Beste VPN-er for Fort Worth

Fort Worth, TexasFort Worth, Texas, er den 15. største byen i USA. Det er fylkesetet for Tarrant County og dekker et område på nesten 350 kvadrat miles. Selv om det har en befolkning på 874 000 mennesker, er metroområdet det fjerde største i landet. Omtrent alt du vil gjøre mens du besøker byen, kan du gjøre der. Det inkluderer å besøke museer, gå til fornøyelsesparker, gå på fotballkamp eller andre. Fort Worth er også hjemsted for Texas Christian University (TCU) Horned Frogs. Hvis du synes at du trenger å bruke offentlig WiFi mens du er der, må du huske å bruke en VPN. Ta en titt på listen vår over de beste VPN-ene for Fort Worth.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
4Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings
5StrongVPN$ 4.37StrongVPN46avkrysningsavkrysnings

Fort Worth har en lang og etasjet fortid. I 1848-1849 etablerte den amerikanske krigsavdelingen fortet i krysset mellom Clear Fork og West Fork of the Trinity River. Det var en av syv forter designet for å beskytte nybyggerne i Texas etter den meksikansk-amerikanske krigen. Det er navnebror, generalmajor William Jenkins Worth, døde i januar 1849 av kolera som han kan ha fanget fra Trinity River. På det senere 1800-tallet ble byen populær siden den var et stopp på Chisolm Trail.

I dag er byen ganske velstående og det er mye å gjøre der. Dette inkluderer å besøke Fort Worth Stockyards, arkitektur, museer, musikksteder, teatre, parker og mange flere. Som du kanskje har hørt, er sport stor i staten. Enten du vil se TCU Horned Frogs spille NCAA Division I fotball, Texas Wesleyan University spille basketball, Bell Helicopter Armed Forces Bowl eller til og med National Collegiate Table Tennis Association, vil du ikke være langt fra god underholdning.

Med alle menneskene i området og alle tingene å gjøre, er det mange som bruker offentlig WiFi på et tidspunkt. Selv om det er bra for folk flest, vil du også finne din andel av cyberhesttyver. Disse menneskene venter bare på å stjele dine private data hvis du er ubeskyttet. Hvis du bruker en VPN, oppretter du imidlertid en privat, sikret og kryptert forbindelse til en server du ønsker å bruke. Det vil beskytte sensitiv informasjon fra å bli stjålet.

Den neste grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt nettverksbegrensninger og geo-blokker. Hvis du prøver å streame noe eller få tilgang til innhold på nettet, kan det hende du får en melding om at innholdet ikke er tilgjengelig i ditt område. Hvis du er på en skole, organisasjon, virksomhet eller andre steder, kan du støte på brannmuren deres. Når du bruker en VPN i dette tilfellet, kan du lure programvaren til å tro at du er et annet sted. Siden VPN krypterer dataene dine, kan ikke blokkeringsprogramvaren oppdage hva du ser på. På den måten kan du få tilgang til hva du vil se.

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Fort Worth.

1. Beste VPN for Fort Worth: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Dallas hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder selvfølgelig for bruk av en server i Dallas. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge USA – Dallas serverplassering. Som du ser testet vi en server i Dallas, og hastigheten var 59,20 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Fort Worth: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Dallas hastighetstest

NordVPN er vert for 35 servere i Dallas. Dessverre viser ikke NordVPN-klienten serverens by. Imidlertid har de vennlig gitt oss servernumrene for Dallas. Du vil koble til en av følgende servere: 381-384, 633-644, 793-800, 837-838, 839, 1027-1030, 1037-1040. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla ned og velge hvilket som helst av servernumrene vi har listet over. Du kan se prosentvis belastningstid og avstanden til hver server. Vi testet USAs # 642-server i Dallas og fant at den var rask med en nedlastingshastighet på 61,94 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Fort Worth: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

Fort Worth er et av de store knutepunktene for mange forskjellige typer virksomheter og har ganske mye å gjøre. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra rundt i byen, uansett hvor du er. VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de andre selskapene på listen vår. Dette gjør dem til en av våre gå til VPN-er for Fort Worth.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish Dallas hastighetstest

IPVanish er vert for 36 servere i Dallas, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel dal-A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Dallas, dal.a07.ipvanish.com, og fant hastigheten til 63.66 Mbps. Vår kabel-internettforbindelse maksimalt med samme hastighet.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

4. Beste VPN for Fort Worth: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Dallas hastighetstest

Vi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Enkelheten betyr ikke at du bør undervurdere den. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte i 62,07 Mbps mens den var koblet til Dallas.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra bare $ 3,49 i måneden.

Besøk privat internettilgang

5. Beste VPN for Fort Worth: StrongVPN

StrongVPN

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4.37 i måneden (41% rabatt)

StrongVPN har hovedkontor i USA og har et av de beste VPN-nettverkene i landet. I det siste belastet selskapet brukere basert på antall serverplasseringer og protokoller de brukte. Dette har endret seg da StrongVPN nå gir medlemmene full tilgang til nettverket sitt med hundrevis av servere over hele verden.

Det siste tilskuddet til StrongVPN-tjenesten er StrongDNS-funksjonen. Alle som melder seg på en StrongVPN-konto får også gratis tilgang til StrongDNS, som er en smart DNS-tjeneste som brukes til å omgå geobegrensninger. Det er en flott løsning for de som planlegger å reise utenfor USA og vil ha tilgang til Netflix.

StrongVPN Dallas hastighetstest

StrongVPN er vert for 6 servere i Dallas. Du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil du klikke på rullegardinmenyen for serverplassering og velge USA – Dallas. Vi valgte OpenVPN UDP for den beste ytelsen. Etter å ha koblet til en server i Dallas, testet vi hastigheten vår og fant at den var 61,17 Mbps.

StrongVPN har vært snill med å tilby våre besøkende 25% rabatt. Kupongen stabler på toppen av normal rabatt. Du kan glede deg over ubegrenset VPN og gratis SmartDNS-tilgang for bare $ 7,50 i måneden eller $ 52.49 i året. Årskontoen utgjør bare 4,37 dollar i måneden. Nye brukere dekkes av en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk StrongVPN

Hvis du leter etter alternativer til alternativene ovenfor, kan du alltid sjekke ut vår topp 10 VPN tjenesteliste. Vi tror ikke det vil være nødvendig. Vi tok beslutningene våre basert på hastighet, pålitelighet, pris, sikkerhet og leverandører med servere lokalisert i DFW-området. På den måten kan du få de beste hastighetene. Selvfølgelig har de alle gode nettverk. Hvis du planlegger å streame noe innhold, er hastigheter veldig viktig. Tilbyderne vi nevnte over, er de beste alternativene for å gjøre det, uansett hvilke populære tjenester du vil bruke. Forhåpentligvis vil guiden vår hjelpe deg med å ta en best mulig beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map