Beste VPN-er for Dallas

Dallas-bildetDallas, Texas, er det fjerde største metroområdet i USA og et populært sted for både konferanser og ferier. Dette skyldes ganske mange faktorer, inkludert tilgang til fasiliteter, vær, gjestfrihet og mer. Enten du planlegger å besøke byen av forretningsmessige, glede eller andre årsaker, bør du være sikker på å bruke en VPN. Dette vil bidra til å beskytte personvernet ditt på nettet og fjerne blokkering av geo-begrensninger slik at du kan følge med på favorittprogrammene og sportene dine. Ta en titt på listen over de beste VPN-ene for Dallas.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

Hvis du vil delta på et stevne eller en konferanse i Dallas, er området godt egnet for oppgaven. Dette skyldes god infrastruktur, offentlig transport og gjestfrihet i Texas. Du finner mye å gjøre der i nesten alle kategorier du kan tenke på. Det er også en rekke steder som tilbyr gratis WiFi.

Det bringer oss til den største og beste grunnen til å bruke en VPN i Dallas. Med alle kunngjøringer om sikkerhetsbrudd i det siste er det å beskytte personvernet ditt et must. Når du bruker et offentlig WiFi-hotspot, er du tilgjengelig for alle som tilfeldigvis er i nettverket. Det er til og med noen som vil vente med å bytte de som ikke er beskyttet. Selv om det er en flott grunn, er det ikke den eneste.

Den andre grunnen handler om tilgang. Når du reiser til Dallas, kan det være lurt å få tilgang til en annen region enn du er i. Hvis du har prøvd å gjøre det tidligere, kan det hende du har lagt merke til en melding om at du er blokkert. Når du kobler til en server i det området ved å bruke en VPN, vil det hjelpe deg å komme deg rundt de typer blokker.

Hva er den beste VPN for Dallas?

Vi tar en titt på de beste faktorene nedenfor for å gi deg vår liste over de beste VPN-ene for Dallas:

 • Ingen logger politikk
 • Raske servere som presterer godt i Dallas-området
 • Evne til å komme seg rundt blackouter og andre geo-begrensninger
 • Nettverksstabilitet for å redusere frakoblinger
 • Høye nivåer av krypteringsstyrke
 • Støtte for mange typer enheter inkludert Amazon Firestick

Nå, på listen over de beste VPN-tjenestene for Dallas:

1. Beste VPN for Dallas: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Dallas hastighetstestExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette er selvfølgelig sant for Dallas. Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge Dallas-serveren. Som du ser testet vi en server i Dallas, og hastigheten var 200,30 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Dallas: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Dallas hastighetstestNordVPN er vert for et antall servere i Dallas, og du kan bruke hvilken som helst av dem. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet den amerikanske serveren i Dallas, og vi fikk en nedlastingshastighet på 199,93 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Dallas: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA Dallas hastighetstestVi bruker PIAs Windows-klient, og det er ikke så mye i forhold til konfigurering og bruk. Enkelheten betyr ikke at klienten ikke er funksjonsrik. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, viste hastighetstesten vår at PIA kjørte med 151,16 Mbps mens den var koblet til Dallas.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Dallas: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Dallas hastighetstestSiden vi ønsket å teste en server i Dallas, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til USA og klikk til høyre for stjernen. Dette vil gi en komplett liste over servere i USA. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Dallas. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 126,77 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Dallas: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester inkludert IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært blant de raskeste i Nord-Amerika i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

IPVanish Dallas hastighetstestIPVanish er vertskap for over 75 servere i Dallas, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel dal.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Dallas og fant hastigheten 105,51 Mbps på vår kabel-internettforbindelse.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Hvis du er ute etter flere alternativer, kan du gjerne sjekke ut vår topp 10 VPN tjenesteliste. Vi tror du vil være fornøyd med alternativene vi ga deg ovenfor. De ble valgt basert på hastighet, pålitelighet, pris og sikkerhet. Vi så også etter leverandører med servere lokalisert i Dallas. På den måten kan du være trygg på at du får de beste hastighetene. Selvfølgelig har de alle gode nettverk. Hastighet er viktig hvis du planlegger å laste ned eller streame HD-innhold. Tilbyderne vi nevnte over, er de beste alternativene for å gjøre det, uansett hvilke populære tjenester du vil bruke. Forhåpentligvis vil guiden vår hjelpe deg med å ta en best mulig beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map