Beste VPN-er for Hong Kong

Hong KongHong Kong er en autonom stat i Kina, som ligger omtrent 12 mil fra fastlandet. Til tross for at det er under kinesisk styre, er det avgjort annerledes. Dette stammer fra den 99-årige leieavtalen som Storbritannia hadde fra 1898 til 1997. Denne mystiske regionen er kjent for sin østlige møte vestfra, og for å ha en høy grad av økonomisk frihet. Det er også bemerkelsesverdig at det er det største reeksportsenteret i verden. Hvis du planlegger å besøke denne ville byen / staten, vil du bruke en VPN. Det er noen gode grunner til det, men vi vil snakke mer om dem i løpet av et øyeblikk. Nå foreslår vi at du tar en titt på listen vår for de beste VPN-ene for Hong Kong.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
4StrongVPN$ 4.37StrongVPN46avkrysningsavkrysnings
5VyprVPN$ 3.75VyprVPN73avkrysnings

Hong Kong er et av de største forretningssentrene i verden. På grunn av det er det ingen overraskelse at landet har sin del av forretnings- og fritidsreiser. De fleste økonomiske sektorer består av engros- og detaljhandel, restauranter og hoteller. HK-regjeringen har ingen obligatorisk oppbevaringspolitikk, men Kina vil overvåke nettsteder for politisk innhold av sensitiv karakter. Hva det betyr er så lenge du ikke snakker mot den kinesiske regjeringen, blir du generelt alene.

Det ser ut til å være et interessant paradoks med hensyn til piratkopiering i HK. Hvis domstolene gir kunngjøringer om fjerning, er det ingen informasjon å gi. Sluttresultatet gjør at merknadene om fjerning ikke blir ignorert og det er lite som kan gjøres for å faktisk kontrollere det. Slik det ser ut nå, ser det ut til at Hong Kong lever etter sine egne regler. Det fører oss til våre grunner for å bruke en VPN mens du er i Hong Kong.

Bare fordi den kinesiske regjeringen vanligvis ikke plager besøkende til Hong Kong, betyr ikke det at den politikken vil fortsette. Hvis de har lyst på det, kan de få tilgang til informasjonen din. I tillegg kan du satse på at det er nettkriminelle overalt som venter på å dra nytte av reisende. Hvis du bruker noen form for offentlig WiFi, lar du deg være sårbar for angrep. Når du kobler til en server du ønsker, oppretter du en kryptert tilkobling. Dette vil beskytte deg mot alle som ønsker å stjele informasjonen din.

En annen god grunn er å fjerne blokkering av innhold fra forskjellige regioner. Som et eksempel har noen strømmetjenester forskjellige biblioteker basert på hvor du er. Hvis du kobler til en server i regionen du ønsker, kan du få tilgang til regionen, akkurat som du faktisk var der. Ikke begrens deg til din fysiske plassering.

Fra å beskytte din private informasjon fra tyver til å komme seg rundt i geo-blokker, ved å bruke en VPN vil hjelpe deg med disse målene. Når du registrerer deg for service, kan du imidlertid oppdage andre bruksområder. Nå som du ser hvorfor VPN-er er viktige i Hong Kong, vil vi dele hva du skal se etter når du velger. La oss snakke om protokoller.

Det er mange protokoller tilgjengelig i samfunnet. Du vil imidlertid velge OpenVPN når du kan. Det er basert på hastighet og sikkerhet. Dens open source-struktur gjør den til den best tilgjengelige. Hvis du kan velge mellom en TCP- og UDP-versjon, fungerer begge deler bra. Forskjellen er at UDP er raskere, men TCP hjelper hvis du har tilkoblingsproblemer.

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Hong Kong.

1. Beste VPN for Hong Kong: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Kina hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen. For å starte, vil du velge “Alle” -fanen og skrive inn Hong Kong i søkefeltet. På dette tidspunktet kan du velge serverne som ligger der. Som du kan se testet vi en server i Hong Kong og hastigheten kom på 57,33 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Hong Kong: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

Hong Kong er en fantastisk by og del av en spesiell økonomisk region. Det er her de fleste, om ikke alle, de kinesiske serverne er lokalisert. Derfor bør du koble til en server der. Når du gjør det, vil du oppdage at forbindelsene i byen er raske og bør fungere helt fint for dine behov. Det gjør IPVanish til et av de beste valgene du kan bruke mens du er i Hong Kong.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN i USA og Asia for våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land over hele regionen. Du kan velge et bestemt sted eller en individuell server.

