Beste VPN-er for Houston

HoustonHouston, Texas, er den mest folkerike byen i USAs nest største delstat. Det har også det 5. største metroområdet i fylket på drøyt 6,3 millioner mennesker. Byen er kjent for ganske mange forskjellige ting fra helsetjenester til romfart og er den mest mangfoldige i staten. Selv om det er mange faktorer som utgjør appellen til Houston, er det en dårlig idé å bruke offentlig WiFi uten å abonnere på en VPN-tjeneste. Vi forklarer mer på et øyeblikk. Først, se på listen over de beste VPN-ene for Houston.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

På grunn av alt som skjer i Houston og all turismen, tilbyr mange bedrifter gratis WiFi for sine lånetakere. Selv om det er en stor ting for mange mennesker, er det også bra for kriminelle. Det er en flott grunn til å bruke en VPN. Ved å opprette en sikker og kryptert forbindelse til en server du ønsker, reduserer du i stor grad sjansen for at sensitive data blir stjålet. Hvis du ikke bruker en, lar du deg være åpen og sårbar for angrep.

En annen grunn til at du kanskje vil bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Noen ganger bruker selskaper, skoler, høyskoler og til og med land teknologi for å hindre deg i å se innhold utenfor et bestemt område. Hvis du prøver å streame innhold fra en annen region enn du er i for øyeblikket, vil disse gruppene forhindre deg i å se det. Når du kobler deg til et VPN, kan du komme deg rundt de typer blokker.

Disse to grunnene er det grunnleggende for VPN-bruk når du besøker Houston. Imidlertid kan du merke andre grunner når du registrerer deg på kontoen din. For å beskytte personvernet ditt eller omgå geo-blokker, kan begge mål oppnås ved å bruke en VPN. Nå skal vi snakke om detaljer. VPN-er beskytter deg ved å bruke krypteringsprotokoller. Når det er sagt, kan det være vanskelig å velge en god leverandør eller til og med en protokoll.

Hva er den beste VPN for Houston?

For å finne ut hvilket svar som er best, tok vi en titt på noen få forskjellige faktorer.

 • Leverandører som ikke fører logger
 • Kryptering av militær karakter for å beskytte ditt privatliv
 • Høytytende servere i Houston-området
 • Nettverksstabilitet for å unngå å koble fra
 • muligheten til å omgå blackouter og geobegrensninger
 • Apper for mange forskjellige plattformer

Uten ytterligere forsinkelse, her er en liste over de beste VPN-tjenestene for Houston:

1. Beste VPN for Houston: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Houston hastighetstestExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den beste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder Dallas (siden det er det nærmeste alternativet til Houston). Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge USA – Dallas serverplassering. Som du ser testet vi til Houston og hastigheten var 203,21 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Houston: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Houston hastighetstestNordVPN er vert for et antall servere i Dallas, og du kan bruke hvilken som helst av dem. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet den amerikanske serveren i Dallas til Houston, og vi fikk en nedlastingshastighet på 185,57 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Houston: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Houston hastighetstestVi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Enkelheten betyr ikke at klienten ikke er funksjonsrik. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte på 75,73 Mbps mens den var koblet til Houston.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Houston: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Houston hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i Dallas, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil gi en komplett liste over servere i USA. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Dallas. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Houston. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 92,08 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Houston: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester inkludert IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish Houston hastighetstestIPVanish er vertskap for over 30 servere i Houston, og du kan velge å koble til noen av dem. Da vi testet en IPVanish-server i Houston, bom-c06, og fant hastigheten 154,40 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Nå som du har sett på valgene ovenfor, er det andre alternativer tilgjengelig på våre topp 10 VPN-tjenester liste. Imidlertid føler vi at de ovenfor er de beste valgene. Vi valgte dem basert på hastighet, pålitelighet, pris og sikkerhet. Vi så også etter leverandører med servere som ligger i eller i nærheten av Houston. Ved å gjøre det får du tilgang til de beste hastighetene. Hastighet kan være en faktor hvis du planlegger å streame noe innhold. Fordi alternativene våre alle har gode nettverk, kan du ikke gå galt med valgene. Ved å bruke guiden vår, kan du ta det beste valget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map