Beste VPN-er for Kansas City

Kansas CityKansas City, Missouri, er den største byen i staten. I 2016 hadde den en estimert befolkning på 481k. Metroområdet er hjemsted for cirka 2,1 millioner mennesker. Kansas City har flere kallenavn, og det er ganske mange grunner til at mange tar turen til KC. Hvis du planlegger å besøke der selv og planlegger å bruke offentlig WiFi, vil du definitivt bruke en VPN for å koble til. Det vil også hjelpe deg med å fjerne blokkering av begrensninger. Her er noen av de beste VPN-ene å bruke i Kansas City.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Uansett hvorfor du planlegger å besøke byen, vil du finne et sunt tilbud av turister. Etter hvert som WiFi blir mer vanlig, tilbyr mange bedrifter gratis WiFi til kundene sine. Selv om det er bra for de fleste, er det også bra for nettkriminelle. Ved å bruke en VPN for å opprette en sikker og kryptert forbindelse, begrenser du alvorlig sjansen for at dine private data blir stjålet. Ingen vil at identiteten deres blir stjålet mens de tar en tur.

I tillegg til å beskytte personvernet ditt, vil en VPN hjelpe deg med å komme deg rundt blackout og geo-restriksjoner. Toppidrettsfans vet alt om blackout for favorittlagene sine. Bedrifter, land og institusjoner vil ofte blokkere brukere fra å se innhold hvis de er i eller utenfor et målrettet område. I dette tilfellet vil koble til en VPN i et annet område få programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted.

Fra å beskytte sensitiv informasjon fra kriminelle til å komme seg rundt i forskjellige versjoner av geo-blokker, er det gode grunner til å bruke en VPN i Kansas City. Imidlertid kan du oppdage andre bruksområder for tjenesten når du registrerer deg. Nå som du ser at det er viktig å bruke en VPN, snakker vi om alternativene dine. Det kan noen ganger være forvirrende å velge riktig tjeneste for dine behov.

Hva er den beste VPN for Kansas City?

Vi så etter flere faktorer når vi laget vår liste over de beste VPN-ene for Kansas City.

 • Ingen logger politikk
 • Sterk kryptering for å beskytte brukernes personvern
 • Gode ​​hastigheter i regionen
 • Nettverksstabilitet
 • Evne til å omgå geo-blokker og nettverksbegrensninger

La oss se nærmere på listen vår over de beste VPN-ene for Kansas City.

1. Beste VPN for Kansas City: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Kansas City hastighetstestExpressVPN-applikasjonen viser hver serverplassering. Det betyr at du ikke trenger å velge den enkelte serveren. I stedet velger klienten den raskeste serveren for det valgte stedet. Siden vi kobler til en server i Kansas City, vil vi fortelle deg hvordan du gjør det. Begynn med å åpne klienten. Deretter klikker du på knappen som sier “Velg beliggenhet”. Herfra må du klikke på “alle” -fanen. Skriv inn Kansas City i søkeboksen ovenfor. Til slutt klikker du bare på den, så kobler du deg til en server i byen. Som du ser testet vi en server i Kansas City og hastigheten var 235,24 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Kansas City: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Kansas City hastighetstestNordVPN er vert for en rekke servere i Dallas. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet den amerikanske serveren i Dallas til KC, og nedlastingshastigheten var 221,20 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Kansas City: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Kansas City hastighetstestPIAs Windows-klient er enkel å konfigurere og bruke. Du bør imidlertid ikke tro at den ikke har gode funksjoner. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av hva du leter etter. Siden du kan kontrollere krypteringsnivåer, kan du finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte med 86,38 Mbps mens den var koblet til en server i Dallas.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Kansas City: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Kansas City hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i Dallas, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil gi en komplett liste over servere i USA. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Dallas. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Kansas City. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 116,37 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Kansas City: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester inkludert IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært blant de raskeste i Nord-Amerika i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

IPVanish Kansas City hastighetstestIPVanish er vertskap for over 75 servere i Dallas, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel dal.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Dallas til Kansas City og fant hastigheten 104,35 Mbps på vår kabel-internettforbindelse.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Hvis du vil ha andre VPN-valg, kan du gjerne se på vår topp 10 VPN tjenesteliste. Vi valgte alternativene våre basert på hastighet, pålitelighet, sikkerhet og jevn pris. Vi så også etter servere i og rundt Kansas City-regionen. På den måten har du tilgang til de beste hastighetene som er tilgjengelige. Hvis du planlegger å streame, vet du allerede hvor viktig hastighet kan være. Uansett hvilket alternativ du velger, har alle leverandørene gode nettverk. Bruk guiden vår for å hjelpe deg med å velge det beste alternativet for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map