Beste VPN-er for Aruba

ArubaAruba er en øynasjon og bestanddel i Kongeriket Nederland, som ligger i Det karibiske hav. Det har en estimert befolkning på 104 000 mennesker. Mange turister kommer til øya for å nyte godt vær og ta en forfriskende pause fra livet. Hvis du skal være med på disse turistene eller noen gang har tenkt på det, vil du koble deg til en VPN mens du er der. Vi vil fortelle deg hvorfor det er viktig om kort tid. Før vi gjør det, kan du ta en titt på de beste VPN-ene for Aruba-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
4IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings
5Privat internettilgang$ 3.33PIA52avkrysningsavkrysnings

Fordi landet er under Kongedømmet Nederland, nyter Aruba frihetene og åpenheten du vil finne i hovedlandet. Når det er sagt, betyr ikke det at du er trygg mot tyveri. Det er alltid kjeltringer som ønsker å dra nytte av utsatte mål. Når du bruker en VPN, oppretter du et sikkert krypteringslag til serveren du ønsker. Det betyr at du gjør det mye tøffere for alle å få tak i den private informasjonen din.

Å være en del av Nederland har selvfølgelig andre fordeler også. Landet har veldig lite sensur og er ganske liberalt. Gitt det, kan du fremdeles dra nytte av en VPN for å komme deg rundt geobegrensninger. Hvis du besøker fra et annet land, kan det hende at du ikke kan få tilgang til vanlige tv-serier eller annet innhold. For å løse dette problemet kobler du ganske enkelt til en VPN i hjemmet ditt eller et annet som du ønsker å se. Det vil få programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Når du gjør det, kan du se innhold fra hjemregionen eller se annet innhold som kan være geobegrenset.

Hva er den beste VPN-en for Aruba?

Å svare riktig på dette spørsmålet innebærer å se på en rekke faktorer. I dette tilfellet er det viktigere å beskytte personvernet ditt. Her er kriteriene vi bruker for å hjelpe oss med listen over de beste VPN-ene for Aruba:

 • Sterk kryptering av militær karakter for å beskytte ditt privatliv mens du er i Aruba-regionen
 • Ingen logger politikk
 • Stort og stabilt nettverk for å unngå å koble fra
 • Høyhastighetsservere som vil prestere bra i regionen
 • Evne til å omgå geobegrensninger

Nå, på listen over de beste VPN-tjenestene for Aruba:

1. Beste VPN for Aruba: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av sportslige begivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

For å bruke ExpressVPN-appen starter du med å laste ned og installere den. Når du har åpnet den, klikker du på knappen som sier “Velg beliggenhet”. Nå må du gå til “alle” -delen og skrive inn Miami i søkefeltet ovenfor. Du vil se at ExpressVPN har lokale servere. Vi koblet til en server i Miami og testet til en server i Oranjestad, Aruba. Vi fikk en hastighet på 105,59 Mbps.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Aruba: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 per måned (75% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN er vert for et antall servere i Miami, og du kan bruke hvilken som helst av dem. Fra konsollen, ved å klikke på de 3 horisontale punktene til høyre for landet, kan du finne serverområdet og se prosentene av serverne som er tilgjengelige. Vi testet USA en server lokalisert i Miami og koblet til en server i Oranjestad, Aruba. Vi fant ut at det var raskt med en nedlastingshastighet på 107.71 Mbps.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste fra bare 2,99 dollar i måneden med et 3-års medlemskap.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Aruba: HMA

HMA VPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,99 i måneden (75% rabatt)

HideMyAss ble brakt til liv i 2005 da Jack Cator, en 16 år gammel student i England, bestemte seg for at han ønsket å opprette en tjeneste for å hjelpe folk med å unngå sensur. Spesielt var Jack ikke i stand til å få tilgang til sosiale mediesider og online spill fordi de ble blokkert på skolens nettverk. HMA la til hundretusenvis av brukere den første måneden, og har siden vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden med over 350 serverplasser. Privax, morselskapet til HMA Pro VPN, meldte seg inn i AVG-teamet i 2015.

For de som vil finne en VPN-leverandør med flest serverplasser, er HideMyAss det beste valget. Bare husk at HMA logger brukeraktivitet som er en bekymring for noen VPN-brukere. HMA er vert for noen VPN-servere i Minsk, spesielt i Minsk. For å koble til en server der, vil du gå inn i “Location Mode” og velge “Change Location” for å komme i gang. Klikk deretter på fanen “Byer” og søk etter Palm Beach. Vi koblet til en server der for å teste og fant hastigheten 108,87 Mbps.

I 2016 ledet HMA og noen få andre ledende VPN-leverandører veien for å forenkle den tilpassede klientprogramvaren. Resultatet er et komplett sett med tilpassede apper som gjør det enkelt for enhver bruker å koble seg til HMA-nettverket og kryptere tilkoblingen. De har programvare tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også koble til HMA gjennom ruteren din. HMA tilbyr ubegrenset VPN-tilgang fra bare $ 4.99 i måneden og tilbyr alle nye brukere en 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti.

Besøk Hide My Ass

4. Beste VPN for Aruba: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

IPVanish er vert for et antall servere i Miami, og du kan velge å koble til noen av dem. Vi foreslår at du velger en som begynner med “a” i servernavnet. I de fleste tilfeller finner du at a-serverne er de raskeste. Vi testet en IPVanish-server i Miami og fant hastigheten 108,87 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste VPN for Aruba: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 3,49 i måneden (65% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Når du bruker PIAs Windows-klient, er det ikke mye til oppsett og bruk. Det betyr imidlertid ikke at programmet blir fjernet. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer og finne riktig balanse mellom personvern og hastighet. Som du kan se, serveren i Miami presterte bra med en nedlastingshastighet på 105,78 Mbps.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr VPN fra $ 3,49 i måneden sammen med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

Hvis du skal besøke Aruba, er det viktig å bruke en VPN. Til tross for de flotte alternativene vi ga deg ovenfor, kan du se mer på vår topp 10 VPN-liste. De vil alle gjøre jobben sin, men vi optimaliserte valgene våre for å prestere bra i Aruba. På den måten vil du kunne beskytte personvernet ditt og tilgangen til de beste hastighetene mulig uansett hva du planlegger å gjøre der. Når du bruker guiden vår, kan vi hjelpe deg med å ta en informert beslutning som best passer dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map