Beste VPN-er for å fjerne blokkering av Twitch

Glitch 250Twitch.tv (vanligvis bare kalt Twitch) er en plattform for videostreaming som tilbyr direktesendte dataspillstrømmer, esports-konkurranser og musikksendinger. Denne plattformen er nå en del av Amazon, og du kan få tilgang til den fra forskjellige steder over hele verden. Noen land som Kina og Russland blokkerer imidlertid tilgangen til Twitch-strømmer helt. Det ville være interessant å se årsakene bak blokkene. Hvis du er i et land som blokkerer Twitch, er det noen gode grunner til å bruke et virtuelt privat nettverk. Enten du sender eller ser på videoer, det er noen gode grunner til å bruke en VPN for plattformen. Før vi gir deg grunnene, kan du se på listen vår over de beste VPN-ene for å fjerne blokkering av Twitch.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

På dette tidspunktet hadde Twitch.tv en Alexa-rangering (et nettsted for trafikkvurdering) på 34 og en amerikansk rangering på 14. Det betyr at det er det 34. mest populære nettstedet i hele verden og det 14. mest populære nettstedet i USA, basert på nettrafikk. Med andre ord, videospill og esports er enorme. Enkelte myndigheter blokkerer imidlertid brukere fra å få tilgang til nettstedet i det hele tatt. Måten å komme seg rundt på er ved å bruke en VPN.

Kan jeg bruke en gratis VPN for å fjerne blokkering av Twitch?

Det korte svaret på dette er kanskje. Imidlertid bør du alltid være på vakt mot gratis VPN-tjenester. De har vanligvis ikke de beste motivene i tankene når de tilbyr deg service. Hvis du bestemmer deg for å bruke denne metoden, vil du få upålitelig service, dårlig tilgang til serverplasseringer, lave hastigheter, lange ventetider og mer. I tillegg kan det utsette for å selge surfevanene dine til tredjepart. Selv om du kanskje kan bruke en gratis VPN for Twitch, anbefaler vi ikke å ta det handlingen.

Hva VPN-funksjoner skal jeg se etter?

Det er flere ting du må se etter når du velger en VPN for å fjerne blokkeringen av Twitch. Hvis du har undersøkt leverandører, vet du allerede at det er mange alternativer å velge mellom. Når det er sagt, vil du forsikre deg om at leverandøren din har følgende.

 • Et stort servervalg – Gir deg et stort utvalg av alternativer å velge mellom.
 • Raske servere – Dette er en stor en hvis du ser på livestreams. Det er fordi langsomme servere kan forårsake buffering. Selv om det kanskje ikke er veldig bra, er det definitivt irriterende.
 • Gode ​​krypteringsalternativer – Du vil velge en tjeneste som har flere krypteringsalternativer. Viktigst er imidlertid OpenVPN UDP-protokollen.
 • Stor kundestøtte – Skulle du ha noen problemer, er dette viktig. Du vil bruke tjenesten så mye du kan uten å bekymre deg for om noe er konfigurert feil.

Alle faktorene vi nettopp nevnte er viktige hvis du vil ha en god opplevelse. Selv om vi snakket om de beste VPN-alternativene ovenfor, vil vi gå litt nærmere inn på dem.

1. Beste VPN for Twitch: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 5 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Twitch: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Twitch: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Twitch: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Twitch: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Og der har du de beste VPN-alternativene du kan bruke for Twitch.tv. Vi håper vi har vist deg hvor enkelt det er og brakt opp noen gode punkter du kan vurdere. Ta gjerne en titt på vår topp 10-listen av VPN-leverandører for andre alternativer. Hovedpoenget er at det er mange gode valg du kan ta. Det kommer an på hva du leter etter. Når du har tatt den avgjørelsen, kan du starte eller fortsette å glede deg over Twitch.tv-strømmer hvor som helst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map