiske republikken, vanligvis bare kalt Portugal, ligger i Europa på den iberiske halvøy. Det eneste landet det grenser mot nord og øst er Spania. Det er hjem til 10,2 millioner mennesker, og mange faktorer trekker besøkende, bedrifter og mer til området. Hvis du er interessert i å bli en av dem, vil du finne mye å gjøre og gode internetthastigheter. Du vil imidlertid ikke bruke offentlig WiFi uten å først bruke en VPN. Mer om det om kort tid. Ta først en titt på listen over de beste VPN-ene for Portugal.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
4HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings

Heldigvis for besøkende og innbyggere i dette vakre landet, er ikke spionering fra myndighetene noe du trenger å bekymre deg for. Når det er sagt, må du fremdeles være flittig med personvernet ditt mens du er der. Med antall besøkende som kommer hele tiden, er det ofte muligheter for nettkriminelle å stjele dataene dine. Det er grunnen til at den største grunnen til å bruke en VPN er å beskytte personvernet ditt. Ved å bruke en VPN vil du opprette en sikker og kryptert forbindelse til den serveren du ønsker. Det vil gjøre det mye vanskeligere for disse kjeltringene å få tak i dataene dine.

Den portugisiske regjeringen filtrerer vanligvis ikke nettsteder, men det betyr ikke at du ikke vil oppfylle geobegrensninger. I følge Global Voices la regjeringen ned bankkontoen til den portugisiske versjonen av Wikileaks kalt Tugaleaks fordi den anså det som en terrororganisasjon i 2012. Selv om det har vært noen år nå, viser det at potensialet fortsatt er der. Hvis du vil ha tilgang til innhold fra en annen region, blir du normalt blokkert fra å gjøre det. I dette tilfellet vil du koble deg til en VPN-server i en annen region for å komme deg rundt disse blokkene. Når du har gjort det, skal du kunne se innholdet som om du var der.

Hva er den beste VPN for Portugal?

For å finne svar på dette spørsmålet fokuserte vi på følgende kriterier for å bestemme listen over de beste VPN-ene for Portugal.

 • VPN-nettverkssikkerhet for lange tilkoblingsperioder
 • Muligheten til å fjerne blokkering av geobegrenset innhold
 • Hastighetstester utført på VPN-servere i Portugal
 • Sterke krypteringsnivåer for bedre personvern
 • Streng ingen logger politikk
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter

Uten ytterligere forsinkelse er her de beste alternativene for Portugal

1. Beste VPN for Portugal: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Portugal hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i Portugal. Bare velg fanen “Alle”, åpne Europa og deretter Portugal. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi testet en server i Lisboa, Portugal, fikk vi noen ganske gode resultater. Som du ser, resulterte hastighetstesten vår i 89,98 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Portugal: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

Portugal er ikke et stort land, men flere VPN-leverandører tilbyr servere i landets hovedstad Lisboa. Det inkluderer selvfølgelig IPVanish. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av dette velger vi IPVanish som et annet av go-to-alternativene våre å bruke mens vi er i Portugal.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Du finner gode hastigheter, og de gir gode resultater på hastighetstestene våre. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish Portugal hastighetstest

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele Europa, og at de alle er tilgjengelige. Hvis du ser noen servere som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Da vi testet en av IPVanish-serverne i Lisboa, fikk vi en veldig respektabel 59,55 Mbps som du kan se nedenfor.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

3. Beste VPN for Portugal: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Portugal hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Portugal, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Portugal og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i landet. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i Portugal og er raskt på grunn av tilgjengelig nettverk. Vi koblet til en server i Lisboa (Portugal), og vi fikk en hastighet på 55,22 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Portugal: HMA

HMA VPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 i måneden (75% rabatt)

HideMyAss ble brakt til liv i 2005 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

HMA Portugal hastighetstest

For de som liker muligheten til å ha flest serverlokasjoner, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for noen VPN-servere i Portugal, spesielt i Lisboa. For å koble til en server der, vil du gå inn i “Location Mode” og velge “Change Location” for å komme i gang. Klikk deretter på “Byer” -fanen og søk etter Portugal. Vi koblet til en server der for å teste og fant hastigheten til å være solide 55,83 Mbps.

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang fra bare $ 4.99 i måneden og tilbyr alle nye brukere en 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti.

Besøk Hide My Ass

5. Beste VPN for Portugal: PureVPN

PureVPN

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,88 i måneden (74% rabatt)

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

PureVPN Portugal hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Portugal, åpnet vi appen for Windows og klikket på alternativet “Country Selection Tool”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server ved å bruke fanen “Bla gjennom alle servere”. PureVPN-nettverket har flere servere i landet. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du kan se, var nedlastingshastigheten vår på undersiden på 14,68 Mbps.

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 4,99 dollar i måneden. Årsplanen er en stor verdi.

Besøk PureVPN

Uansett hvorfor du bruker en VPN mens du er i Portugal, håper vi at du ser hvorfor det er viktig hvorfor det er viktig å bruke en der. For de som foretrekker andre alternativer enn de ovenfor, kan du gjerne se på leverandørene på vår topp 10 VPN-liste. Selv om disse også er gode, tok vi våre spesifikke valg basert på flere faktorer, inkludert pris, nettverksstørrelse, stabilitet, plasseringer, hastigheter, sikkerhet og mer. Fordi listen vår er optimalisert, kan du være trygg på gode hastigheter. Det er viktig i disse dager uavhengig av hva du gjør. Ved å bruke denne guiden, kan du ta en informert beslutning om de beste alternativene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map