Beste VPN-er for Mumbai, India

MumbaiMumbai (kjent som Bombay til 1995) er den mest folkerike byen i India. Det er hjem til en befolkning på 12,4 millioner mennesker og den økonomiske, kommersielle og underholdningshovedstaden i landet. Hvis du skal besøke byen for forretning eller fornøyelse, bør du huske å koble deg til en VPN når du bruker internett. Det er flere grunner til å gjøre det, inkludert personvern på nettet og å fjerne blokkering av geobegrensninger. Her er listen over de beste VPN-ene for Mumbai.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Mumbai har hatt flere navn gjennom sin lange historie. Noen ganger bruker lokalbefolkningen fremdeles navnene på Kakamuchee og Galajunkja. Fra 1538 til 1995 ble byen imidlertid kjent under navnet Bombay. I 1995 skiftet den indiske regjeringen offisielt navnet til Mumbai.

I moderne tid var byen, så vel som resten av India, vitne til en økonomisk boom på grunn av liberaliseringen i 1991. Det er mange ting som trekker besøkende til nærområdet. Foruten store bedrifter, kan byen tilby museer, universiteter, arkitektur, filmer (kjent som Bollywood), festivaler, sport og mer. Hvis du kommer til å være i Mumbai av en eller annen grunn, vil du ikke gå tom for ting å gjøre.

Av alle besøkende til byen av forskjellige årsaker, er det mange etablissementer som tilbyr gratis WiFi til sine gjester. Selv om det er bra for mange, er det også bra for nettkriminelle. Du kan forestille deg at det er mange mennesker som venter på å dra nytte av det faktum. Ved å koble til VPN-serveren du velger, oppretter du en sikker og kryptert tilkobling. Det vil gjøre det mye vanskeligere for kriminelle å kompromittere sensitive data.

Den neste grunnen til å bruke VPN mens du er i Mumbai er å hjelpe deg med å komme rundt sensur. Selv om India ikke har produktiv filtreringsprogramvare, er det flere nettsteder og apper som er blokkert. Ved å koble til en server utenfor landet, kan du lure programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Da kan du glede deg over nettstedene og appene du vanligvis bruker.

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Mumbai.

1. Beste VPN for Mumbai: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Mumbai hastighetstestExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Asia og deretter åpne India. På dette tidspunktet kan du velge Mumbai- eller Chennai-serverplassering. Som du ser testet vi en server til Mumbai og hastigheten var 142,24 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 5 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Mumbai: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Mumbai hastighetstestVi testet hastigheten i India, og som du ser av bildet nedenfor, og nedlastingshastigheten var 75,68 Mbps. Du skal ikke ha noe problem med å gjøre hva du vil gjøre mens du bruker en server der.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Mumbai: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Mumbai hastighetstestVi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Enkelheten betyr ikke at klienten ikke er funksjonsrik. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte på 99,42 Mbps mens den var koblet til Mumbai.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Mumbai: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Mumbai hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i India, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til India og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en full liste over servere der. CyberGhost-nettverket inkluderer servere i Mumbai. Vi koblet til en server der og fikk en hastighet på 14,84 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Mumbai: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester inkludert IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish Mumbai hastighetstestIPVanish er vert for 4 servere i Mumbai, og du kan velge å koble til noen av dem. Da vi testet en IPVanish-server i Mumbai, bom-c03, og fant hastigheten 17.03 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Når vi ser på alternativene over, føler vi at vi har gitt deg de beste valgene for Mumbai. Du kan gjerne se på vår topp 10 VPN men listen over andre alternativer. Bare vær sikker på at leverandøren du velger har servere i Mumbai og New Delhi. Vi tok beslutningene våre er basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet og jevn pris. Vi så også etter leverandører med servere i samme område som Mumbai. På den måten kan du få best mulig hastigheter. Alle valgene våre har gode nettverk, så det er ingen dårlige valg. For streaming av innhold er gode hastigheter avgjørende. Forhåpentligvis kan du bruke guiden vår til å ta de beste beslutningene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map