Beste VPN-er for Eugene, Oregon

Eugene, OregonEugene, Oregon er en mellomstor by som ligger ganske nær Oregon-kysten. Det har en befolkning på nesten 170 000 mennesker, og metroområdet har omtrent 370 000 mennesker. Denne grønne byen har ganske mange forskjellige ting å tiltrekke seg turister, med en av de mest bemerkelsesverdige University of Oregon Ducks. Hvis du tar en tur for å se favorittlaget ditt spille i Autzen “Zoo” eller av andre grunner, vil du bruke en VPN når du bruker offentlig WiFi. Vi forteller deg hvorfor om et øyeblikk. Først, se på listen vår over de beste VPN-ene for Eugene.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

I 1846 ankom Eugene F. Skinner Willamette-dalen (uttales wil-lam-ette) med 1200 andre kolonister. Det lokale urbefolkningen rådet Skinner til å bygge på høyt grunnlag for å unngå flom. Han bygde den første Anglo-hytta på det som nå er Skinners Butte. Det ble brukt som handelspost og ble registrert som et offisielt postkontor i 1850.

I dag er det mange forskjellige faktorer som driver økonomien. Det har mange høyteknologiske næringer, museer, historiske steder, det ligger nær Oregon-kysten, elvene Willamette og Mckenzie som renner gjennom byen, Eugene Yacht Club og mer. Til tross for andre skoler som ligger i Eugene eller i nærheten, er skolen som får mest presse University of Oregon. Skolen har en veldig stor booster og alumni ved navn Phil Knight. Han er grunnlegger og administrerende direktør i Nike Apparel-selskapet, og i et intervju uttalte han at han donerte 100 millioner av dollar til skolen.

Uansett årsaker til at du besøker Eugene-området, er det en god sjanse for at du vil bruke offentlig WiFi. I så fall må du først bruke en VPN. Det er fordi nettkroker lurer om. Du trenger ikke å gå langt for å høre om dataovertredelse fra et eller annet selskap. Selv om du ikke kan gjøre noe med de, vil bruk av VPN være med på å sikre og kryptere informasjonen din fra de som vil stjele den.

Den neste grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt nettverks- og geobegrensninger. Fra skoler, bedrifter, organisasjoner, til noen land, er brannmurer over alt. Ved å bruke en VPN kan du få programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Det er også flott fordi den krypterte informasjonen er beskyttet mot sensurene. På den måten kan du se hva du vil, akkurat som du normalt vil. Det samme gjelder hvis du noen gang har opplevd blackouter for sport. Du bør ikke måtte gå glipp av favorittidrettsarrangementet ditt fordi du tilfeldigvis er i samme region hvor spillet er.

Der har du de to største grunnene til å bruke en VPN mens du er i Eugene. Imidlertid kan du oppleve at det er flere. Enten du vil beskytte deg mot nettkrokeriet eller komme deg rundt nettverks- og geobegrensninger, er det en god idé å bruke en VPN. Med alle tilgjengelige protokollalternativer, vil du bruke enten IKEv2- eller OpenVPN-krypteringsprotokollene når du velger en. Hvis leverandørene gir deg et alternativ mellom versjoner av OpenVPN, er UDP-versjonen den raskeste. TCP-versjonen er imidlertid egnet for de med tilkoblingsproblemer.

1. Beste VPN for Eugene: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN har komponentene til rask VPN-tilgang og MediaStreamer. Sammen fungerer de som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkeringen av tilgang til geobegrenset innhold. Det vil også hjelpe med å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter også. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på ExpressVPN-nettstedet.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder selvfølgelig for Seattle (siden det er det nærmeste). Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge USA – Seattle serverplassering. Som du kan se testet vi en server i Portland og hastigheten var 115,58 Mbps.

ExpressVPN Portland hastighetstest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med et årsabonnement.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Eugene: IPVanish

IPVanish

Eugene har vakker natur og mange ting å se og gjøre. Imidlertid er Seattle nærmeste serverplassering for IPVanish. Derfor vil du koble til en server der. Når du gjør det, vil du oppdage at forbindelsene i byen er raske og bør fungere helt fint for dine behov. Det gjør IPVanish til et av de beste valgene du kan bruke mens du er i Eugene.

Land PlasseringerServereProtokollerSoftwareMonth12 Mo. Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-programvare$ 7.50$ 58.497 dager

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i USA for våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land over hele regionen. Du kan velge et bestemt sted eller en individuell server.

IPVanish er vert for 41 servere i Seattle, og du kan velge å koble til noen av dem. De har store hastigheter og presterer godt. Vi testet en IPVanish-server i Seattle og fant hastigheten til 126,88 Mbps.

IPVanish Portland hastighetstest

Når det gjelder verdi, er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

3. Beste VPN for Eugene: NordVPN

NordVPNNordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en plan med lengre sikt. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for et antall servere i Seattle (siden det er det nærmeste stedet til Eugene). Dessverre viser ikke klienten serverens by. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla ned og velge hvilket som helst av servernumrene vi har listet over. Du kan se prosentvis belastningstid og avstanden til hver server. Vi testet den amerikanske serveren i Seattle og fant at ytelsen var 126,34 Mbps når vi testet en server i Portland.

NordVPN Portland hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 3,99 dollar i måneden med 2-års medlemskap.

Besøk NordVPN

4. Beste VPN for Eugene: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

Land PlasseringerServere ProtokollerSoftwareMonthly18 Mo. Tilbakebetaling
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows$ 11.99$ 49.5045 dager

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller andre. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste en server i nærheten av Eugene, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Velg min server”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Seattle. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du kan se var nedlastningshastigheten vår 120.04 Mbps da vi brukte et teststed for Portland.

CyberGhost Portland hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare 3,50 dollar i måneden under deres nåværende promotering.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Eugene: PIA

Privat internettilgangPrivat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 28 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. De listet opp serverplasseringene i alfabetisk rekkefølge etter land. Når du har valgt et sted, kan du enkelt koble deg til steder i Seattle (siden det er nærmest Eugene).

Land PlasseringerServereProtokollerSoftwareMonthly2 År Tilbakebetaling
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6.45$ 59.957 dager

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIAs Windows-klient er veldig grei. Du finner ikke så mye når det gjelder bruk og konfigurering. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte på 125,44 Mbps når den ble koblet til en Seattle-server og testet med et Portland-teststed.

PIA Portland hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet i Seattle. Privat Internett-tilgang tilbyr VPN fra bare 2,50 dollar i måneden.

Besøk privat internettilgang

Selv om du kan ta en titt på vår topp 10 VPN tjenester liste, vi tror du vil være god med våre topp tjenester. Vi tok beslutningene våre basert på hastighet, pålitelighet, pris og sikkerhet. Mange tilbydere har servere lokalisert i eller rundt Eugene. På den måten har du ingen hastighetsproblemer. Selvfølgelig har de alle gode nettverk. Hastighet er viktig hvis du planlegger å laste ned eller streame noe innhold. Ingen liker å se bufferikonet, så du vil ha best mulig hastigheter. Når du bruker vår guide, kan du ta en informert beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map