Beste VPN-er for Oklahoma City

Oklahoma CityHer er en titt på listen over de 5 viktigste VPN-tjenestene for Oklahoma City.


 1. ExpressVPNToppvalget vårt. Rask, perfekt for streaming.
 2. NordVPN – Sikre VPN-servere i nærheten i Dallas.
 3. CyberGhost – Perfekt for nybegynnere, servere i området.
 4. Surfshark – Enkel å bruke med VPN-servere i Texas.
 5. IPVanish – Kodi vennlig med servere i regionen.

Oklahoma City (ofte forkortet til OKC) er den største og hovedstaden i delstaten Oklahoma. Den har den 27. største befolkningen i landet med en estimert befolkning på 630k. Metroområdet i byen har omtrent 1,3 millioner mennesker. Historien til OKC er relativt kort, men det er et kjent reisemål av flere grunner. Hvis du reiser til OKC, vil du bruke en VPN før du kobler deg til offentlig WiFi.

Uansett hva formålet ditt er med å besøke byen, vil du finne mange forskjellige bedrifter og bedrifter som tilbyr gratis WiFi til kundene sine. Selv om det er en god tjeneste for lånetakerne, kan det også være bra for kriminelle. Du kan tenke deg at det er mange som ligger og venter på å dra nytte av utsatte forbindelser. Den beste grunnen til å bruke en VPN er å opprette en sikker og kryptert tilkobling til serveren du ønsker. Det gjør det mye vanskeligere for dyktige tyver å få tak i sensitive og private data.

Den andre grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Det kan være veldig nyttig hvis du er en sportsfan og vil se på blackout-spill eller andre typer streaming. Alle vil se favorittlaget deres spille. Selvfølgelig vil det også bidra til å se innhold som kan bli blokkert av selskaper, land eller på campus. Ved å koble til en server i det området du velger, vil programvaren tro at du befinner deg på et annet sted enn for å fjerne blokkeringen.

Så du skjønner, du kan bruke en VPN av begge grunner. Du vil helt sikkert finne andre situasjoner når du har fått en konto. Fra å beskytte personvernet ditt til å komme deg rundt i geo-blokker, kan en VPN-tjeneste hjelpe deg med å nå dine mål. Siden det til tider kan være forvirrende, forteller vi deg hva du skal se etter og foreslår noen alternativer.

Hva er den beste VPN for Oklahoma City?

Det er noen få hensyn å ta når du svarer på dette spørsmålet. Med tanke på det, har vi samlet vår liste over de beste VPN-ene for Oklahoma City.

 • Kryptering av militær karakter for riktig personvern
 • Gode ​​serverhastigheter i Oklahoma City-regionen
 • Et stort og stabilt nettverk for å redusere frakoblinger
 • Mobilapper for flere plattformer inkludert Amazon Firestick
 • Mulighet for å oppheve blokkering av geo-blokkert innhold eller blackout
 • Leverandører som har retningslinjer uten logger

Uten ytterligere forsinkelse er her en liste over de beste VPN-tjenestene for Oklahoma City:

1. Beste VPN for Oklahoma City: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Oklahoma City hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge byen du vil bruke. Du trenger imidlertid ikke å velge den spesifikke serveren. I stedet vil klienten automatisk koble seg til den raskeste serveren på det stedet. Hvis du vil koble til det beste alternativet for Oklahoma City, vil du velge en Dallas-server (siden det er det nærmeste området). Det er to måter du kan finne en på. Når du har åpnet klienten, klikker du på “Velg sted” -knappen. Hvis du klikker på anbefalt og velger USA-delen, finner du den der. Du kan også gå til Alle-seksjonen og skrive inn Dallas i søkefeltet. Derfra skal du kunne velge Dallas-serveren. Som du kan se testet vi en server i Dallas til Oklahoma City og hastigheten var 120,78 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Oklahoma City: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Oklahoma City hastighetstestNordVPN er vert for 35 servere i Dallas (det beste stedet å koble til fra Oklahoma City). Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server i Dallas til Oklahoma City og fant at den var rask med en nedlastningshastighet på 110,60 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Se NordVPN-tilbud

3. Beste VPN for Oklahoma City: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Oklahoma City hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i nærheten av Oklahoma City, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil gi en komplett liste over servere i USA. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Dallas. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Oklahoma City. Som du kan se var nedlastningshastigheten vår 102,53 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Vis CyberGhost-tilbud

4. Beste VPN for Oklahoma City: Surfshark

Surfshark

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 1,99 i måneden (83% rabatt)

Surfshark lanserte VPN-tjenesten sin i 2018. Siden den tid har selskapet gjort en ganske sprut i samfunnet. Teamet fortsetter å vokse og legge til serverplasseringer til høyhastighetsnettverket. De har fokusert på personvern og verdi. Tjenesten inkluderer ekstra funksjoner som CleanWeb (blokkerer annonser og malware), Whitelister (delt tunneling), MultiHop dobbelt VPN, kill switch, privat DNS og lekkasjebeskyttelse.

Med et stort nettverk av servere over hele verden, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er det mange muligheter til å glede seg over tjenesten. Du kan få tilgang til Amazon Prime Video i flere regioner, inkludert USA, Tyskland og Storbritannia. Windows-klienten gir deg muligheten til å koble deg til fysiske serverplasseringer, virtuelle servere (best egnet for å fjerne blokkering av geobegrensninger), servere som støtter P2P-bruk og MultiHop-servere.

Surfshark Oklahoma City hastighetstestFor testene våre angående Oklahoma City, ønsket vi å velge en server som ligger i området. Når du har logget inn, klikker du bare på posisjonsfanen og skriver inn plasseringen i søkefeltet. Derfra kan du koble til en server som ligger i Dallas. Da vi koblet til en server og testet til OKC, var hastigheten 102,65 Mbps.

For verdien og funksjonene er Surfshark et utmerket alternativ for de som ønsker å beskytte personvernet og fjerne blokkeringen. Alle VPN-appene deres ble designet med et lignende brukergrensesnitt og er enkle å bruke. Du kan registrere deg på en ubegrenset VPN-konto for bare 1,99 dollar i måneden med et 2-årig abonnement.

Vis Surfshark tilbud

5. Beste VPN for Oklahoma City: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

Oklahoma City er et populært sted å besøke av flere grunner. I dette tilfellet valgte vi å bruke en server i Dallas, TX på grunn av hastigheten. Det vil fungere ganske bra, uansett hvor i OKC du befinner deg. Siden VPN-tjenesten har flere serverlokasjoner i USA enn de andre selskapene på listen vår, er de en go-to VPN i Oklahoma City.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish Oklahoma City hastighetstestIPVanish er vert for 36 servere i Dallas, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel dal-A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Dallas, dal.a39, til Oklahoma City og fant hastigheten til 97.38 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Vis IPVanish-tilbud

Hvis du ønsker å ta en titt på andre alternativer, kan du gjerne sjekke ut vår topp 10 VPN-tjenester liste. Vi tror imidlertid ikke det vil være nødvendig. Vi valgte dem på grunn av hastighet, pålitelighet, pris, sikkerhet og plasseringer. Siden det er mange som ligger i eller i nærheten av Oklahoma City, kan du være sikker på at du får de beste hastighetene. Gode ​​hastigheter er et must hvis du prøver å streame innhold. Alle alternativene våre har gode nettverk, så det er ingen dårlige alternativer. Vi håper du kan bruke guiden vår for å ta den beste beslutningen for deg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map