Beste VPN-er for Oman

OmanOman er et land som ligger i Midt-Østen ved munningen av Persiabukta. Selv om det ikke er like velstående som noen av naboene, regnes Oman for å ha en økonomi med høy inntekt. Regjeringen er et absolutt monarki og ledes av sultanen Qaboos bin Said al Said. For de som ikke er klar over, betyr et absolutt monarki at det ikke er noen kontroller og balanser, sultanen har absolutt makt over alt. Gitt disse fakta, er det noen gode grunner til å bruke en VPN når du kobler deg til Internett i Oman.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2CyberGhost$ 2.75PIA112avkrysningsavkrysnings
3IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings
4HMA Pro VPN$ 3.99HideMyAss280
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings

Her er grunnen til at det er viktig å bruke en VPN i Oman. Som du kanskje er klar over, er ditt personvern på nettet ikke noe bekymring for myndighetene. Når du kobler til en VPN-server, oppretter du en sikker og kryptert tilkobling til stedet du ønsker. Det gjør det mye vanskeligere for alle med nysgjerrige øyne å kompromittere dine personlige data. Husk imidlertid at hvis regjeringen virkelig vil ha informasjonen din, har de måter å få den til.

Når du kobler til en server i et annet land, kan du få tilgang til geo-blokkert materiale. Begrensninger som er landsspesifikke, kan pålegges av myndighetene som en form for sensur, eller av et selskap som blokkerer tilgang hvis du er utenfor et målrettet område. Hvis du er kjent med noen av kommunikasjonsverktøyene som Skype, kan du koble deg til en server i landet du ringer og kunne snakke med folk som befinner seg der. Skype er blokkert i Oman, så en VPN-tjeneste ville være fornuftig. La oss se på et annet program. Vi vil bruke Netflix som eksempel. Fordi streamingtjenesten ikke er tilgjengelig noe sted i Midt-Østen ennå, trenger du et betalt abonnement og en VPN. Med Omani-regjeringen som forbyr mange nettsteder i tillegg til å forby tale over IP (VoIP) og Skype, vil en VPN gjøre det mulig for deg å bruke dem også. Fullstendige lister over forbudte elementer er vanligvis tilgjengelige for publikum.

Fra å forhindre nysgjerrige øyne fra å se surfetrafikken din til å komme seg rundt geo-blokker og utestengt materiale, er det en god idé å bruke en VPN i Oman. Du kan finne andre bruksområder for tjenesten når du registrerer deg for planen. Bare registrer deg for å beskytte deg selv i dag. Forhåpentligvis har vi forklart hvorfor det er viktig å bruke en VPN. Hvis du ikke er kjent med hva du skal se etter hos en leverandør, kan valgene og alternativene være overveldende. Vi gjør det enkelt for deg.

Hva er den beste VPN for Oman?

For å svare på det spørsmålet, må vi ta en titt på de viktigste faktorene for området. Her er de beste for å finne den beste VPN-en for Oman.

 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte brukernes personvern
 • Servere som viser god ytelse i Oman-regionen
 • Streng ingen logger politikk
 • Solid nettverksstabilitet for å unngå serviceavbrudd
 • Evne til å omgå geo- og innholdsbegrensninger
 • Støtte for flere plattformer for mobilapper inkludert Amazon Firestick

Nå videre til listen over listen over de beste VPN-ene for Oman:

1. Beste VPN for Oman: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Oman hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med byene vi nevnte. Etter å ha klikket på “Velg sted” -knappen, velger du bare “Alle” -fanen, åpner Asia Pacific og deretter åpner Pakistan (siden det er det nærmeste stedet). På dette tidspunktet klikker du på tilkoblingsknappen. Når vi utførte testene våre, fant vi hastigheten 21,70 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Oman: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Oman hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Pakistan (det nærmeste serverstedet), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Pakistan og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i landet. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i Pakistan. Vi koblet til en server der, og vi fikk en hastighet på 17,37 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

3. Beste VPN for Oman: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

I dette tilfellet bruker vi servere i Dubai. IPVanish vil fortsatt gjøre godt for deg og er et godt valg når du leter etter VPN-tjeneste. De har en rekke serverplasseringer i regionen og er vanligvis et solid valg. Dette gjør dem til et godt VPN-valg å bruke for Oman.

IPVanish er vert for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært sterkt i USA, Europa og Asia i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA, Storbritannia og andre. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish Oman hastighetstest

IPVanish er vert for en server i Dubai, og du kan koble til den eller andre som kan være i nærheten. Vi testet en IPVanish-server i Dubai, dxb.c01.ipvanish.com, og fant hastigheten 13,30 Mbps. Det er absolutt i stand til å håndtere det meste du vil gjøre.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

4. Beste VPN for Oman: HMA

HMA VPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,99 i måneden (67% rabatt)

HideMyAss ble brakt til liv i 2005 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

HMA Oman hastighetstest

Hvis målet ditt er å finne VPN med flest serverplasser, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for en rekke VPN-servere i området, inkludert noen få i Salalah, Oman. For å koble til en server der, må du velge “Location Mode” og velge “Change Location” for å komme i gang. Klikk deretter på fanen “Byer” og søk etter Salalah. Derfra kan du velge serverplassering. Vi koblet til en server i Salalah for å teste og fant hastigheten til å være 47,42 Mbps.

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang, og alle nye brukere er dekket av en 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti.

Besøk Hide My Ass

5. Beste VPN for Oman: PureVPN

PureVPN

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,88 i måneden (74% rabatt)

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

PureVPN Oman hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Muscat, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Country Selection Tool”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server ved å bruke fanen “Bla gjennom alle servere”. PureVPN-nettverket har flere servere i området. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 31,28 Mbps.

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres på både stasjonær og mobil. PureVPN tilbyr nye kunder en 31-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk PureVPN

Så der har du det. VPN-tjenester gir mange gode fordeler, spesielt hvis du vil ha tilgang til blokkert innhold. Du er velkommen til å se over vår topp 10 VPN-tjenester liste for andre valg, men det skal ikke være behov for å gjøre det. Vi regner med at du vil være fornøyd med valgene vi gir her, siden de vi nevnte er de beste totalt sett. Disse valgene ble valgt på grunn av sikkerhet, serverplasseringer, hastighet og pris. Vi så også etter tjenester med et godt nettverk av VPN-servere i Midt-Østen, eller hvor som helst ellers du vil koble til.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map