Beste VPN-er for Blacksburg

Blacksburg, VirginiaBlacksburg, Virginia er en by på omtrent 43k. Det ligger vest for Roanoke, på den østlige kanten av George Washington og Jefferson National Forest. Virginia Polytechnic Institute og State University (Va Tech) dominerer byen demografisk og økonomisk, og den trives på grunn av skolen. Hvis du skal besøke VA Tech og resten av Blacksburg, vil du bruke en VPN når du bruker offentlig WiFi. Vi vil fortelle om hvorfor det er viktig om kort tid. Først, se først på listen over de beste VPN-ene for Blacksburg.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
4Surfshark$ 3.49Surfshark68avkrysningsavkrysnings
5Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings

Historien til Blacksburg stammer fra 1671. Abraham Wood, kommandør av Fort Henry, organiserte flere ekspedisjoner for å utforske lenger vest fra Virginia Colony. Da oppdagelsesreisende Batts og Fallam endelig fant passasje over mønet, nådde de det området som nå er kjent som byen Blacksburg. Den statlige lovgiver opprettet offisielt byen 13. januar 1798. De innarbeidet imidlertid ikke byen før i 1871. Skolen ble opprettet i 1872.

Til tross for den lange universitetshistorien, ble byen virkelig ikke levende før andre halvdel av 1900-tallet. Befolkningen vokste fra 9 000 til 30 000 i løpet av 70-tallet. I dag kan du besøke teatre, museer, historiske steder og mer. Hvis du er i byen for å besøke, vil du finne noen få ting for å holde deg opptatt.

Uansett hvorfor du besøker byen, kan det hende du trenger eller ønsker å bruke offentlig WiFi. Som vi nevnte tidligere, vil du sørge for å bruke et VPN. Det er delvis for å beskytte ditt privatliv. Bare fordi Blacksburg fremdeles er en liten by, betyr ikke det at du kan gi deg beskjed. Det er definitivt mulig at noen kan prøve å stjele personopplysningene dine. Ved å opprette en sikker og privat forbindelse til den valgte serveren, gjør du det mye vanskeligere for noen å hente inn din sensitive informasjon.

Den andre grunnen til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt nettverks- og geobegrensninger. Mer spesifikt, nettverksbegrensninger omhandler brannmurer du kan støte på. Hvis du noen gang har vært på en skole, organisasjon eller bedrift og får det til å hindre deg i å se noe du vil se, er det en brannmur. På omtrent samme måte hindrer en geobegrensning deg fra å se noe online, muligens fordi du ikke er i det rette området. Ved å bruke en VPN i dette tilfellet, kan du lure programvaren til å tro at du er et annet sted. På den måten kan du se hva du vil se.

Dette er de beste grunnene til å bruke en VPN hvis du besøker Blacksburg. Skjønt, du kan finne mer hvis du begynner å utforske. Uansett hvilken leverandør du registrerer deg på, vil du sannsynligvis få mange forskjellige protokollvalg. De to beste man bruker er IKEv2 og OpenVPN. Ikke alle tilbydere tilbyr det første alternativet, men begge deler vil fungere helt fint. Når du velger OpenVPN, kan leverandører gi deg et valg mellom TCP- og UDP-versjonene. I så fall er UDP raskere mens TCP er et godt valg. Nå skal vi se nærmere på leverandørene.

1. Beste VPN for Blacksburg: IPVanish

IPVanish

For IPVanish bruker vi servere i Atlanta (siden det er det beste alternativet for Blacksburg). Vi kan fortelle deg fra erfaring at serverne der er raske og pålitelige. Du vil også finne at IPVanish har flere serverlokasjoner i USA som omtrent hvilken som helst annen VPN-tjeneste. Dette gjør dem til en av våre gå-til VPN-er som skal brukes daglig i Blacksburg.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server.

IPVanish er vert for 48 servere i Atlanta, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. For eksempel atl.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Atlanta, atl-a46, og fant hastigheten til 64,00 Mbps.

IPVanish Charlotte hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

2. Beste VPN for Blacksburg: ExpressVPN

ExpressVPN

Når du bruker ExpressVPNs raske tilgang og MediaStreamer-funksjonen sammen, fungerer de som en Smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkeringen av tilgang til geobegrenset innhold. Det vil bidra til å kryptere forbindelsen din og fjerne blokkeringen av live sportsbegivenheter. Du kan til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på nettstedet deres.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du ser i tabellen over, administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte ditt privatliv, fjerne blokkering av sensur og se på favorittlagene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge en server på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Dette gjelder for Atlanta (siden det er den beste beliggenheten). Du vil velge fanen “Alle”, åpne Amerika og deretter åpne USA. På dette tidspunktet kan du velge server – USA – Atlanta – serveren. Som du ser testet vi en server i Atlanta og hastigheten var 57,79 Mbps.

ExpressVPN charlotte hastighetstest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble en datamaskin, håndholdt enhet, ruter og spillkonsoll (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto for bare 6,67 dollar i måneden med et årsabonnement.

Besøk ExpressVPN

3. Beste VPN for Blacksburg: NordVPN

NordVPNNordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

LandLokasjonerUSA-serverplasseringer
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en lengre periode for kontoen din. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for 39 servere i Atlanta. Dessverre viser ikke NordVPN-klienten serverens by. Imidlertid har de vennlig gitt oss servernumrene for Atlanta. Du vil koble til en av følgende servere: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Den enkleste måten å velge et spesifikt servernummer er å velge fanen “Servere” i appen og deretter sortere resultatene i alfabetisk rekkefølge. Du kan deretter bla ned og velge hvilket som helst av servernumrene vi har listet over. Du kan se prosentvis belastningstid og avstanden til hver server. Vi testet en server i Atlanta og nedlastingshastigheten var 57,49 Mbps.

NordVPN charlotte hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 3,99 dollar i måneden med 2-års medlemskap.

Besøk NordVPN

For noen av de andre alternativene, kan du se på topp 10 VPN-tjenester liste. Vi tror ikke du trenger det. Våre beslutninger ble tatt basert på hastighet, pålitelighet, pris, sikkerhet og lokasjoner. Siden serverne vi valgte er raske og er i samme generelle region som Blacksburg, vil du få best mulig hastigheter. Det er veldig viktig hvis du vil strømme innhold. Alle alternativene våre har gode nettverk, så alle alternativene er gode. Ved å bruke vår guide kan du finne det beste alternativet for dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map