Beste VPN-er for Nevada

NevadaNevada er en amerikansk stat som ligger i den vestlige delen av landet. Det har en estimert befolkning på drøyt 3 millioner innbyggere. Det er noen store og åpenbare grunner til at besøkende fra hele verden kommer til staten. Den største er å besøke Las Vegas. Imidlertid kan du se andre ting som Hoover Dam, Red Rocks Canyon og mer. Hvis du skal ta en tur til “Silver State”, må du bruke en VPN når du er på offentlig WiFi. Vi forteller deg hvorfor det er så viktig på et øyeblikk. Først, ta en titt på de beste VPN-ene for Nevada-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
4IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
5Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings

Selv om det ikke er noen overvåking tilfeldig myndighetsovervåking i USA, er det en god idé å bruke en VPN for å beskytte personvernet ditt. Cybercrooks er alltid ute etter å dra nytte av sårbare mål, spesielt i Nevada. Når du kobler et VPN der, oppretter du en sikker og privat forbindelse til den serveren du ønsker. Det gjør det mye tøffere for kriminelle å stjele sensitiv informasjon mens du er der.

Sensur er definitivt ikke et spørsmål i delstaten Nevada. Imidlertid kan du fortsatt dra nytte av den andre grunnen til å bruke en VPN, for å komme deg rundt geobegrensninger. Du har muligheten til å gamble ved å bruke apper nå. Nøkkelen er at du må være i staten for å gjøre det. Ved å koble til et VPN i byen, kan du bruke disse appene uansett hvor du er, forutsatt at du har vært der for å legge pengene ned først. Enhver blokkeringsprogramvare vil bli lurt til å tro at du befinner deg i byen, slik at du kan gamble som du forventer.

Hva er den beste VPN-en for Nevada?

Vår største bekymring mens vi er i Nevada er sikkerhet. Basert på det vil vi bruke faktorer som er sikkerhetsrelaterte først. På den måten kan vi fortelle deg hva den beste VPN-en for Nevada er.

 • Sterk kryptering for å beskytte personvernet ditt mens du er i staten
 • Tilbyderne har en streng policy for ikke-logger
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Evne til å omgå geobegrensninger mens du er i Nevada
 • Servere som presterer godt i Nevada-regionen
 • Leverandører som har et stort og stabilt nettverk for å eliminere frakoblinger

Og nå, la oss få en mer dyptgående titt på leverandørene på våre beste VPN-er for Nevada.

1. Beste VPN for Nevada: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA og åpne Los Angeles (det nærmeste stedet). På dette tidspunktet kan du velge servere der. Vi koblet en server i Los Angeles og testet til servere i Las Vegas og Reno. Ytelsen er utmerket med hastigheter opp til 334 Mbps.

ExpressVPN Nevada hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Få ExpressVPN

2. Beste VPN for Nevada: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for en rekke servere i Las Vegas. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi koblet til en server lokalisert i Los Angeles og testet hastigheter til servere i Vegas og Reno. Hastigheten varierte fra 251 Mbps opp til 300 Mbps.

NordVPN Nevada hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Nevada: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Las Vegas, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Las Vegas og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en full liste over servere i Las Vegas. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere der. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til servere i Las Vegas og Reno. Som du kan se var nedlastningshastigheten vår 44 Mbps til 56 Mbps.

CyberGhost Nevada hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Nevada: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av våre go-to-alternativer å bruke mens vi er i Nevada.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi testet en IPVanish-server i Las Vegas og testet hastigheter til servere i Vegas og Reno. Vi fant hastigheten 58 Mbps til 70 Mbps.

IPVanish hastighetstest i Nevada

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN for Nevada: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (67% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Vi koblet til en Las Vegas-server og testet til servere i Las Vegas, Remo og Pahrump. Du kan se resultatene nedenfor

PIA Nevada hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

Dette er de beste alternativene for VPN-er å bruke mens du er i Nevada. Du er velkommen til å ta en titt på de andre leverandørene på vår topp 10 VPN-liste, selv om. Selv om du kan forvente god ytelse fra dem alle, tok vi valgene våre basert på de beste kriteriene for Nevada. Uansett hva du skal gjøre i staten, er VPN-beskyttelse lurt. Når du bruker guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map