Beste VPN-er for Michigan

MichiganMichigan ligger i Great Lakes-regionen i USA. På grunn av sin særegne form er “The Mitten State” rangert som 10. plass i befolkningen og hjem til nesten 10 millioner innbyggere. Du kan finne en rekke grunner til å besøke denne fantastiske tilstanden fra vinter til vannland. Imidlertid, hvis du planlegger å bruke offentlig WiFi i det hele tatt, vil du være sikker på å koble til en VPN-server først. Vi vil forklare nærmere om kort tid. I mellomtiden kan du ta en titt på listen over de beste VPN-ene for Michigan.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
4IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
5StrongVPN$ 4.37StrongVPN46avkrysningsavkrysnings

Fordi Michigan er en amerikansk stat, vil denne “vottestaten” holde hendene utenfor de private dataene dine. Det er ingen bevis for kritisk overvåking av Michigan eller USAs regjering. Når det er sagt, er det andre som vil elske å få dempen på dine personlige opplysninger. Ved å koble til en VPN, vil du gjøre det mye tøffere for disse kjeltringene å kompromittere dine personlige data.

Selv om det ikke er sensur fra myndighetene eller statene, vil du fortsatt få muligheten til å dra nytte av den andre grunnen til å bruke en VPN. Det er for å hjelpe deg med å komme deg rundt geo-blokker og blackout. Hvis du er tilhenger av noen av Michigan-lagene og vil se et spill på nettet, vil medieselskapet blokkere deg. Ved å bruke en VPN for å koble til en server i et annet område, kan du få programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Det vil også hjelpe deg hvis du vil ha tilgang til innhold fra andre regioner.

Hva er den beste VPN for Michigan?

For å hjelpe oss best mulig med å svare på dette spørsmålet, er det flere kriterier vi må se på. Fordi Ohio er en amerikansk stat, vil vi fokusere mer på å fjerne blokkering av kriterier og hastighet. Her er de viktige.

 • Mulighet for å komme seg rundt blackouter og geobegrensninger mens du er i regionen
 • Stabile og store nettverksservere for å eliminere frakoblinger
 • Høyhastighetsservere som presterer godt i regionen på hastighetstester
 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte brukerens personvern
 • Streng nei-logg politikk for å hjelpe til med personvern
 • Støtte for apper for flere plattformer inkludert Amazon Firestick

Vi vil nå se nærmere på de beste VPN-ene for Michigan.

1. Beste VPN for Michigan: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i Chicago. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA og deretter Chicago. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi koblet til en VPN-server i Chicago, testet vi hastigheter i Detroit, Ann Arbor og East Lansing. Du kan se resultatene nedenfor.

ExpressVPN Michigan hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Michigan: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for en rekke servere i Chicago. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi koblet til en server lokalisert i Chicago og testet hastighetene til Detroit, Ann Arbor og East Lansing. Nedlastingshastighetene var raske på alle tre stedene.

NordVPN Michigan hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Se NordVPN-tilbud

3. Beste VPN for Michigan: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Chicago (på grunn av nærhet), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i landet. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Chicago. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Detroit, Ann Arbor og East Lansing. Nedenfor ser du resultatene.

CyberGhost Michigan hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Vis CyberGhost-tilbud

4. Beste VPN for Michigan: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av våre go-to-alternativer å bruke mens vi er i Michigan.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi koblet til en IPVanish-server i Chicago og testet hastighetene til Detroit, Ann Arbor og East Lansing. Nedenfor ser du resultatene.

IPVanish Michigan-hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Vis IPVanish-tilbud

5. Beste VPN for Michigan: StrongVPN

StrongVPN

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4.37 i måneden (41% rabatt)

StrongVPN har hovedkontor i USA og har et av de beste VPN-nettverkene i landet. I det siste belastet selskapet brukere basert på antall serverplasseringer og protokoller de brukte. Dette har endret seg da StrongVPN nå gir medlemmene full tilgang til nettverket sitt med hundrevis av servere over hele verden.

Det siste tilskuddet til StrongVPN-tjenesten er StrongDNS-funksjonen. Alle som melder seg på en StrongVPN-konto, får også gratis tilgang til StrongDNS, som er en smart DNS-tjeneste som brukes til å omgå geobegrensninger. Det er en flott løsning for de som planlegger å reise utenfor USA og vil ha tilgang til Netflix.

StrongVPN er vert for noen få servere som ligger i Chicago, og vi bruker dem på grunn av nærhet. Dessverre kan du ikke velge en spesifikk server. I stedet vil du klikke på rullegardinmenyen for serverplassering, velge USA og deretter velge en i Chicago. Vi valgte OpenVPN UDP for den beste ytelsen. Etter å ha koblet til en VPN-server i Chicago, testet vi hastigheten til Detroit, Ann Arbor og East Lansing. Vi har resultatene du ser nedenfor.

StrongVPN Michigan hastighetstest

StrongVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og gratis SmartDNS-tilgang for bare $ 7,50 i måneden eller $ 52.49 i året. Årskontoen utgjør bare 4,37 dollar i måneden. Nye brukere dekkes av en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Vis StrongVPN-tilbud

Nå har du noen gode alternativer for å beskytte deg selv mens du er i Michigan. Forhåpentligvis kan du se hvorfor det er en god ide å finne en flott VPN. Det er flere alternativer du også kan se på på vår topp 10 VPN-liste. Selv om de også er gode alternativer, sørget vi for at de spesifikke valgene våre, basert på flere faktorer, inkludert sikkerhet, stabilitet, hastigheter, pris, sørget for at de ble optimalisert for Michigan. Uansett hva du skal gjøre der, har en VPN du dekket. Ved å bruke guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen som passer dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map