Beste VPN-er for Filippinene

FilippineneØya-nasjonen Filippinene er et suverent land som var under kontroll av USA første halvdel av århundret, og USAs innflytelse er fremdeles ganske tydelig. Landet består av over 7000 øyer og er det 12. mest folkerike landet i verden. Dette landet på 100 millioner mennesker er overveldende katolsk. Til tross for noen lover om personvern og netthandel, er det ingen definisjon av sensitive eller personlige data. Med andre ord oppgir de gjeldende lovene ikke hva de faktisk beskytter. Regjeringen overvåker vanligvis ikke innbyggerne mye med mindre den skal bestemme skattemessig etterlevelse. Uten reelle regler for personvern, hvis du reiser til Filippinene, ville du være lurt å bruke en VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Internetthastighetene på Filippinene fortsetter å forbedre seg. Uansett hvor du er i landet, er det alltid nettkriminelle som ønsker å ta tak i dataene til en intetanende person. Det er den første grunnen til å bruke en VPN. Ingen ønsker at deres sensitive data blir stjålet. Ved å koble til et VPN oppretter du en sikker og kryptert forbindelse. Det gjør det mye vanskeligere for nettkriminelle å stjele dataene dine.

Den andre grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Selv om du ikke trenger å bekymre deg for sensur der, kan det være vanskelig å se på eller streame innhold som du normalt sett vil se. Ofte vil selskaper blokkere tilgang til medier som er utenfor deres målrettede område. Når du kobler til en VPN-server i regionen du vil vise, tror blokkeringsprogramvaren at du befinner deg et annet sted. Bare velg en server i en annen region, så er du god til å gå.

Dette er de to største grunnene til å bruke VPN hvis du besøker Filippinene. Du kan imidlertid finne andre bruksområder når du registrerer deg hos en leverandør. Enten du vil omgå geobegrensninger eller beskytte deg mot et cyberangrep, er du enkelt dekket av en VPN.

Hva er den beste VPN for Filippinene?

Nedenfor har vi sett på flere faktorer som kan hjelpe oss med å bestemme de beste VPN-ene for Filippinene:

 • Høyhastighetsservere som presterer godt i regionen
 • Støtte for mobilapper inkludert Amazon Firestick
 • Ingen loggpolicyer for anonymitet
 • Sterk serverstabilitet for å unngå koblinger
 •  Evne til å omgå geo-begrenset innhold
 • Kryptering i militær klasse for å beskytte deg mot nysgjerrige øyne

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Filippinene:

1. Beste VPN for Filippinene: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Philippines hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med byene vi nevnte. Bare velg fanen “Alle”, åpne Asia Pacific, og åpne deretter Singapore. På dette tidspunktet kan du velge en av serverne der. Vi valgte en server i Singapore, og hastigheten var 106,83 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Filippinene: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Philippines hastighetstest

NordVPN er vert for et antall servere i området. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla nedover og velge hvilken som helst av serverne i nærheten. Som du ser testet vi en server i Singapore, og hastigheten var 100,03 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Filippinene: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Filippinens hastighetstest

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA klarer seg bra på Filippinene. Da vi koblet til en server i Singapore og fikk en hastighet på 67,73 Mbps.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Filippinene: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Philippines hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Singapore (siden det er det nærmeste stedet), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Singapore og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i landet. CyberGhost-nettverket inneholder noen få servere der. Vi koblet til en server i Singapore, og vi fikk en hastighet på 84,60 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Filippinene: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

Så raskt som ting vokser i landet, bør det ikke være noen overraskelse at mange VPN-er har lokaliteter i hovedstaden. Det inkluderer IPVanish. Vi kan fortelle deg fra personlig kunnskap at det vil fungere bra, uansett hvilket område av landet du er i. Du kan forvente raske servere på flere serverplasser enn mange andre VPN-tjenester. På grunn av disse årsakene velger vi IPVanish som et av våre alternativ til bruk mens vi er på Filippinene.

IPVanish er vert for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter der vi utfører hastighetstestene våre. Du vil finne flere serverplasser over hele regionen. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish Philippines hastighetstest

IPVanish er vert for et antall servere i området, og du kan velge å koble til noen av dem. Hvis du ser servere som har bokstaven “a” i servernavnet, er de raskest. For eksempel vil du se etter en merket på lignende måte som nml-A01.ipvanish.com. (ligger i Manila). I de fleste tilfeller vil du merke at “a” -serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server der (mnl-a05) og fant hastigheten 96,52 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Du kan se på vår topp 10 VPN-tjenester Hvis du vil ha forskjellige alternativer, men vi føler at du ikke trenger det. Vi valgte håndvalget av alternativene vi nevnte fordi de totalt sett er de beste. De avgjørende faktorene i valgene våre er basert på hastighet, sikkerhet, regionale lokasjoner og pris. I tillegg har vi også plukket ut de med store nettverk av servere du kanskje ønsker å koble til. Pålitelige VPN-leverandører er de som vil gi raske nettverk for å streame HD-innhold fra andre steder og beskytte ditt privatliv. Selvfølgelig gjør valgene våre begge deler.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map