Beste VPN-er for New Jersey

New JerseyNew Jersey er en østlig kyststat som grenser til New York og Pennsylvania i USA. Selv om det er den fjerde minste staten i landet, er den den 11. mest folkerike med en estimert befolkning på drøyt 9 millioner mennesker. Mange mennesker refererer til staten på forskjellige måter, men den er offisielt kjent som Garden State. Det er ganske mange forskjellige grunner til at staten ser reisende. Hvis du skal være en av dem og trenger å bruke offentlig WiFi, må du først koble deg til en VPN. Her er noen gode valg.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Statens historie går 180 millioner år tilbake da staten grenset til Nord-Afrika. Da Nord-Amerika og Afrika kolliderte, ga presset opphav til Appalachian Mountains. Da isbreene begynte å forsvinne etter istiden for omtrent 18 000 år siden, forlot de tilbaketrukne isbreene sumpmarkene så vel som mange juv og elver. I senere tider ble selvfølgelig staten bebodd av indianere og deretter til slutt kolonister.

I moderne tid har statens nærhet til New York og Pennsylvania ført til turister og handel og handel. I staten kan du finne mange museer, parker, botaniske hager, idrettslag og forskjellige andre ting å gjøre. Disse faktorene fører alle til statens blomstrende økonomi. Mens statsøkonomien er mangesidig, må du huske at den har den 9. største skattebyrden i landet.

Hvis du skal besøke staten, vil du finne det enkelt å komme raskt til New York City eller Philadelphia. Du vil også ha det enkelt å få tilgang til en av de mange virksomhetene som tilbyr sine gjester gratis WiFi. Selv om det kan høres bra ut, må du virkelig koble til et VPN før du bruker det. Det er på grunn av de lurer cyberkriminelle. Du kan satse på at det er minst noen få mennesker som venter på å dra nytte av intetanende mål. Ved å koble til et VPN oppretter du en sikker og kryptert forbindelse til en server du ønsker. Det gjør det mye vanskeligere for sensitive data å bli stjålet.

En annen god grunn til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt blackout og geo-restriksjoner. Hvis du er en sportsfan, vet du allerede at det kan være frustrerende å streame favorittlaget ditt på nettet hvis du befinner deg i samme by. Prøv å se Jets spille noen hjemme mens du er online. I tillegg vil selskaper, land og institusjoner også blokkere innhold. For de som er innenfor eller utenfor et målrettet område, kan geobegrensninger føre til problemer. Ved å bruke en VPN for å koble til, lurer du blokkeringsprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Du kan også koble til en server i et annet område for å få tilgang til innhold i det området.

Hva er den beste VPN for New Jersey?

Vi har samlet vår liste over de beste VPN-ene for New Jersey av disse grunnene:

 • Hastighet på VPN-servere lokalisert i New York City
 • Vi fokuserte på de raskeste nettverkene i regionen
 • Vi valgte VPN-er som ikke fører brukerlogger
 • Evne til å fjerne blokkering av geo- og blackout-begrensninger
 • Sterk kryptering for å sikre personvernet ditt på nettet
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for New Jersey:

1. Beste VPN for New Jersey: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge server – USA – New York – serveren. Du kan også skrive den inn øverst. Som du kan se testet vi til Jersey City, Secaucus og Plainfield med hastigheter på rundt 225 Mbps i alle 3 byer. ExpressVPN er den raskeste VPN for New Jersey.

ExpressVPN New Jersey hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for New Jersey: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for flere servere i NYC. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server i NYC til tre forskjellige steder i New Jersey, og resultatene varierte fra 187 Mbps til 197 Mbps.

NordVPN New Jersey hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for New Jersey: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Vi koblet til VPN-servere i NYC og testet hastigheten vår i New Jersey. Du kan se resultatene nedenfor.

PIA New Jersey hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for New Jersey: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste hastigheten i New Jersey, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i New York City. På grunn av det koblet vi til en av dem og testet ytelsen. Som du ser, varierte nedlastingshastigheten vår fra 69 Mbps til 79 Mbps.

CyberGhost New Jersey hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for New Jersey: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av alternativene vi skal bruke til å være i Virginia.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi testet en IPVanish-server i NYC til servere i Jersey City, Secaucus og Plainfield og fant hastigheten til mellom 118 Mbps og 146 Mbps.

IPVanish hastighetstest i New Jersey

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

For alle som ønsker å se noen andre alternativer, kan du alltid ta en titt på våre topp 10 VPN liste. Vi tror imidlertid ikke du trenger å gjøre det. Vi valgte valgene basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet, pris og serverplasseringer. Vi så også spesielt etter leverandører med servere i New York City og regionen. På den måten får du tilgang til de beste hastighetene som mulig. Alle de nevnte tjenestene våre har gode nettverk, så det er ikke et dårlig valg. Hvis du planlegger å streame noe slags innhold, er hastigheter veldig viktig. Ved å bruke guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta riktig beslutning for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map