Beste VPN-er for Android

Android-telefonbilde 2Android er det mest populære operativsystemet i verden. Mens det er andre konkurrenter, har Android mer enn 80% markedsandel over hele verden. Uansett om du bruker en Android-telefon, nettbrett, Fire TV eller andre enheter, vil du beskytte dem med en VPN. En god VPN-tjeneste vil bidra til å beskytte ditt personvern på nettet når du bruker en mobiltelefon eller nettbrett for å koble til åpne WiFi-nettverk. Det vil også hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av geografiske begrensninger. Ta en titt på vår liste over de beste VPN-ene for Android.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75PIA112avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysningsavkrysningsavkrysnings

Det er flere fordeler du kan få ved å bruke en VPN på din favoritt Android-enhet. Den første fordelen vil hjelpe deg å beskytte ditt online personvern. Mobiltelefoner har blitt en integrert del av livene våre det siste tiåret. Vi stoler på dem så mye at de er middel til underholdning og verktøy for arbeid. For å tiltrekke seg virksomhet tilbyr mange bedrifter nå gratis WiFi til sine kunder. Fordi de ofte er åpne, inneholder disse nettverkene en stor risiko. Uansett hvor du havner, kan det alltid være nettkriminelle klare til å stjele dine private data. Ved å bruke en VPN oppretter du en sikker og kryptert tilkobling når du aktiverer den. På den måten kan du gjøre det mye vanskeligere for noen å kompromittere sensitiv informasjon.

Hvis du noen gang har reist utenfor landet, kan du ha blitt blokkert fra å få tilgang til innhold hjemme. Eller kanskje har du opplevd blackout for sportsbegivenheter. Det er på grunn av geobegrensninger. Dette er regler som sier at du ikke får tilgang til bestemt materiale hvis du er utenfor et bestemt område. Når det gjelder blackout, vil du bli blokkert hvis du er innenfor et bestemt område på grunn av innholdsrestriksjoner. La oss si at du er i Kina og vil ha tilgang til alt ikke godkjent innhold. På grunn av brannmuren deres vil du derimot støte på blokader. Ved å koble til et VPN på et annet sted, kan du komme deg rundt disse typer begrensninger. Det er mange andre eksempler som vi kan bruke, men som burde gi deg en god ide om alternativene.

Som du ser, er det noen veldig gode grunner til å bruke en VPN mens du er på Android-enheten din. Fra å beskytte sensitive data fra nettkriminalitet eller nysgjerrige øyne til å komme rundt sensur eller geobegrensninger, vil du dra nytte av VPN-fordeler. Selv om VPN-tjenester har eksistert i noen tid, har mobilapper for disse leverandørene kommet langt. Nå som vi har forklart hvorfor du skal bruke en VPN for Android-enheten din, vil vi dekke de beste alternativene.

Hva er den beste VPN for Android?

Vi fokuserte på følgende kriterier for å bestemme listen over de beste VPN-ene for Android:

 • Hastighetstester utført i USA og Storbritannia med Android VPN-app
 • VPN-nettverkssikkerhet når du bruker Android-telefoner og nettbrett.
 • Mobilfunksjoner inkludert kill switch og støtte for Android TV
 • Sterke krypteringsnivåer for bedre personvern
 • Vi prioriterte VPN-er som ikke fører brukerlogger
 • Suksess med å fjerne blokkeringen av populære kanaler og live sport

Uten ytterligere forsinkelse, her er en liste over de beste VPN-tjenestene for Android:

1. Beste VPN for Android: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Som du ser er det noen klare fordeler ved å bruke ExpressVPN for Android.

I tabellen over administrerer ExpressVPN et veldig stort VPN-nettverk. ExpressVPN-nettverk kan skryte av hundrevis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Dette inkluderer lokasjoner over hele verden. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og glede deg over innholdet du er vant til å se på din telefon eller nettbrett

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du kan ikke velge en bestemt server. I stedet klikker du på knappen “Velg sted”. Du vil velge fanen “Alle” og velge en av de fire kategoriene. Dette inkluderer Amerika, Europa, Asia-Stillehavet, Afrika, Midtøsten & India. På dette tidspunktet kan du velge serverne som ligger der.

ExpressVPN for Android

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med tillit, da ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for Android: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse fordi den har servere lokalisert over hele verden. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk over hele verden for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN har en av de beste blandingene av tjenester for prisen. Selvfølgelig vil du abonnere på en lengre konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPNs Android-app gir god funksjonalitet og er veldig enkel å bruke. Det er mange likheter mellom alle versjoner av de forskjellige appene. Alt er enkelt å navigere, og du kan enkelt finne alternativene samt en liste over landene. Du kan også bruke verdenskartet for å koble til hvis du ønsker det. Bildet under viser Android-appen.

