Beste VPN-er for Mexico City

Mexico CityMexico by er hovedstaden i Mexico og den mest folkerike byen i Nord-Amerika. Den har en befolkning på nesten 9 millioner mennesker og en tetthet på 16.000 per kvadratkilometer. Folk besøker denne historiske hovedstaden av mange grunner, inkludert arkitektur, mat, musikk, museer og mange flere. Hvis du planlegger å være en av menneskene som vil se hva den har å tilby, må du sørge for at du bruker en VPN når du bruker internett. Mer om det om et øyeblikk. Først, ta en titt på de beste VPN-ene for Mexico City-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings

Som vi nevnte tidligere, er denne byen historisk fordi den stammer fra 1325. Selv om byen ligger i Nord-Amerika, viser en Freedomhouse-rapport landet som delvis gratis. Selv om forholdene har forbedret noen, er byen et av de farligste stedene å være hvis du er journalist eller noen som prøver å avslutte korrupsjonen. Derfor bør du bruke en VPN for å beskytte personvernet ditt. På toppen av florert cybertheft, setter du deg bokstavelig talt i fare hvis du ikke bruker en. I stedet vil tilkobling til en server opprette en sikker og kryptert tilkobling til den serveren du ønsker. Det vil gjøre det mye vanskeligere for noen å spore opp hvor du er eller skaffe dine private data.

En annen god grunn til å bruke en VPN mens du er i Mexico City, er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Hvis du er fra utenfor landet og vil innhold fra hjemregionen din, blir du stoppet på grunn av lisenserettigheter. Løsningen på dette er å koble til en VPN-server i området du vil vise. Det vil lure blokkeringsprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted i stedet for i Mexico by. På den måten vil du kunne få tilgang til innholdet du forventer å kunne få tilgang til.

Hva er den beste VPN for Mexico City?

For å svare på dette spørsmålet, må vi se på flere ting. I dette tilfellet er personvern den viktigste faktoren. På grunn av dette vil vi først liste opp disse faktorene og fortelle deg hva den beste VPN-en for Mexico City er.

 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte deg mot cybercrooks eller myndighetene
 • Strenge retningslinjer for ikke-logger som tilbys
 • Evne til å komme seg rundt brannmurer og geobegrenset innhold mens du er i Mexico City
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Høyhastighetsservere som presterer godt på hastighetstester i byen
 • Store og stabile nettverk for å unngå koblinger i Mexico City

La oss se nærmere på de beste VPN-ene du kan bruke mens du er i Mexico City.

1. Beste VPN for Mexico City: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

NordVPN er vert for en rekke servere i Mexico City. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server lokalisert i Guadalajara og testet den til Mexico City. Nedlastingshastigheten var 110,03 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

2. Beste VPN for Mexico City: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Vi koblet til en Mexico City-server og kom med en hastighet på 105,48 Mbps.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra $ 3,49 i måneden sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

3. Beste VPN for Mexico City: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne Mexico og deretter åpne Mexico City. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi testet en server i Mexico City, var hastigheten 58,42 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

4. Beste VPN for Mexico City: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Mexico City, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Mexico City. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 37,82 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Mexico City: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish er en veldig populær tjeneste og har mange servere lokalisert over hele verden. Uansett hvilket kontinent du er på, kan du ha en solid ytelse fra serverne der. De er vanligvis raske, og leverandøren har et av de største nettverkene i verden.

Sammen med det store verdensnettverket er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Som vi nevnte er de vanligvis en av de raskeste leverandørene på markedet. Det er kjent for å ha flere serverplasseringer i en rekke land. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for å beskytte personvernet ditt, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

IPVanish har servere over hele regionen, og de er alle tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi koblet til en IPVanish-server i Guadalajara. Hastigheten var 35,53 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Uansett årsaker til at du planlegger å besøke Mexico by, er det viktig at du bruker en VPN. Selv om vi har gitt deg alternativer ovenfor, er det andre alternativer tilgjengelig på vår topp 10 VPN liste. De vil alle prestere bra, men vi optimaliserte valgene våre spesielt for å jobbe i Mexico by. På den måten får du tilgang til de beste hastighetene som er tilgjengelige i regionen. Ved å lese guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta en informert beslutning og bestemme hva det beste alternativet er for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map