Beste VPN-er for Google Play Musikk

Google Play MusikkGoogle Play Music er en streamingtjeneste for musikk som lanserte en gratis versjon 23. juni, som en måte å konkurrere med Apples strømmetjeneste, Apple Music, som slippes 30. juni. Som noen av de andre strømmetjenestene har Google to forskjellige versjoner. Den nye gratis tjenesten lar deg lytte til opptil 50 000 sanger uten omkostninger, men den støttes av annonser. “All Access” -versjonen av tjenesten er $ 9.99 i måneden og tillater ubegrenset strømming av de 30 millioner sangene i Google-biblioteket. De tilbyr for øyeblikket støtte for 65 land. Imidlertid, hvis du var i et land som ikke ble støttet, kan du fortsatt lytte til Google Play Music (referert til som GPM) hvor som helst med en VPN.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

Selv om Google åpnet betalingsversjonen av tjenesten deres for tre år siden, bestemte de seg for å lansere en annonsestøttet gratisversjon også. Tidspunktet for dette trekket var tydelig bevisst, i et forsøk på å konkurrere med deres største konkurrent. Selv om Google kommer for sent på markedet i det voksende feltet gratis musikkstrømmetjenester, tror de at de kan gjøre det bedre. Når det er sagt, liker selskaper Spotify og Pandora kan tilby noen av de samme tjenestene som Google vil.

Google Play Musikk lar deg lagre og streame opptil 50 000 sanger fra din egen samling. De tilbyr også eksperter som lager håndlagde musikkstasjoner for deg slik at du ikke trenger å gjøre det. Hvis du vil ha spesifikke ting, tilbyr de stasjoner basert på tiår, humør, sjanger eller aktivitet. I tillegg kan du søke etter artist, tittel eller sang for å lage en stasjon med lignende musikk. Her er en liste over aktiviteter som har laget radiostasjoner. Nyt de og andre gode funksjonene med Google Play Musikk.

 • Våkn opp lykkelig
 • Øke energien din
 • Gå inn i Beast Mode
 • Trene
 • Kjøring
 • Å ha det gøy på jobben
 • Å ha venner over
 • slappe av
 • Sengetid
 • Helt ny musikk

Det er tydelig med alle disse alternativene, Google ønsker å tilby lydsporet for livet ditt. Det har blitt sagt at musikk gjør livet bedre. Enten du kjører, slapper av, trener eller til og med gjør deg klar til å spille ditt favoritt videospill, er det flott å ha musikk å høre på som passer til stemningen eller situasjonen. Selv om du tilfeldigvis liker å høre på musikk fra 80-tallet, har Google Play Music deg dekket.

Hvis du reiser til et land utenfor det støttede området, vil du bli geo-blokkert. Geo-blokkering er en teknologi som gjenkjenner hvor en bruker befinner seg basert på IP-adresse, det er derfor du trenger en god VPN-tjeneste. En VPN lar deg koble til hvor som helst der det er internettilgang. Hvorfor skulle du være uten musikken din?

En annen god grunn til å bruke en VPN er relatert til sikkerhet. VPN-er krypterer dataene dine for å beskytte dem mot mennesker med uærlige mål. Med så mange rapporter om mennesker som blir hacket, er sikkerhet en stor bekymring. De to spørsmålene du trenger å svare på er “Hvorfor ta en sjanse med noen av dataene dine?” og “Hvilken VPN ville du valgt?”

Heldigvis har vi noen anbefalinger som skal gjøre ting enkelt. Alle valgene våre har tilpassede kunder, så det er like enkelt å komme i gang som å velge et land og trykke på en knapp. Hvis du er bekymret for sikkerhet, anbefaler vi ExpressvPN De tilbyr en VPN-tjeneste uten logg, så vel som en kill switch-funksjon som stopper VPN-tilkoblingen din når internett synker. Denne funksjonen hjelper deg med å beskytte personvernet ditt mens VPN-tilkoblingen tilbakestilles.

Hvis du bare vil være sikker på at du har tilgang til musikken din, er ExpressvPN MediaStreamer et flott alternativ. Det er en smart DNS-funksjon som vil fjerne blokkering av geografiske begrensninger, uten å miste hastigheten på kryptering. Begge tjenestene er tilgjengelige for alle ExpressvPN-medlemmer.

Uten ytterligere forsinkelse er her en nærmere titt på de beste VPN-ene for Google Play Musikk:

1. Beste VPN for Google Play Musikk: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 5 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Google Play Musikk: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Google Play Musikk: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Google Play Musikk: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Google Play Musikk: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Vi tror du vil være fornøyd med valgene her. Vi har nøye valgt dem utover andre ledende VPN-tjenester basert på personvern (loggpolicy og kryptering), serverplasseringer, hastighet, funksjonalitet, pålitelighet og pris. Vi tok også for å ta hensyn til tjenestene med et godt nettverk av VPN-servere over hele kloden. Selv om vi har gitt deg noen solide valg, kan du gjerne skumme over listen vår over topp 10 VPN-tjenester.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map