Beste VPN-er for Costa Rica

Costa RicaCosta Rica er et lite land som ligger i Mellom-Amerika. Den ligger på den lille landmassen mellom Nord- og Sør-Amerika. Den har i dag en befolkning på omtrent 4,8 millioner og det flotte været gjør det til et flott sted å besøke for turister. For alle som planlegger å bli med i den listen over besøkende, må du sørge for at du bruker en VPN før du bruker offentlig WiFi mens du er der. Vi vil fortelle deg hvorfor det er viktig i løpet av noen få korte øyeblikk. I mellomtiden kan du se på listen over de beste VPN-ene for Costa Rica


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112avkrysningsavkrysnings
5Surfshark$ 1.99Surfshark68avkrysningsavkrysningsavkrysnings

Den første grunnen til å bruke en VPN når du er i Costa Rica innebærer å beskytte personvernet ditt. Internett er bra der, men det fortsetter å bli bedre etter hvert som pengene ruller inn. Heldigvis overvåker ikke landet innbyggerne, så du trenger ikke å bekymre deg for å bli spionert av regjeringen. Det betyr imidlertid ikke at du er trygg. Når du bruker en VPN der, kan du beskytte deg selv og Internett-trafikken mot cybertyver. Først da kan du bruke den krypterte trafikken for å gjøre det mye vanskeligere for noen å stjele personopplysningene dine.

Den neste grunnen til å bruke VPN er ikke så viktig. I følge Freedom House er Costa Rica fri for sensur på internett. Det betyr imidlertid ikke at det ikke vil hjelpe deg. Hvis du prøver å få tilgang til noe innhold fra hjemregionen din, er det en god sjanse for at du blir blokkert fra å se det. Det er fordi mediebedrifter vanligvis vil blokkere brukere utenfor deres målrettede område. Løsningen er å koble til en server i hjemregionen eller til og med en annen region, og du kan begynne å glede deg over det du vil se i dag.

Hva er den beste VPN for Costa Rica?

Selv om du kan forvente sensur og overvåking fra myndighetene i noen land, er det ikke et problem i Costa Rica. På grunn av det er de tingene som er viktige normalt ikke så strenge på listen nedenfor. Valgene våre er likevel gode alternativer. Disse faktorene inkluderer:

 • Rask hastighet på servere som gir gode resultater i Costa Rica
 • Evne til å fjerne blokkering av geobegrensninger
 • Stort nettverk med flere servere for å eliminere serverfall.
 • Mobilapper for flere plattformer inkludert Amazon Firestick
 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte ditt privatliv
 • Leverandører med retningslinjer uten logger

Nå som du ser hva som er viktig der, la oss se nærmere på de beste VPN-ene for Costa Rica.

1. Beste VPN for Costa Rica: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Costa Rica hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i Costa Rica. Bare velg fanen “Alle”, åpne Amerika og åpne Costa Rica. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi testet en server i San Jose, Costa Rica, var hastigheten 56,75 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Costa Rica: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Costa Rica hastighetstest

NordVPN er vertskap for noen få servere i området, inkludert noen på Costa Rica. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server i San Jose og fant at den hadde en nedlastingshastighet på 76,52 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Se NordVPN-tilbud

3. Beste VPN for Costa Rica: HMA

HMA VPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 4,29 i måneden (64% rabatt)

HideMyAss ble brakt til liv i 2005 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

HMA Costa Rica hastighetstest

For de som vil finne en VPN-leverandør med flest serverplasser, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for noen VPN-servere i Costa Rica, spesielt i San Jose. For å koble til en server der, vil du gå inn i “Location Mode” og velge “Change Location” for å komme i gang. Klikk deretter på fanen “Byer” og søk etter Costa Rica. Vi koblet til en server der for å teste og fant hastigheten til 91,94 Mbps.

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang fra bare 4,29 dollar i måneden og tilbyr alle nye brukere en 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti.

Vis HMA-tilbud

4. Beste VPN for Costa Rica: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Costa Rica hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Costa Rica, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Costa Rica og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i landet. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i Costa Rica og er raskt fordi det grenser til CyberGhosts hjemland. Vi koblet til en server i San Jose (Costa Rica), og vi fikk en hastighet på 16,93 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Vis CyberGhost-tilbud

5. Beste VPN for Costa Rica: Surfshark

Surfshark

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 1,99 i måneden (83% rabatt)

Selv om det ser ut til at Surfshark ikke har eksistert i lang tid, ble nettstedet faktisk registrert i 2007. Siden den tid har selskapet gjort en ganske sprut i samfunnet. Teamet fortsetter å vokse og legge til lokasjoner hele tiden og er sterkt fokusert på priser og personvern. Den har også fløyter og klokker som du kan forvente deg med de større tjenestene

Med mer enn 500 servere i 50 land, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime, har de mange muligheter til å glede seg over tjenesten deres. Du har til og med muligheten til å se på noen av tjenestene som er tilgjengelige i flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe privat, beskytte WiFi-trafikken, torrent anonymt og mer, når du velger en server.

Surfshark Costa Rica hastighetstest

For testene våre i Costa Rica, ønsket vi å velge en server som ligger i San Jose. Når du har logget inn, bare søk etter Costa Rica i søkefeltet. Derfra kan du koble til en server som ligger der. Da vi koblet til en server i San Jose, fikk vi en hastighet på 14,49 Mbps. Det er lavere enn noen av våre andre tjenester.

For pengene og funksjonene er Surfshark et godt alternativ for de som ikke nødvendigvis trenger en veldig høyhastighetsforbindelse mens de er der. Alt er enkelt å bruke, og du bør ikke ha noen problemer. Du kan registrere deg for en ubegrenset konto med ubegrensede enheter for $ 1,99 i måneden når du kjøper en 2-årsplan.

Vis Surfshark tilbud

Over kan du se de beste alternativene du kan bruke mens du besøker Costa Rica. For de som ønsker andre alternativer, kan du imidlertid sjekke ut vår topp 10 liste over VPN-leverandører. Selv om denne listen også er bra, tok vi våre spesifikke valg basert på flere faktorer. Disse prisene, stabiliteten, sikkerheten, hastighetene og mer. Vi optimaliserte listen over basert på de beste alternativene for Costa Rica. God hastighet er viktig i disse dager uavhengig av hva du bestemmer deg for å gjøre. Ved å bruke vår guide kan du ta den beste beslutningen for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map