Beste VPN-er for Australia

Sydney operahusAustralias største byer har lenge blitt urbanisert. Landet har en befolkning på over 23 millioner og den 12. største økonomien i verden. Noen av tingene kan virke kjent for mange, men landet er i en egen liga. Hvis du planlegger å besøke dette unike landet og kontinentet, vil du koble deg til en VPN mens du bruker internett. Dette gjelder spesielt for WiFi-tilkoblinger. Det er noen gode grunner til det, men vi snakker om dem etter at du har sett de beste VPN-valgene våre for Australia.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA112avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysnings

I mer moderne tid har Australia (noen ganger kalt land Oz) en høyt utviklet kultur og økonomi. Det er mange ting som gjør landet appetittvekkende for besøkende. Noen av disse inkluderer motsatte årstider fra land på den nordlige halvkule, ørkenen kjent som Outback, bedrifter og mer. Du er sikker på å finne mange forskjeller fra andre steder og ting du kan gjøre hvis du trenger å reise til landet.

Selv om det er mye å se og gjøre, kan det hende du må bruke internett på et tidspunkt under besøket. I så fall er du heldig. Australia har nesten full dekning av trådløst bredbånd. Du vil glede deg over gode hastigheter, og det er mange bedrifter som tilbyr gratis WiFi for kundene. Dessverre betyr det at det er kriminelle som venter på å dra nytte av gratis WiFi også. Derfor er det viktig å bruke en VPN. Bare opprett en sikker og kryptert tilkobling til den valgte serveren, så er du klar. Når du gjør det, gjør du det mye vanskeligere for tyvene å stjele dataene dine.

Det tar oss til den andre grunnen til å bruke VPN. Hvis du liker å streame eller til og med se på lokalt innhold fra ditt eget område, vil selskaper vanligvis blokkere trafikk som ikke er i deres målrettede område. Med andre ord vil du ikke kunne se hva du vil uten VPN. I dette tilfellet vil du koble til en server i det området du ønsker. Det vil tillate blokkeringsprogramvaren å tro at du er et annet sted. Derfra kan du glede deg over alt innhold som du vanligvis ville gjort.

Hva er den beste VPN for Australia?

Nedenfor har vi sett på flere faktorer for de beste VPN-ene for Australia:

 • Fartsprøver utført i Sydney, Melbourne, Perth og Brisbane
 • Vi vurderte også ytelse fra Australia til USA
 • VPNs evne til å fjerne blokkering av populære tjenester som US Netflix
 • Nettverksstabilitet for å unngå bremse og koble fra
 • Tilpassede apper for mobile enheter og Amazon Firestick
 • Preferanse gitt til VPN-er som ikke fører aktivitetslogger

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for Australia.

1. Beste VPN for Australia: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med byene vi nevnte. Bare velg fanen “Alle”, og velg Australia. På dette tidspunktet kan du velge en server i Brisbane, Melbourne, Perth eller Sydney. Som du kan se, serverne i Sydney presterte best med nedlastningshastigheter over 277 Mbps.

ExpressVPN Australia hastighetstest

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til Smart DNS-støtte for spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Australia: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i Canada og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vi testet ytelsen til servere i Perth, Sydney og Melbourne. Som du ser av bildet under, var tallene gode med hastighet fra 97 Mbps til 163 Mbps. Du skal kunne laste ned i høye hastigheter og strømme HD-innhold uten problemer.

NordVPN Australia hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Australia: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Som bruker gir Private Internet Access (PIA) deg flere forskjellige alternativer. Tidligere måtte du sette opp en profil for hver VPN-server. Nå er det enkelt å koble til en hvilken som helst server på nettverket. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land. Når du har valgt et sted, kan du enkelt koble deg til steder i Sydney og Melbourne.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet. Som du ser, viste hastighetstesten vår at PIA klarer seg bra i Sydney og Melbourne. Begge er gode steder å bruke mens du er i Australia.

PIA Australia hastighetstest

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Australia: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer fokuserer på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

Siden vi ønsket å teste servere i Australia, åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla nedover og velg et land i regionen. Dette vil få en fullstendig liste over servere i det landet. CyberGhost-nettverket inkluderer et antall servere i Australia. Vi koblet til en server på hvert sted og testet ytelsen. Hastigheten varierte fra 24 Mbps i Brisbane opp til 106 Mbps i Sydney.

CyberGhost Australia hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Australia: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av alternativene vi skal bruke til å være i Virginia.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi testet en IPVanish til servere i Perth, Sydney og Metblourne og fant hastigheten til mellom 50 Mbps og 66 Mbps.

IPVanish Australia hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Du kan se på vår topp 10 VPN tjenester for flere ideer. Du bør være fornøyd med noen av alternativene vist over. Vi valgte dem fremfor andre ledende VPN-tjenester basert på personvern (loggpolicy og kryptering), tilgjengeligheten av australske serverplasseringer, hastighet, pålitelighet og pris. Vi så også på tjenester med et godt nettverk av VPN-servere i regionen. Du vil at en pålitelig VPN-leverandør skal hjelpe deg med å sikre ditt online personvern. Du vil også ha et raskt nettverk for å streame HD-innhold i andre land. Tjenestene som deles i innlegget er de beste VPN-ene for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger for populære streaming-nettsteder som Netflix, Hulu, Amazon Instant Video og hundrevis av andre kanaler rundt om i verden..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map