Beste VPN-er for Montana

MontanaMontana er en nordvestlig stat i USA, og grenser til Canada på den ene siden. Den har en total befolkning på 1,06 millioner mennesker og en av de laveste befolkningstetthetene i landet med litt over 7,09 mennesker per kvadratkilometer. Som du kanskje antar, det er noen få grunner til å besøke staten som heter “Big Sky Country”, inkludert Yellowstone og andre uberørte steder. Hvis du kommer til å være en av dem, kan du ende opp med problemer for celleoverskudd. Du må imidlertid fortsatt bruke et VPN når du bruker offentlig WiFi. Vi forteller deg hvorfor om et øyeblikk. I mellomtiden kan du ta en titt på listen over de beste VPN-ene for Montana.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
3NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings

Montana har noen gode ting å se og gjøre mens du er i staten. Det betyr at om du besøker en spøkelsesby, varme kilder, statlige parker eller andre, kan du finne at du trenger å bruke offentlig WiFi. Heldigvis tilbyr hotell, motell og mange virksomheter dem. Derfor trenger du å bruke VPN. Med all turismen er det nettkriminelle som ser etter sårbare mål. Hvis du ikke vil at IDen din skal bli stjålet, er det fornuftig å koble seg til en VPN for å opprette en sikker og privat forbindelse til en server du ønsker. Det gjør det mye tøffere for alle å stjele sensitive data.

Du skjønner kanskje at det ikke er noen toppidrettslag i Montana. Det betyr ikke at du ikke kan dra nytte av den andre grunnen til å bruke en VPN. Det er for å hjelpe deg med å komme deg rundt i blackout og geo-begrensninger. Fra å se på sport på skoler som University of Montana til å komme seg rundt brannmurer på campus, alt du trenger å gjøre er å koble til en server som ligger i en annen region. Det vil lure programvaren til å tro at du er et annet sted, og du kan få tilgang til blokkert innhold.

Hva er den beste VPN-en for Montana?

Hvis vi ønsker å se nærmere på dette spørsmålet, må vi bruke noen få faktorer. Å beskytte deg mot tyver er sannsynligvis et av de viktige kriteriene, men det er også å komme seg rundt blackouter og brannmurer i skolen. På grunn av det vil vi bruke like faktorer for å hjelpe oss med å bestemme de beste VPN-alternativene for Montana.

 • Evne til å fjerne blokkering av brannmurer, blackouter, geo-begrensninger og rundt Montana
 • Servere som presterer godt i Montana-regionen på hastighetstester
 • Kryptering av militær karakter for å beskytte personvernet ditt mens du er i staten
 • Leverandører som tilbyr høy nettverksstabilitet for å eliminere frakoblinger
 • Tilbyderne har en streng policy for ingen logger
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter

Og nå, en nærmere titt på noen av de beste VPN-ene for Montana.

1. Beste VPN for Montana: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Montana hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA og åpne Denver. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Vi koblet til en server i Denver og testet til Billings og Bozeman. Resultatene var raske med en toppfart på 120,54 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Montana: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av alternativene våre å gå til mens vi er i Montana.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish Montana hastighetstest

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi koblet til en IPVanish-server i Denver og fant hastigheten 36 Mbps til Billings og 21 Mbps til Bozeman.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Vis IPVanish-tilbud

3. Beste VPN for Montana: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Montana hastighetstest

NordVPN er vert for et antall servere i Denver siden det er det nærmeste stedet. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi koblet til en server som ligger i Denver og nedlastingshastigheten var 9,96 Mbps til Billings og 11,59 Mbps til Bozeman.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Se NordVPN-tilbud

Nå kan du se de beste VPN-alternativene du kan bruke mens du er i Montana. Det er riktignok andre alternativer tilgjengelig på vår topp 10 VPN-liste. De vil alle prestere bra, men alternativene våre er optimalisert for Montana. Uansett hva planene dine er, kan du gjøre dem alle ved å bruke en VPN. Bare husk å lese guiden vår, slik at du kan beskytte ditt privatliv på en best mulig måte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map