NordVPN Android-app

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for Android: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 29 land. Selv om de kanskje ikke tilbyr så mange land som andre tilbydere, fokuserer de på service og holder priser nede. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land. Når du har valgt et sted, kan du enkelt koble deg til steder der de har servere.

Mange torrentbrukere elsker PIAs brukervennlige tjenester. Denne tjenesten inneholder en funksjon som vil stoppe systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Når du laster ned PIAs Android-klient, vil du se at de gjør det ganske enkelt. Det betyr imidlertid ikke at det er et svakt program. Under opsjonsdelen kan du finne mange forskjellige alternativer å velge mellom. Selvfølgelig kan du veksle funksjonene avhengig av preferansene dine, inkludert krypteringsnivåer for å kontrollere balansen mellom hastighet og personvern. Som du kan se, er alternativskjermene nedenfor.

Privat Internett-tilgang Android-tilkoblingsinnstillinger

Når det gjelder deres Android-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Denne funksjonen vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet uansett hvor de er. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for Android: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller andre. Android-klienten gir deg også en rekke alternativer, inkludert muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN Android-klienten har mange alternativer som du garantert vil elske. disse inkluderer WiFi Auto Protect, Secured Streaming og mer. Du finner ingen problemer med å navigere noe på Android-appen fordi alt er intuitivt. Du kan se hvordan appen ser ut nedenfor.

CyberGhost Android-app

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for Android: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare 5,20 dollar i måneden (57% rabatt)

IPVanish har en flott Android-app som er enkel å bruke. Du kan forvente å finne gode hastigheter uansett hvilken region du vil koble til. Det er fordi de har et av de beste nettverkene i samfunnet. Mange av serverne på forskjellige steder anses å være toppnivå. Det betyr at de er raskest tilgjengelig.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært en av de raskeste VPN-tjenestene uansett hvor vi kjører hastighetstestene våre. Du finner flere serverplasseringer i land over hele regionen. Du kan velge et bestemt sted eller en individuell server.

I likhet med PIA-klienten, er IPVanish Android-klienten enkel å bruke og har en rekke forskjellige alternativer å velge mellom. Disse inkluderer muligheten til å koble til automatisk, koble til den raskeste serveren, en krypteringsfunksjon (for tilsløring), automatisk tilkobling, portendring og muligheten til å velge en av de to versjonene av OpenVPN som du ser nedenfor.

IPVanish Android-app

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

6. Beste VPN for Android: Surfshark

Surfshark

Registrer deg i 24 måneder for bare $ 1,99 i måneden (83% rabatt)

Surfshark lanserte VPN-tjenesten sin i 2018. Siden den tid har selskapet gjort en ganske sprut i samfunnet. Teamet fortsetter å vokse og legge til serverplasseringer til høyhastighetsnettverket. De har fokusert på personvern og verdi. Tjenesten inkluderer ekstra funksjoner som CleanWeb (blokkerer annonser og malware), Whitelister (delt tunneling), MultiHop dobbelt VPN, kill switch, privat DNS og lekkasjebeskyttelse.

Med et stort nettverk av servere over hele verden, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er det mange muligheter til å glede seg over tjenesten. Du kan få tilgang til Amazon Prime Video i flere regioner, inkludert USA, Tyskland og Storbritannia. Windows-klienten gir deg muligheten til å koble til fysiske serverplasseringer, virtuelle servere (best egnet for å fjerne blokkering av geobegrensninger), servere som støtter P2P-bruk og MultiHop-servere.

Surfshark Android-app

For verdien og funksjonene er Surfshark et utmerket alternativ for de som ønsker å beskytte personvernet og fjerne blokkeringen. Alle VPN-appene deres ble designet med et lignende brukergrensesnitt og er enkle å bruke. Du kan registrere deg for en ubegrenset VPN-konto risikofri fordi Surfshark tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk Surfshark

Du kan se vår liste over topp 10 VPN tjenester for flere alternativer. Vi tror du vil være fornøyd med noen av valgene ovenfor. Vi valgte dem fremfor andre ledende VPN-leverandører basert på pålitelighet og apper som støtter det nyeste Android-operativsystemet. Du må kunne stole på VPN-leverandøren din for å beskytte personvernet ditt. Disse tjenestene vil gjøre det, og hver tilbyr gode Android-apper.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map