Beste VPN-er for Dhaka

Dhaka, BangladeshDhaka, Bangladesh er hovedstaden og største byen i landet. Fordi den har nesten 19 millioner mennesker, er det den fjerde mest befolkede byen i verden. Siden Dhaka bare er 118 kvadrat miles, er det den mest overfylte byen i hele verden. Det har sett en god del vekst den siste tiden, og utenlandske og innenlandske investeringer er travle. Det antas også å være en av de raskest voksende byene rundt. Hvis du planlegger å besøke byen, vil du definitivt bruke en VPN før du kobler deg til WiFi. Vi vil fortelle deg hvorfor om et øyeblikk, men først se på anbefalingene våre for de beste VPN-ene for Dhaka.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
3PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysningsavkrysnings

Byens historie går tilbake til det første årtusenet. I 1608 proklamerte Mughal Empire den gamle byen Dhaka til å være hovedstad. Da britene fanget Dhaka på 1800-tallet, led byen av hungersnød og tilbakegang. Britisk styre tok ikke slutt før landet fikk uavhengighet i 1947.

I 2011 listet Time Magazine Dhaka som en nylig utpekt megasitet, og den står som landets politiske og forretningssenter. Ting som trekker besøkende til byen inkluderer museer, forretninger, arkitektoniske bygninger, naturskjønne vandreturer, båtturer og mer. Som du ser er det mange ting å gjøre der i nedetider. Men husk at byen nesten sprenger i sømmene.

Hvis du planlegger å bruke internett i Dhaka, kan du ha problemer med hastighet og stabilitet. Landsomfattende har Bangladesh en av de laveste internettbruksprisene i verden. Imidlertid bør du være i stand til å finne internettforbindelse ved noen bedrifter og hoteller. Hvis du trenger å bruke det, vil du beskytte deg selv med en VPN. Du kan satse på at det er mange cyberkriminelle som bare venter på å stjele dine private data. Ved å opprette en sikker og kryptert forbindelse til en server, vil du gjøre det mye vanskeligere for kriminelle å kompromittere informasjonen din.

En annen grunn til å bruke VPN mens du er i Dhaka er på grunn av sensur. Landet Bangladesh blokkerer ofte nettsteder det anser som ikke passende. Lokale tjenesteleverandører vil også blokkere alle porter med unntak av HTTP / HTTPS. Ved å bruke en VPN kan du få blokkeringsprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Det er også nyttig å komme deg rundt portblokkene du vil møte.

Som du kan se, er dette to av de største grunnene til å bruke en VPN mens du er i Dhaka. Når det er sagt, kan du finne andre bruksområder når du registrerer deg på kontoen din. Fra å stoppe nettkriminelle til å omgå sensurproblemer, VPN-er vil hjelpe deg med å nå dine mål. Nå som vi har vist deg hvorfor de er viktige, er det noen få ting vi trenger å fortelle deg om.

VPN-er fungerer ved å bruke krypteringsprotokoller. De kan imidlertid være forvirrende hvis du vil ha den beste beskyttelsen. Den beste protokollen å bruke er OpenVPN når du kan. Det er bransjestandarden fordi den tilbyr den beste blandingen av hastighet og sikkerhet. Hos noen leverandører kan du se et valg mellom en UDP og en TCP-versjon. UDP er vanligvis det beste valget siden det er det raskeste. TCP-versjonen er imidlertid bedre hvis du har tilkoblingsproblemer. Siden det er en god sjanse for problemer med forbindelse i Bangladesh, kan det være lurt å forsikre deg om at tjenesten gir deg det alternativet.

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Dhaka.

1. Beste VPN for Dhaka: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Dhaka hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Asia Pacific og deretter åpne Bangladesh. På dette tidspunktet kan du velge serverne som ligger der. Som du kan se testet vi en server i Dhaka og hastigheten var 30,18 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Dhaka: HMA

HMA VPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 i måneden (75% rabatt)

HideMyAss ble brakt til liv i 2005 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

HMA Dhaka hastighetstest

Hvis målet ditt er å finne VPN med flest serverlokasjoner, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for mange VPN-servere over hele Asia, inkludert noen få i Bangladesh. For å koble til en server der, vil du gå inn i “Location Mode” og velge “Change Location” for å komme i gang. Klikk deretter på fanen “Byer” og søk etter Dhaka. Derfra kan du velge serverplassering. Vi koblet til en server der for å teste og fant hastigheten 24,32 Mbps.

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang fra bare $ 4.99 i måneden og tilbyr alle nye brukere en 30-dagers risikofri pengene tilbake-garanti.

Vis HMA-tilbud

3. Beste VPN for Dhaka: PureVPN

PureVPN

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 2,88 i måneden (74% rabatt)

PureVPN har vært i virksomhet siden 2007, noe som gjør dem til en av de eldste VPN-leverandørene på markedet. Å ha en tidlig start har hjulpet dem å utvide og innovere. PureVPN har en av de beste VPN-klientene tilgjengelig på markedet. De har også gratis apper for både iOS og Android.

Innovasjon er et område som hjelper PureVPN til å skille seg ut fra pakken. De fortsetter å legge til nye funksjoner og tilleggsprogrammer til tjenesten. Du kan legge til NAT-brannmur, en dedikert IP-adresse, StealthVPN-nettleser og et spesielt alternativ kalt dedikert streaming for å øke hastigheten på ytelsen din.

PureVPN Dhaka hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Bangladesh, åpnet vi Windows-klienten og klikket på alternativet “Country Selection Tool”. Derfra kan du utvide ethvert land og velge en bestemt server ved å bruke fanen “Bla gjennom alle servere”. PureVPN-nettverket har flere servere lokalisert i Bangladesh. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 48,28 Mbps.

PureVPN klarer seg veldig bra i priskategorien. De har kuttet prisene med over 74% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 2,88 dollar i måneden. Årsplanen er en stor verdi.

Vis PureVPN-tilbud

Når vi ser etter en VPN-tjeneste å bruke i Dhaka, føler vi at vi har gitt deg de beste alternativene. Du er imidlertid velkommen til å ta en titt på vår topp 10 VPN liste. Bare sørg for at leverandøren du velger har servere i området. Vi tok beslutningene våre basert på sikkerhet, hastighet, pålitelighet og pris. Vi så også etter leverandører som har servere i Dhaka. På den måten kan du få de beste hastighetene. Hvis du planlegger å streame noe, er gode hastigheter viktig. Det er ingen dårlige valg på listen vår, fordi de alle har gode nettverk. Forhåpentligvis vil guiden vår hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map