Beste VPN-er for Kodi

Kodi VPNKodi, tidligere kjent som XBMC, er en open source media player. Programvaren er gratis. Du kan laste ned den gjeldende Kodi-versjonen og utviklingsbygg for et bredt spekter av enheter. Installer Kodi på Windows, Mac, Linux, iOS (jailbroken), Android, Raspberry Pi og mer. Du vil finne en rekke mediespillere som støtter Kodi. Amazon Fire TV Stick, Matricom G-Box og DroidBOX er alle populære alternativer. Uansett enhet, velger du for Kodi, vil du ha en rask, pålitelig VPN for å beskytte personvernet ditt og fjerne blokkering av geobegrensninger..


Komme i gang med Kodi / XBMC Media Player

Hvis du er ny på Kodi, hjelper det å ha en guide for å komme i gang. Vi brukte en guide fra KodiReviews for å installere Kodi og en rekke populære tillegg. Det er hundrevis av addons tilgjengelig. Du finner en liste over offisielle tillegg direkte på Kodi.tv nettside. Guider for de stadig populære uoffisielle tilleggene finner du på Troypoint.

Det er mange Kodi-relaterte nettsteder der ute, men det er noen av favorittene våre. Det er viktig å finne et nettsted som følger med de siste Kodi-addon-oppdateringene. Nettstedene ovenfor er oppdatert regelmessig, så de er alle gode ressurser. Når du har installert Kodi med noen tillegg på plass, er neste trinn å finne en VPN.

Finne den beste VPN for Kodi

Når du vurderer hvilken VPN som er det beste valget for Kodi, vil du bestemme hvilke plattformer du planlegger å kjøre Kodi-programvaren på. Hvis du for eksempel planlegger å kjøre Kodi på Windows, er utvalget av VPN-er mye bredere enn de som planlegger å kjøre Kodi på Raspberry Pi. VPN-ene vi vil presentere i dette innlegget er godt egnet for et bredt spekter av Kodi-oppsett. Hvis du er som oss, kan det være lurt å se på den bærbare datamaskinen din en dag og gjennom favoritt-set-top-boksen den neste. La oss se på noen VPN-er som gir deg fleksibiliteten til å bytte mellom enheter.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.97PIA52avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Siden et økende antall Kodi-brukere henvender seg til Android-enheter for å se deres favorittinnhold, sørget vi for å velge VPN-tjenester som har Android-apper. Vi valgte også VPN-er som har ekstra sikkerhetsfunksjoner som VPN kill switch for å beskytte personvernet ditt. De endelige kriteriene vi vurderte når vi bestemte oss for de beste VPN-ene for Kodi, var nettverksstørrelse og ytelse. Du vil at en VPN med serverplasseringer over hele verden skal fjerne blokkering av geobegrensninger. Det sier seg selv at du trenger en rask VPN for å streame HD-innhold. Alle VPN-ene på listen vår står for oppgaven. De tilbyr velkommen våre besøkende en spesiell rabatt, noe som blir satt stor pris på.

1. Beste VPN for Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside.

Som du ser i tabellen over, bør du ikke ha noen problemer med geobegrensninger når du bruker ExpressVPN. De har et antall servere plassert overalt for å hjelpe deg med å beskytte ditt privatliv. Enten du vil beskytte personvernet ditt eller vil omgå geo-blokkert innhold, kan du oppnå begge målene ved å bruke ExpressVPN med din favoritt Kodi-enhet.

Når du bruker ExpressVPN med Kodi, kan du velge å koble til en bestemt by. Selv om du ikke kan velge individuelle servere, vil de velge det beste alternativet for deg. Når du har konfigurert alt, må du velge din by. Selvfølgelig kan du enkelt endre det valget.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Kodi: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Kodi: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Private Internet Access (PIA) er det endelige valget i vår liste over de beste VPN-ene for Kodi. PIA har bygget et stort rykte i fildelingssamfunnet. De fikk popularitet basert på verdi og har fortsatt å bygge videre på fart gjennom årene. Du vil finne at PIA gir en solid VPN-tjeneste. Nok en gang er nettverket deres mindre enn IPVanish, men de har nok serverlokasjoner til å gi Kodi-brukere et godt utvalg. Vi synes at PIA til tider kan være tregere, og det er derfor de ikke er rangert høyere på listen vår. Vi ønsker høyest mulig hastighet for å streame HD-innhold. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Private Internet Access-teamet er lokalisert i Los Angeles. De støtter et bredt spekter av online personverninitiativer. De er store bidragsytere til organisasjoner som Electronic Frontier Foundation, Fight For the Future og The Internet Defense League. De samarbeider også med andre kjente teknologiselskaper for å støtte LA Hacks hvert år. Du vil finne PIA nevnt i glødende termer på nettsteder som TorrentFreak. De har bygget sitt rykte som en billig VPN-tjeneste uten logg. Vi bør nevne at alle alternativene i listen vår er VPN-er uten logg. Dette betyr at de ikke sporer bruken din når du er tilkoblet.

Å velge riktig VPN er alltid viktig, men spesielt når du er avhengig av det for å beskytte personvernet ditt. Gratis VPN-er er ikke svaret slik skrekkhistorier bekrefter. Tenk på det. Det koster selskaper som ExpressVPN, NordVPN og PIA mye penger å legge til servere og båndbredde. For ikke å snakke om utviklingskostnadene og alt annet som går ut på å drive en stor VPN-tjeneste. Det er ikke bærekraftig etter en gratis modell. Hvis du ikke betaler for et VPN, er du sannsynligvis produktet. Jeg vet ikke om deg, men vi ønsker ikke å bli sporet online av noen inkludert VPN-en. VPN-ene på listen vår vil respektere ditt privatliv.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Kodi: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Kodi: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map