IPVanish hastighetstest i Hong Kong

IPVanish er vert for 19 servere i Hong Kong (den nærmeste serveren i regionen), og du kan velge å koble til noen av dem. Merkelig nok lister de servere i Hong Kong på to forskjellige måter. Selv om du kan finne dem ved å velge Kina og deretter Hong Kong, kan du også finne et annet sett hvis du velger Hong Kong som land. Vi testet en IPVanish-server i Hong Kong, hkg-c18, og fant hastigheten til 55,06 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

3. Beste VPN for Hong Kong: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Chengdu hastighetstest

PIAs Windows-klient er veldig grei. Du finner ikke så mye når det gjelder bruk og konfigurering. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte på 58,57 Mbps mens den var koblet til Hong Kong.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra bare $ 3,49 i måneden.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Hong Kong: StrongVPN

StrongVPN

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4.37 i måneden (41% rabatt)

StrongVPN har hovedkontor i USA og har et av de beste VPN-nettverkene i landet. I det siste belastet selskapet brukere basert på antall serverplasseringer og protokoller de brukte. Dette har endret seg da StrongVPN nå gir medlemmene full tilgang til nettverket sitt med hundrevis av servere over hele verden.

Det siste tilskuddet til StrongVPN-tjenesten er StrongDNS-funksjonen. Alle som melder seg på en StrongVPN-konto, får også gratis tilgang til StrongDNS, som er en smart DNS-tjeneste som brukes til å omgå geobegrensninger. Det er en flott løsning for de som planlegger å reise utenfor USA og vil ha tilgang til Netflix.

StrongVPN Guangzhou hastighetstest

StrongVPN er vert for en rekke servere i Hong Kong (siden det er den nærmeste regionen). Du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil du klikke på rullegardinmenyen for serverplassering og velge Hong Kong – Hong Kong. Vi valgte OpenVPN UDP for den beste ytelsen. Etter å ha koblet til en server i Hong Kong, testet vi hastigheten vår og fant at den var 61.36 Mbps.

StrongVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og gratis SmartDNS-tilgang for bare $ 7,50 i måneden eller $ 52.49 i året. Årskontoen utgjør bare 4,37 dollar i måneden. Nye brukere dekkes av en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk StrongVPN

5. Beste VPN for Hong Kong: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet er basert i Austin, Texas og har en lang historie med å kjempe for brukerens Internett-personvern. De har vært vertskap for et årlig personvernpanel på SXSW i flere år og har til og med tilbrakt tid i Washington, DC som lobbyvirksomhet for personvernreformer. Du finner VPN-tjenesten som er i tråd med verdiene deres.

Du vil legge merke til noen funksjoner som er lagt til med VyprVPN, avhengig av hvilken konto du velger. VyprVPN Premium-planen inkluderer 5 samtidige tilkoblinger, VyprVPN Cloud og Chameleon-protokoll. VyprVPN Cloud-funksjonen lar deg kontrollere din egen VPN-server i skyen mens Chameleon-protokollen hjelper brukere i land som Kina å komme rundt regjeringssensur..

VyprVPN Wuhan hastighetstest

VyprVPN-klienten lar deg velge den spefic-byen du vil bruke. Selvfølgelig vil du velge en som ligger i Hong Kong. Derfra. klienten kobler deg automatisk til den beste VPN-serveren i Hong Kong. Siden du kan velge den spesifikke protokollen, foreslår de å bruke sin egen protokoll som de kaller Chameleon. Vi var i stand til å oppnå en nedlastingshastighet på 19,68 Mbps etter tilkobling til en server i Hong Kong.

VyprVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og VyprVPN Cloud for bare $ 12,95 i måneden eller $ 60 i året. Årskontoen fungerer til bare $ 5,00 i måneden. Nye brukere dekkes av en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk VyprVPN

Her er våre topp 10 VPN-tjenester for forskjellige alternativer, men vi føler at du vil være mest fornøyd med valgene vi har nevnt. Vi har valgt ut disse valgene over andre basert på sikkerhet, regionale lokasjoner, hastighet og pris. Vi så også etter tjenester med et godt nettverk av VPN-servere du kanskje vil koble til.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map