Beste VPN-er for Illinois

IllinoisIllinois er en stat som ligger i et område i USA som regnes for å være midtvest. Imidlertid er det nærmere den østlige sjøbrettet enn den vestlige. Den er for øyeblikket rangert som sjetteplass i landet, befolkningsmessig, med anslagsvis totalt 12,74 millioner innbyggere. Enten du besøker delstatshovedstaden Springfield eller Chicago sentrum, er det mange grunner til å besøke staten. Hvis du skal telle deg selv på den listen, er det avgjørende at du bruker en VPN først. Vi vil forklare et øyeblikk hvorfor det er så viktig om kort tid. Før vi gjør det, kan du ta en titt på listen over de beste VPN-ene for Illinois.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
4Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings

Selv om du kanskje mistenker at noen av områdene i Illinois for å operere i det grå området, er det ingen faktiske bevis for kritisk overvåking av internett av myndighetene. Det betyr selvfølgelig ikke at du er trygg fra de som vil stjele din private informasjon. Fra å være på en lokal kaffebar til å besøke en annen virksomhet, det er de vakre øynene til cybertyver som lurer om. Hvis du ikke oppretter en sikret og privat forbindelse til en VPN-server, risikerer du at den følsomme blir stjålet. Når du gjør det, gjør du det imidlertid ekstremt vanskelig for dem.

Mens staten eller landet sensurerer nettsteder, kan du fremdeles ha mange muligheter til å dra nytte av den andre grunnen til å bruke en VPN. Det er for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Hvis du prøver å se på noen slags sportsbegivenhet på nettet som involverer et av de store statlige lagene, vil du bli blokkert hvis det er på TV. I tillegg, hvis du prøver å få tilgang til innhold fra utenfor USA, vil du også komme inn på disse typer blokker. Ved å koble til en VPN i en annen region, kan du imidlertid få programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Med andre ord, du skal kunne se det geo-blokkerte eller mørklagte innholdet.

Hva er den beste VPN for Illinois?

For best mulig å svare på dette spørsmålet, må vi se på de viktigste faktorene mens vi er i staten. Fordi det er en amerikansk stat, er det viktigere å fokusere på geobegrensende egenskaper. Her er de vi brukte:

 • En stor gruppe servere for å minske frakoblingen
 • Evnen til å komme seg rundt mørklagt innhold og geobegrenset innhold i Illinois
 • Raske Illinois-servere som gir gode resultater i hastighetstester
 • Støtte for mobilenheter på Mutliple-plattformer, inkludert dem med Amazon Firestick
 • Leverandører med retningslinjer uten logger
 • Sterk kryptering for å beskytte brukernes personvern

Her er en mer dyptgående titt på de beste VPN-ene for Illinois.

1. Beste VPN for Illinois: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Illinois hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du bør imidlertid ikke ha det problemet med servere som ligger i Chicago. Bare velg fanen “Alle”, åpne Amerika og åpne deretter USA. På dette tidspunktet kan du velge Chicago-servere der. Da vi testet en server i Chicago og utførte tester til Chicago og Peoria, var nedlastingshastigheten over 120 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Illinois: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Illinois hastighetstest

NordVPN er vert for en rekke servere i Chicago. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server i Chicago og gjennomførte hastighetstester til Chicago og Peoria med gode resultater.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Se NordVPN-tilbud

3. Beste VPN for Illinois: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Illinois hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Chicago, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil gi en komplett liste over servere i USA. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i Chicago. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Chicago og Peoria med nedlastningshastigheter over 100 Mbps i begge byer.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Vis CyberGhost-tilbud

4. Beste VPN for Illinois: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (67% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Illinois hastighetstest

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA klarer seg bra i regionen. Da vi koblet til en Chicago-server og testet hastigheten til Chicago og Peoria med positive resultater.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra bare $ 3,33 i måneden.

Vis PIA-tilbud

5. Beste VPN for Illinois: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av dette velger vi IPVanish som et av alternativene våre å gå til mens vi er i Illinois.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish Illinois hastighetstest

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi testet en IPVanish-server i Chicago og utførte tester til Chicago og Peoria med solide nedlastingshastigheter i begge byer.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Vis IPVanish-tilbud

Vi har nettopp listet opp noen gode alternativer du kan bruke for å beskytte deg selv hvis du planlegger å besøke Illinois. Vi har prøvd å gjøre det klart hvorfor det er så viktig der. For alle som ønsker å se forskjellige alternativer, er du velkommen til å ta en titt på vår topp 10 VPN-liste. Selv om de også er gode alternativer, er det ikke sikkert at de er de beste alternativene å bruke mens de er der. Det er fordi vi sørget for at våre spesifikke valg var basert på flere faktorer, inkludert sikkerhet, stabilitet, hastigheter og pris. Uansett hvilke aktiviteter du driver med mens du er i Illinois, bør alle bruke en VPN av grunnene til at vi har oppført. Ved å bruke guiden vår, kan vi hjelpe deg med å finne de beste tilgjengelige alternativene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map