Beste VPN-er for Apex Legends

Apex LegendsApex Legends er en ny Battle Royale produsert av EA. Spillet setter en ny vri på sjangeren ved å introdusere unike klasser som hver spiller kan velge mellom. Spillet er gratis på PC, PS4 og Xbox One. Fordi spillet spilles online, kan brukere oppleve etterslep. For å redusere etterslepet vil jeg anbefale en VPN. En VPN lar deg endre IP-adressen din til en annen på et av serverplasseringene som er gitt. Hvis du velger et område nær serveren du spiller på, kan du oppleve redusert etterslep og bedre hastigheter. Ta en titt på noen av de beste VPN-ene for Apex Legends.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

En VPN gir pro-spillere den beskyttelsen de trenger. Siden en VPN skjuler IP-adressen din, hjelper det å forhindre DDoS-angrep. En VPN vil også hjelpe deg å spille med venner fra andre land. Hvis du endrer severdighetens beliggenhet til en i nærheten av dem, kan du spille med en venn på deres spillernivå. En VPN vil også hjelpe deg med å komme deg rundt brannmurer på skolen eller på jobb, slik at du kan spille Apex Legends når som helst og hvor som helst.

Uten ytterligere forsinkelse, her er en liste over de beste VPN-tjenestene for Apex Legends:

1. Beste VPN for Apex Legends: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukernes personvern. Du kan koble til VPN-nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst..

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen til å konfigurere den. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Apex Legends: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en konto over lengre tid. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for Android og iOS (iPhone, iPad) enheter. Du kan bruke nettleserutvidelsen NordVPN for Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyr noen avanserte personvernfunksjoner som doble VPN-, P2P-servere og dedikert IP som virkelig hjelper tjenesten til å skille seg ut.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Apex Legends: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. PIA-teamet har organisert serverne sine etter region, land og by. Du vil finne at hastigheten er rask mesteparten av tiden.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

PIA tilbyr en Windows-klient og andre apper som er enkle og enkle å bruke. Du vil imidlertid ikke undervurdere det. PIA tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Du kan kontrollere krypteringsnivåer for å hjelpe deg med å finne den rette balansen mellom personvern og hastighet.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Apex Legends: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Apex Legends: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasseringer i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

Apex Legends Game Highlights

Det som skiller Apex Legends fra alle de andre Battle Royals er Legends. De er fargerike og unike karakterer. De har alle sine egne styrker og svakheter som når de kobles sammen gir en interessant opplevelse. Spillet startet med åtte base Legends, men utviklerne planlegger å legge til flere. Spillet er fokusert på disse sammenkoblingene. I hvert spill er du i en tropp på tre som prøver å matche de andre 57 og regjere suverent. På grunn av det er ditt valg av legende ikke vilkårlig. Du må sørge for at legendene dine har en god kjemi før du hopper rett inn. De nåværende legender inkluderer:

 • Bangalore: En trettifem år gammel soldat.
  • Taktisk: røykstarter
  • Passiv: Lar deg løpe raskere når du blir skutt på
  • Ultimate: hun kaller inn en luftangrep
 • Bloodhound: en erfaren spilljeger
  • Taktisk: oppdager kort fiendens feller og ledetråder
  • Passiv: du ser fiendenes spor
  • Ultimate: gir deg en hastighetsøkning og fremhever fiender
 • Caustic: en giftig trapper
  • Taktisk: Gassfelle som når skutt eller utløst vil forgifte fiender
  • Passiv: Lar ham se gjennom giftgassen sin
  • Ultimate: Setter av et enormt gen-fylde fylt med Nox-gassen hans
 • Gibraltar: den skjermede festningen
  • Taktisk: lager et kuppelskjold som vil vare i 15 sekunder
  • Passiv: Å sikte nedover sikter ham til å lage et skjold som vil beskytte ham mens du sikter
  • Ultimate: Han vil regjere ned betongmørtel på et område du markerer
 • Livline: er en kampmedisiner
  • Taktisk: kaller ned en drone som helbreder lagkamerater i sitt virkeområde
  • Passiv: legende gjenstander fungerer raskere, og hun gjenopplever lagkameratene raskere
  • Ultimate: slipper en pleiepakke med høy grad av defensivt utstyr
 • Mirage: er en holografisk trickster
  • Taktisk: han legger ned en holografikk for å forvirre mennesker
  • Passiv: når han slås ned, kapper han seg i fem sekunder og slipper en lokkedyr
  • Ultimate: skaper et team av lokkeduer mens han kapper seg
 • Pathfinder: er en ekstremt mobil robot
  • Taktisk: Gripekrok
  • Passiv: kan finne ringene neste sted
  • Ultimate: lager en zip-linje som alle kan bruke
 • Wraith: er rask og dødelig
  • Taktisk: Lar henne unnvike kuler ved å gå inn i hennes tomrom
  • Passiv: stemmer varsler deg om fare i nærheten
  • Ultimate: oppretter en portal mellom to lokasjoner som teamet ditt kan bruke i opptil et minutt

Apex Legends har de vanlige aspektene ved en Battle Royale. Du kan finne nye rustninger og helbredelsesartikler mens du løper rundt. Du og troppen din kjemper mot andre for å oppnå seier i en spillemodus for den siste mannen. Det som skiller det ut er strategien som er involvert og de unike karakterene. I de fleste Battle Royals spiller du som en navnløs karakter som du tilpasser. Dette spillet er i stand til å puste liv i sitt univers gjennom sine karakterer personligheter, evner og bakgrunner som gir dybde. Apex Legends er et spill som jeg er sikker på at du og vennene dine vil spille.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke en VPN for å spille Apex Legends. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du velger. Det vil også forbedre ytelsen ved å senke pingen og beskytte deg mot DDoS-angrep. Det vil hjelpe deg med å komme forbi geografiske begrensninger og brannmuren på skolen eller på jobb.

Nyt all spenningen når du spiller Apex Legends online. Del dette innlegget med vennene dine, slik at de kan glede seg over spill fra hvor som helst i verden med en VPN. Følg oss @VPNFan for de siste tilbudene og guidene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map