Beste VPN-er for Myrtle Beach

Myrtle BeachMyrtle Beach, South Carolina, er en strandby som ligger i den nordlige delen av staten, på Atlanterhavskysten. Siden 1950-tallet har mange kommet til denne lille byen som normalt har en befolkning på 32 000 mennesker. Om sommeren eksploderer imidlertid disse tallene på grunn av den ideelle beliggenheten og alle turistene. Hvis du er en av menneskene som liker å besøke byen, eller du tenker på den, foreslår vi at du kobler deg til en VPN. Vi kan fortelle deg mer om det på et øyeblikk. Før vi gjør det, ber vi deg om å se på de beste VPN-ene for Myrtle Beach.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
4IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
5Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings

Det er noen veldig gode grunner til å koble seg til en VPN hvis du planlegger et besøk i Myrtle Beach, SC. Som du kanskje vet, er Myrtle Beach et stort feststed for mange stater i den østlige delen av USA. Det betyr at du kan finne en fest i byen og alle slags galskap når som helst. Mange bedrifter der tilbyr gratis WiFi for å tiltrekke seg turistene. Dessverre betyr det at skurker er der også, klare til å dra nytte. Når du kobler til et VPN, oppretter du et lag med kryptering som vil beskytte deg. Det vil gjøre det mye tøffere for alle å stjele personopplysningene dine.

En annen god grunn til å bruke et VPN mens det er for å hjelpe deg med å komme deg rundt geo-blokker. Selv om du ikke trenger å bekymre deg for sensur mens du er i Myrtle Beach, kan det være et problem å se på favorittprogrammene dine om de er fra utlandet. Siden byen får mange internasjonale reisende, er det ikke vanskelig å se hvordan det kan skje. Måten å løse det på er å koble til et VPN. Bare velg en server i regionen du ønsker å se fra, og du vil være klar. Det som gjør er at programvaren tror du befinner deg et annet sted.

Hva er den beste VPN-en for Myrtle Beach?

Den beste måten å svare på dette spørsmålet innebærer noen få faktorer. I dette tilfellet er sikkerheten sannsynligvis den viktigste. Bare ved å se på kriteriene, kan vi finne ut hva den beste VPN-en for Myrtle Beach er.

 • Sterk kryptering med militære komponenter for å beskytte brukeren mot cybercrooks mens han er i Myrtle Beach
 • Den strenge retningslinjene for ikke-logger som tilbys brukere for å beskytte deres personvern
 • Mulighet for å komme seg rundt hotellbrannmurer mens du er i Myrtle Beach og regionen
 • Høyhastighetsservere som presterer godt på hastighetstester i byen og regionen
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Høy nettverksstabilitet som hjelper deg å unngå frakoblinger

La oss se nærmere på de beste VPN-ene du kan bruke mens du er i Myrtle Beach, SC.

1. Beste VPN for Myrtle Beach: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

ExpressVPN Myrtle Beach hastighetstestExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA og deretter Atlanta. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi testet en server der til Columbia, SC, var hastigheten 108,29 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Myrtle Beach: NordVPN

NordVPN

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

NordVPN Myrtle Beach hastighetstestNordVPN er vert for en rekke servere i Atlanta. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale prikkene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne i området. Nedlastingshastigheten var 109,94 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Myrtle Beach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Myrtle Beach hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i Atlanta, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Atlanta. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Columbia, SC. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 107,61 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Myrtle Beach: IPVanish

IPVanish

IPVanish er en veldig populær tjeneste og har mange servere lokalisert over hele verden. Uansett hvilket kontinent du er på, kan du ha en solid ytelse fra serverne der. De er vanligvis raske, og leverandøren har et av de største nettverkene i verden.

Sammen med det store verdensnettverket er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Som vi nevnte er de vanligvis en av de raskeste leverandørene på markedet. Det er kjent for å ha flere serverplasseringer i en rekke land. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for å beskytte personvernet ditt, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

IPVanish Myrtle Beach hastighetstestIPVanish har servere over hele regionen, og de er alle tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi koblet til en IPVanish-server i Atlanta. Hastigheten var 106,25 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN for Myrtle Beach: PIA

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert sine servere etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

PIA Myrtle Beach hastighetstestPIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Vi koblet til en server i Atlanta og kom med en hastighet på 108,63 Mbps.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

Enten du besøker Myrtle Beach, SC, for første gang, eller det er et av favorittstedene dine, må du virkelig koble til en VPN. Som du kan se ovenfor, har vi gitt deg noen gode alternativer. Selvfølgelig er det også andre alternativer tilgjengelig på vår topp 10 VPN liste. Selv om de alle vil fungere, optimaliserte vi valgene våre spesielt for å jobbe mens vi besøker Myrtle Beach og regionen. På den måten får du tilgang til de beste hastighetene og beskyttelsen som er tilgjengelig. Når du ser på guiden vår, kan vi hjelpe deg med å finne den rette beslutningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map