Beste VPN-er for Chennai, India

ChennaiChennai er en kystby som ligger i Nord-India ved Bengalbukta. Den har en befolkning på over 7 millioner mennesker og ble opprinnelig kalt Madras. Mens det er en rekke forretningsmuligheter tilgjengelig i byen, besøker andre av forskjellige grunner. Noen av disse inkluderer de eldste templene i verden, den nest lengste urbane stranden, fugletitting og mer. Alt dette er sagt, hvis du planlegger å bruke internett mens du er i byen, vil du bruke en VPN. Vi kommer inn på detaljene om hvorfor i løpet av et øyeblikk. Først, se på de beste VPN-ene våre for Chennai.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
3NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings

Fra perspektivet til Freedomhouse.org-rapporten, er India oppført som bare delvis. Internettmetning er veldig lav i landet, og det har vært noen veldig uvanlige regler for bruk og tilkobling. Det er derfor du vil ønske å koble til et VPN før du bruker internett. Når du gjør det oppretter du en sikker og kryptert tilkobling til serveren i regionen. På den måten vil du gjøre det mye vanskeligere for nysgjerrige regjerings øyne å overvåke deg.

Den andre grunnen til å bruke VPN mens du er i Chennai, er å hjelpe deg med å komme rundt sensur fra myndighetene. Det er definitivt bevis på at noen sosiale medier er blokkert så vel som apper som WhatsApp. Ved å koble til en VPN i en annen region, kan du fullføre blokkerings- og sensurprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. På den måten kan du bla gjennom som du normalt ville gjort.

Hva er den beste VPN-en for Chennai?

Siden du virkelig bør bekymre deg for overvåking mens du er i Chennai, vil vi fokusere på sikkerhetsegenskaper:

 • VPN-leverandører som ikke fører brukerlogger
 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte personvernet fra nysgjerrige øyne
 • Tilbyder med høy nettverksstabilitet for å redusere antall frakoblinger
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • VPN-servere som presterte bra i regionen når de ble testet til Chennai
 • Evnen til å omgå regjeringsfiltrering og geobegrensninger

Her er en liste over de beste VPN-tjenestene for Chennai.

1. Beste VPN for Chennai: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Chennai hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i India. Bare velg fanen “Alle”, åpne Asia, og åpne deretter Chennai. På dette tidspunktet kan du velge servere der. Da vi testet en server i Chennai, India, var hastigheten 84,23 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Chennai: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Chennai hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Mumbai (det nærmeste stedet), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til India og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en full liste over servere i India. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i Mumbai. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Chennai. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 73,68 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Vis CyberGhost-tilbud

3. Beste VPN for Chennai: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN Chennai hastighetstest

NordVPN er vert for et antall servere i Mumbai (det nærmeste stedet). Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet en server lokalisert i Mumbai, India, og nedlastingshastigheten var 28,12 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare $ 3,49 i måneden med et 3-års medlemskap.

Se NordVPN-tilbud

Og der har du de beste alternativene for å hjelpe deg med å komme rundt sensur og beskytte personvernet ditt mens du er i Chennai. Du bør definitivt kunne se hvorfor det er viktig nå. For at du vil se andre alternativer enn de ovenfor, kan du alltid se på leverandørene på vår topp 10 VPN-liste. Mens de alle er gode alternativer, tok vi de ovennevnte valgene og optimaliserte dem for Chennai. Uansett hva årsakene dine til å reise dit er, er det lurt å bruke en VPN for beskyttelse. Ved å lese guiden vår kan du beskytte personvernet ditt på best mulig måte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map