Beste VPN-er for L2TP / IPsec

PCL2TP / IPsec er en tunnelprotokoll som brukes av VPN-leverandører for å tilby kryptering. Selv om det er veldig sikker metode, er det generelt ikke den foretrukne protokollen å bruke hvis OpenVPN er tilgjengelig. Imidlertid kan den brukes mye av nesten hva som helst som er koblet til internett, men kan lett blokkeres fordi den må bruke UDP-porten. Fordi det er innebygd, krever det ikke nødvendigvis tredjepartsprogramvare. I konstrast kan OpenVPN bruke UDP- eller TCP-porter, men har ingen egen plattform.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

Navnet representerer 2 protokoller som fungerer i forbindelse med hverandre, Layer 2 Tunneling Protocol, og IPsecure. Det er fordi L2TP ikke har noen kryptering av natur, men den sender dataene gjennom IPsec-delen for å gi sikkerhet. Det ble opprinnelig foreslått i 1999 av internettsamfunnet, og ble designet for å være forgjengeren til 2 eldre protokoller, de som er Microsofts PPTP, og Cisco Systems ‘L2F. Siden den gang har det vært noen få versjoner, inkludert den siste som heter L2TPv3. Denne versjonen ble utviklet i 2005 og ga økt sikkerhet og muligheten til å frakte data via Ethernet. Med andre ord ga det byggesteinene som brukes i krypteringsstandarder i dag.

Som vi nevnte, kan L2TP-protokollen brukes uten tredjepartsprogramvare. Oppsett kan imidlertid være litt vanskelig hvis du ikke vet nøyaktig hva du gjør. Når det er sagt, har vi flere anbefalinger hvis du kjører en enhet som er litt eldre. Inntil nylig støttet ikke mobile operativsystemer OpenVPN-protokollen, men valgene våre i listen over støtter OpenVPN så vel som L2TP. Det er enkelt å installere og betjene med programvaren deres, så når du først har installert, er du på vei.

La oss se på hvorfor du ønsker å bruke et VPN. Den første grunnen er selvfølgelig for sikkerheten. Enten du bestemmer deg for å bruke L2TP / IPsec eller OpenVPN, vil du bruke et beskyttelseslag. Det er andre standardprotokoller, men på dette tidspunktet er disse to de mest sikre. Selv på en eldre enhet ønsker du ikke å beskytte deg selv, så det er bare fornuftig å bruke en VPN. Det siste du trenger er å få utsatt for sensitive data, fordi du ikke bruker VPN.

Den neste grunnen til å bruke en VPN er fordi det blokkerer potensialet. Selv om L2TP / IPsec kan være blokkert i noen tilfeller, kan det hende at den ikke er blokkert i andre. En VPN vil hjelpe deg med å komme rundt geobegrensninger. Det er en teknologi som bestemmer hvor du befinner deg basert på IP-adressen din, og hvis du ikke er i det målrettede området, vil du være begrenset fra å se på dette nettstedet. Hvis du for eksempel er statsborger i Storbritannia og reiser til utlandet, ville du se kjent TV på deg på nettet og gi en melding om at den ikke var tilgjengelig i ditt område. Ved å velge en server i Storbritannia, tror teknologien at du er der, og du vil kunne se på noe innhold, akkurat som om du var. Det samme kan sies for alle som bor utenfor Storbritannia, eller ethvert annet land du ønsket å koble til.

Til slutt, hvis du jobber fra et sted som ikke er der kontoret er, må du bruke en VPN. Noen dokumenter og programmer kan bare vises eller brukes på bedriftsservere. Du ville ikke ha tilgang til disse elementene uten å bruke et VPN, fordi det gjør at du kan koble deg til fjernt fra dem.

Du bør kunne se fordelene forbundet med bruk av L2TP / IPsec-protokollen, så vel som VPN-er generelt. Uansett om du trenger å beskytte personvernet ditt på eldre enheter, eller om du vil fjerne blokkering av innhold, vil en VPN hjelpe deg med å nå dine mål. Når de går tilbake til leverandørene vi nevnte, har alle godt omdømme og er godt kjent på personvernområdet. Vi valgte dem basert på kriteriene om sikkerhet, pris, brukervennlighet, hastighet og serverplasseringer. Vi er sikre på at du vil gjøre det bra med noen av tabellene. Hvis du bruker en eldre enhet eller en nyere enhet, bør du ikke bruke dem uten å bruke et VPN.

La oss se nærmere på de beste VPN-ene du kan bruke med DraftKings.

1. Beste VPN for L2TP / IPSec: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for L2TP / IPSec: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for L2TP / IPSec: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for L2TP / IPSec: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for L2TP / IPSec: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map