Beste VPN-er for Hawaii

hawaiiStaten Hawaii er en rekke øyer var den siste amerikanske delstaten som ble innrømmet i unionen. Den er rangert som 43. størrelse og har en fast befolkning på 1,42 millioner mennesker. Staten er et arnested for aktivitet på flere måter enn en. Det er også sterkt besøkt på grunn av sin naturlige skjønnhet og tempererte klima. Selv om det er mye å gjøre i Honolulu, Maui og andre steder, vil du sannsynligvis ønske å koble deg til Internett via din celle eller bærbare datamaskin mens du er der. Du vil imidlertid ikke gjøre det uten å bruke en VPN først.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings

Den største grunnen til å bruke en VPN mens du er på Hawaii er å beskytte personvernet ditt. Denne amerikanske staten regnes noen ganger som inngangsporten mot øst. Været er flott, og det er et stort turiststed, men det er bra for nettkriminelle. Ingen vil ha den private informasjonen deres stjålet fra dem. Ved å bruke en VPN kan du opprette en sikker og privat forbindelse til VPN-serveren du ønsker. Det gjør det mye vanskeligere for noen å kompromittere sensitive data.

Den andre grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Selv om Hawaii er en amerikansk stat og ikke egentlig arbeider med sensur, kan det hende du fortsatt har problemer med å omgå geo-blokker. Dette er blokkeringer som håndheves av medieselskaper og organisasjoner for å hindre brukere i å se materiale utenfor det målrettede området. Ved å bruke en VPN-server i dette tilfellet, kan du koble til et annet område. Det lar deg se favorittinnholdet ditt hjemmefra eller sjekke ut nytt innhold.

Dette er de største grunnene til å bruke en VPN, men du kan oppdage andre når du registrerer deg for service. Fra å beskytte personvernet ditt til å omgå geobegrensninger, er det en god idé å bruke en. Nå som du vet hvorfor det betyr noe, la oss snakke om alternativer.

Hva er den beste VPN-en for Hawaii?

Vi fokuserte på følgende kriterier for å bestemme listen over de beste VPN-ene for Hawaii:

 • Evne til å omgå geo-begrenset innhold og sportsoutbrudd
 • Nettverksstabilitet for å minimere frakoblinger
 • Leverandører med retningslinjer uten logger
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Kryptering av militær karakter for å beskytte ditt privatliv
 • Hastighetstester som presterte bra for regionen

Uten ytterligere forsinkelse, her er en liste over de beste VPN-tjenestene for Hawaii:

1. Beste VPN for Hawaii: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge serverplassering USA – Los Angeles. Som du ser testet vi ut til Honolulu og Mililani. Hastigheten toppet 165 Mbps.

ExpressVPN Hawaii hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Hawaii: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for en rekke servere i California. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server lokalisert i Los Angeles til Hawaii. Som du kan se var ytelsen imponerende med nedlastningshastigheter over 144 Mbps.

NordVPN Hawaii hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Hawaii: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA presterer messe i regionen. Da vi koblet til LA-serveren, fikk vi hastigheter fra 112 Mbps til 164 Mbps.

PIA Hawaii hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Hawaii: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av alternativene vi skal bruke til å være i Virginia.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi testet en IPVanish-server i Los Angeles til servere på Hawaii og fant hastigheten til mellom 76 Mbps og 94 Mbps.

IPVanish Hawaii hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN for Hawaii: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i Los Angeles (det nærmeste stedet for øyene), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en full liste over servere der. CyberGhost-nettverket inkluderer servere i LA. Vi koblet til en server og testet til Hawaii med hastigheter mellom 6 Mbps og 12 Mbps.

CyberGhost Hawaii hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

For de som er interessert i andre alternativer, kan du ta en titt på vår topp 10 VPN liste. Vi føler imidlertid ikke at du trenger det. Valgene våre var basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet og jevn pris. Vi så også etter leverandører med servere som ligger ganske nær Hawaii. På den måten får du tilgang til de beste hastighetene som mulig. Uansett hvilken du velger, har de alle gode nettverk. Hastighet kan definitivt være viktig uansett hva du planlegger å gjøre på øyene. Ved å bruke guiden vår, kan du finne den beste løsningen for å dekke dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map