Beste VPN-er for Halo: Reach

Halo: NåHalo: Reach er en av mange oppfølgere til førstepersonsskytteren (FPS) spillet, Halo. Denne siste versjonen har flott grafikk og et stort utvalg av våpen som du kan bruke. Den ble utviklet av 343 Industries og ble utgitt 3. desember 2019. På dette tidspunktet er den bare tilgjengelig for Windows-maskiner. Som med de andre Halo-spillene, er dette veldig populært, og du vil kunne spille med vennene dine akkurat som du normalt ville gjort. Det er en god grunn til å koble til en VPN. Selv om det er en rekke andre grunner, kan vi forklare mer om dem på et øyeblikk. Før vi gjør det, kan du ta en titt på de beste VPN-ene for Halo: Reach.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Akkurat som de andre Halo-versjonene, er dette spillet en FPS. Fra tid til annen vil du se tilbakeslag til det originale spillet som kom ut i 2011. Alt og alt har ikke spillet forandret seg mye i sammenligning, og dermed beholder moroa du spilte Halo, men med bedre grafikk og i nye scenarier. I tillegg har du enorme mengder våpen som du kan bruke for å drepe og eller forebygge fienden.

Nå kan du se noen av aspektene ved spillet. Det er flere måter en VPN vil hjelpe deg når du spiller Halo: Reach. Ved å gjøre det kan du velge et mindre travelt område å spille spillet ditt i. Fra å spille selv til å spille med vennene dine, kan du muligens støte på etterslep. Dessverre kan det gjøre forskjellen mellom at du og teamet ditt dreper fienden eller ender med å ta en skittentur. Hvis du ikke er klar over det, er noen internettleverandører (ISP-er) kjent for å stryke videospill. Hvis du er midt i en kamp, ​​kan du lett havne med forsiden ned. Fordi noen leverandører ser etter mønstre, er det en god ide å koble seg til VPN for å kryptere trafikken. På den måten kan du unngå det problemet og andre.

Hva er den beste VPN for Halo: Reach?

Som vi nevnte er Halo: Reach et FPS-spill der målet er å eliminere fienden ved å drepe dem. På grunn av dette vil vi fokusere på faktorer som er hurtig- og tilgangsrelaterte. På den måten kan vi fortelle deg hva den beste VPN-en for Halo: Reach er.

 • Leverandører med sterk kryptering av militær karakter for å beskytte deg mot DDoS-angrep og beskytte ditt privatliv
 • Tilbyderne med muligheten til å komme seg rundt brannmurer mens du er på jobb eller på skolen, slik at du kan få tilgang til spillet hvor som helst du er
 • Høy nettverksstabilitet for å unngå å koble fra mens du spiller spillet
 • Raske servere i forskjellige regioner for å gi deg best mulig hastigheter mens du spiller Halo: Reach

Nedenfor kan du se noen av de beste VPN-ene for Halo: Reach.

1. Beste VPN for Halo: Reach: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Halo: Reach: NordVPN

NordVPN

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Halo: Reach: PIA

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Vi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Du vil imidlertid ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se nedenfor, er PIA-nettverket ganske raskt på viktige steder rundt om i USA.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Halo: Reach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Halo: Reach: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

For de som er fans av Halo-serien, vil du elske å spille Halo: Reach så lenge du først kobler deg til en VPN. Ved å gjøre det vil det hjelpe deg å komme deg rundt brannmurene på skolen eller på jobb. Når det er sagt, vil det også tillate deg å beskytte deg mot DDoS-angrep. Selv om vi har vist deg noen av favorittleverandørene våre ovenfor, er det flere på vår topp 10 VPN liste. De vil alle fungere som du håper, men vi valgte alternativene våre for å optimalisere spillopplevelsen din når du spiller Halo: Reach. Ved å gjøre det kan du få store hastigheter, forhindre DDoS-angrep, unngå etterslep og forhindre deg i å havne med ansiktet ned i skitten. Ved å ta en titt på guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map