Beste VPN-er for London

London-bildetLondon, England er hovedstaden og det mest folkerike storbyområdet i Storbritannia (Storbritannia) og Europa. Byen har en ekstremt lang historie og har mye appell rundt om i verden. Det er mange grunner til å dra dit, inkludert ferie (ferie for engelskmennene), forretninger og andre. Hvis du trenger å reise til byen, er det viktig å gjøre å finne offentlige WiFi-steder. Det som er like viktig er behovet for å koble til en VPN først. Her er noen av de beste VPN-tjenestene du kan bruke i London.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Det er fire verdensarvsteder i London. Disse er Tower of London, Palace of Westminster (Westminster Abbey), St. Margaret’s Church og Royal Observatory i Greenwich. Andre kjente steder inkluderer Buckingham Palace, London Eye, Tower Bridge, Piccadilly Circus, Big Ben og ganske mange andre. Den dominerende sporten der er fotball (fotball for amerikanere), og det er ganske mange lag som finnes i London. Sørg for å ta en fyrstikk mens du er i området. Det er en egen opplevelse.

Siden London er et slikt internasjonalt knutepunkt, kan reisende fra hele verden bli funnet. Hvis du er en av dem, er det viktig å bruke en VPN med offentlig WiFi. Uansett hvor du går vil du finne kriminelle som venter på å stjele din personlige informasjon. Ved å koble til et VPN blir dataene dine kryptert. Det vil bidra til å beskytte sensitive data mot tyver.

Et annet formål for å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Dette er land eller selskaper som setter begrensninger for å begrense tilgangen til bare et visst område. Hvis du for eksempel er i London og prøver å få tilgang til en strømmetjeneste fra hjemlandet, blir du blokkert. I så fall vil det å koble seg til et VPN hjemme hjelpe deg å komme deg rundt disse begrensningene.

Hva er den beste VPN for London?

Vi fokuserte på følgende kriterier for å bestemme vår liste over de beste VPN-ene for London:

 • Vi utførte hastighetstester mens vi koblet til VPN-servere i London
 • Preferanse gitt til VPN-er med flere serverplasseringer i Storbritannia
 • Vi så etter VPN-er med et sterkt nettverk i hele Europa
 • Støtte for BBC iPlayer og nettsteder i andre regioner i verden
 • Sterke krypteringsnivåer for å sikre at tilkoblingen din er sikker
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter

Uten ytterligere forsinkelse, her er en liste over de beste VPN-tjenestene for London:

1. Beste VPN for London: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN London hastighetstestExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder London. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Europa og deretter åpne Storbritannia. På dette tidspunktet kan du velge serverplassering i Storbritannia – London. Som du ser testet vi en server i London og hastigheten var 262,60 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for London: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN London hastighetstestNordVPN er vert for en rekke servere i London. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en britisk server i London, og nedlastingshastigheten var 197,66 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for London: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA London hastighetstestNår du bruker PIAs Windows-klient, er installasjonen og bruken enkel. La imidlertid ikke dets enkelhet få deg til å tro at det er grunnleggende. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte med 144,26 Mbps mens den var koblet til London.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for London: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost London hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i London, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Storbritannia og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i landet. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du kan se var nedlastningshastigheten vår 78,54 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for London: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av alternativene vi skal bruke til å være i Virginia.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish London hastighetstestIPVanish er vertskap for over 125 servere i London, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel lon.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i London og fant hastigheten 59,42 Mbps på vår kabel-internettforbindelse.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Hvis du er ute etter flere alternativer, kan du gjerne sjekke ut vår topp 10 VPN tjenesteliste. Vi tror du vil være fornøyd med alternativene vi ga deg ovenfor. De ble valgt basert på hastighet, pålitelighet, pris og sikkerhet. Vi så også etter leverandører med servere lokalisert i London. På den måten kan du være trygg på at du får de beste hastighetene. Selvfølgelig har de alle gode nettverk. Hastighet er viktig hvis du planlegger å laste ned eller streame HD-innhold. Tilbyderne vi nevnte over, er de beste alternativene for å gjøre det, uansett hvilke populære tjenester du vil bruke. Forhåpentligvis vil guiden vår hjelpe deg med å ta en best mulig beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map