Beste VPN-er for å fjerne blokkering av Snapchat

Snapchat-logoSnapchat er et veldig populært chattemeldingsprogram for mobile enheter. Når du sender noen en melding, “ødelegger den” etter noen minutter. Spøkelsesmaskotten heter “Ghostface Chillah”, oppkalt etter Wu-Tang Clans Ghostface Killa. Ifølge Google Play har den over 500 millioner nedlastinger over hele verden. Det inkluderer selvfølgelig ikke iPhone-bruk. Selv om mange brukere elsker programmet for sin brukervennlighet og relative sikkerhet, kan det hende du får problemer på skolen, på jobben og til og med land som Iran, Kina og deler av Midt-Østen og Asia. For å komme deg rundt dette problemet, vil du bruke en VPN. Ved å gjøre det kan du beskytte ditt privatliv og komme deg rundt i geo-blokkene. Vi vil forklare mer om det om kort tid.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysnings

Mens mange er avhengige av at Snapchat sender meldinger og legger ut bilder på nettet, tror noen at de er trygge mot nysgjerrige øyne når de gjør det. Siden meldingene forsvinner, kan du tenke at du kan bruke dem til sensitiv informasjon. Det er imidlertid ikke alltid tilfelle. Noen kan for eksempel avskjære meldingene dine før de sletter seg selv. Hvis du har sensitiv informasjon der, er det en risiko. Å bruke en VPN vil imidlertid skape en sikker og kryptert forbindelse, noe som gjør det mye vanskeligere for noen å stjele personopplysningene dine.

Brannmur og nettfiltreringsteknologi forbedrer seg alltid. Hvis du er på skolen eller jobber for et firma som er datamaskinkyndig, vil du sannsynligvis støte på en brannmur. For å øke produktiviteten og unngå distraksjoner, vedtar skoler og virksomheter en slags blokkeringspolitikk. Du kan også få sensur i forskjellige deler av verden. Landene som er kjent for å forby Snapchat og andre sosiale mediesider inkluderer Kina, Iran, Tyrkia (dog ikke alltid), Vietnam, Nord-Korea og noen andre deler av Midt-Østen. Ved å bruke en VPN i dette tilfellet, kan du koble til en sikret server i et annet område. I tillegg er trafikken kryptert slik at det er mye vanskeligere å blokkere.

Hva er den beste VPN-en for Snapchat?

Det er noen få faktorer vi brukte for å lage listen vår over de beste VPN-ene for Snapchat.

 • Sterke krypteringsnivåer for bedre personvern.
 • Støtte for mobile enheter inkludert Android og iPhone.
 • VPN-er som ikke fører brukerlogger.
 • VPN-nettverkssikkerhet for å gi stabilitet.
 • Store nettverk for å hjelpe med geobegrensninger.

Nå, noen detaljer om listen vår over de beste VPN-tjenestene for å fjerne blokkering av Snapchat.

1. Beste VPN for Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN er vårt topp valg for Boston

 • Beste pris – $ 6.67 / mo. i 15 måneder (se alle planer)
 • Garanti – 30 dagers risikofri pengene tilbake-garanti
 • VPN-apper – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, ruter
 • Nettverk – 160 serverplasser i 94 land
 • Logg politikk – VPN uten logg lokalisert på De britiske jomfruøyene

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Snapchat: NordVPN

NordVPNNordVPN har sikre VPN-servere i New York City

 • Beste pris – 3,49 dollar / mån. i 36 måneder (se alle planer)
 • Garanti – 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • VPN-apper – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Nettverk – 87 serverplasser i 59 land
 • Logg politikk – VPN uten logg lokalisert i Panama

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Snapchat: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost er perfekt for nybegynnere med servere i NYC

 • Beste pris – 2,75 dollar / mån. i 36 måneder (se alle planer)
 • Garanti – 45 dagers pengene tilbake-garanti
 • VPN-apper – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nettverk – 112 serverplasser i 90 land
 • Logg politikk – VPN uten logg lokalisert i Romania

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

4. Beste VPN for Snapchat: Surfshark

SurfsharkSurfshark er enkelt å bruke med servere i Boston

 • Beste pris – $ 1,99 / mo. i 24 måneder (se alle planer)
 • Garanti – 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • VPN-apper – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nettverk – 68 serverplasser i 61 land
 • Logg politikk – VPN uten logg lokalisert på De britiske jomfruøyene

Surfshark lanserte VPN-tjenesten sin i 2018. Siden den tid har selskapet gjort en ganske sprut i samfunnet. Teamet fortsetter å vokse og legge til serverplasseringer til høyhastighetsnettverket. De har fokusert på personvern og verdi. Tjenesten inkluderer ekstra funksjoner som CleanWeb (blokkerer annonser og skadelig programvare), Whitelister (delt tunneling), MultiHop dobbel VPN, kill switch, privat DNS og lekkasjebeskyttelse.

Med et stort nettverk av servere over hele verden, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er det mange muligheter til å glede seg over tjenesten. Du kan få tilgang til Amazon Prime Video i flere regioner, inkludert USA, Tyskland og Storbritannia. Windows-klienten gir deg muligheten til å koble deg til fysiske serverplasseringer, virtuelle servere (best egnet for å fjerne blokkering av geobegrensninger), servere som støtter P2P-bruk og MultiHop-servere.

For verdien og funksjonene er Surfshark et utmerket alternativ for de som ønsker å beskytte personvernet og fjerne blokkeringen. Alle VPN-appene deres ble designet med et lignende brukergrensesnitt og er enkle å bruke. Du kan registrere deg for en ubegrenset VPN-konto risikofri fordi Surfshark tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk Surfshark

5. Beste VPN for Snapchat: Privat internettilgang

Privat internettilgangPIA er P2P-vennlig med VPN-servere i regionen

 • Beste pris – 3,33 dollar / mån. i 12 måneder (se alle planer)
 • Garanti – 7 dagers pengene tilbake-garanti
 • VPN-apper – Windows, Mac, iOS, Android
 • Nettverk – 52 serverplasser i 30 land
 • Logg politikk – Ingen-logg VPN lokalisert i USA

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

For andre alternativer, kan du alltid se på vår topp 10 VPN liste. Du burde imidlertid ikke trenge å gjøre det. Vi tok beslutningene våre basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet og jevn pris. Vi så også etter leverandører med store og stabile nettverk. På den måten får du tilgang til de beste hastighetene som mulig. Uansett hvilken du velger, har de alle gode nettverk. Hvis du planlegger å bruke Snapchat trygt, er nettverk viktig. Ved å bruke vår guide kan du ta den avgjørelsen som best passer dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map