Beste VPN-er for Alaska

AlaskaAlaska er den største staten i USA, og en av to stater som ikke er en del av det sammenhengende landet. Det har en befolkning på cirka 663 000 mennesker. Det har den laveste befolkningstettheten i fylket med 1,26 mennesker per kvadratkilometer. Det er noen få grunner til å besøke denne staten som ofte kalles den siste grensen. Dette inkluderer elskere av kulde og ensomhet, så vel som den naturlige skjønnheten i området. Hvis du skal besøke denne uberørte tilstanden av årsakene vi nevnte ovenfor eller andre, må du bruke en VPN når du bruker offentlig WiFi. Her er listen over de beste VPN-ene du kan bruke i Alaska.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
3IPVanish$ 4.87IPVanish76avkrysnings

Du tenker kanskje på grunn av den sparsomme villmarken at du ikke står i fare for å få din identitet stjålet. Cybercrooks leter imidlertid etter den perfekte muligheten til å stjele dataene dine. Derfor må du koble til et VPN for å beskytte personvernet ditt. Når du kobler til en server du ønsker, oppretter du en sikker og privat forbindelse. Det vil sikre at det er mye vanskeligere for noen å få tak i sensitive data.

Den neste grunnen til å bruke en VPN mens du er i staten er å hjelpe deg med å komme deg rundt brannmurer på forskjellige steder. Disse inkluderer virksomheter og noen av høyskolene og universitetene. Selv om staten ikke har mange, vil du sannsynligvis få problemer med brannmuren hvis du er på campus eller på din favorittbedrift. Veien rundt dette er å koble til en server på et annet sted. På den måten kan du lure programvaren til å tro at du befinner deg et annet sted, og du kan få tilgang til innhold som du forventer å gjøre.

Hva er den beste VPN for Alaska?

Siden Alaska har den laveste befolkningstettheten i USA, fokuserer vi mer på å fjerne blokkering av evner. Det er ikke så viktig å beskytte seg mot tyver som å omgå geobegrensninger i dette tilfellet. På grunn av det vil vi først og fremst fokusere mer på å fjerne blokkering av egenskaper.

 • Evne til å omgå brannmurer, blackouter i sport og geobegrensninger når du er i Alaska
 • Høy nettverksstabilitet som hjelper deg med å eliminere tapte forbindelser
 • Servere som presterer bra i Alaska, så vel som rundt i regionen på hastighetstester
 • Sterk kryptering for å beskytte brukerens personvern mens du er i staten
 • Mobilapper og støtte for Amazon Firestick-enheter
 • Tilbyderne har en streng policy for ingen logger for å beskytte deg mens du er i staten

Og her er en nærmere titt på de beste VPN-ene for Alaska.

1. Beste VPN for Alaska: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg politikk som har blitt bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

ExpressVPN Alaska hastighetstest

ExpressVPN-appen lar deg velge en serverplassering ned til byen, men du trenger ikke å velge en bestemt server. I stedet vil klienten velge den raskeste serveren på det valgte stedet. Du må også vite at noen byer ikke vises på den anbefalte fanen i klienten. Du kan finne det problemet med servere i området. Bare velg fanen “Alle”, åpne USA og åpne Seattle (det nærmeste stedet). På dette tidspunktet kan du velge servere der. Vi koblet til en server i Seattle og testet til Anchorage og Juneau. Ytelsen var utmerket med hastigheter opp til 126 Mbps. ExpressVPN maksimerte nesten vår kabel-internettforbindelse.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis ExpressVPN-tilbud

2. Beste VPN for Alaska: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost Alaska hastighetstest

Siden vi ønsket å teste en server i Seattle (det nærmeste stedet), åpnet vi Windows-klienten og utvidet grensesnittet. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere” hvis den ikke allerede er aktiv. Bla ned til Seattle og klikk til høyre for stjernen. Dette vil få en full liste over servere i Seattle. CyberGhost-nettverket inkluderer noen få servere i Seattle. Vi koblet oss til en av dem og testet ytelsen til Anchorage og Juneau. Som du ser var nedlastningshastigheten vår 71 Mbps til 108 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket fra bare $ 2,75 i måneden under deres nåværende markedsføring.

Vis CyberGhost-tilbud

3. Beste VPN for Alaska: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

IPVanish tilbyr flere servere i området, så du bør ikke ha noen problemer der. Du kan imidlertid forvente rask hastighet på steder i flere deler av verden. På grunn av det velger vi IPVanish som et av våre alternativ til bruk mens vi er i Alaska.

I tillegg til ganske mye dekning i forskjellige europeiske regioner, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket produserer store hastigheter, og de gir gode resultater på våre hastighetstester. Du kan velge et sted eller en individuell server fra rullegardinmenyen.

IPVanish Alaska hastighetstest

Vi nevnte nettopp at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgjengelige for deg. Hvis du tilfeldigvis ser en server som har bokstaven “a” som en del av servernavnet, er de raskest i nettverket. Vi koblet til en IPVanish-server i Seattle og testet til Anchorage og Juneau. Hastigheten varierte fra 82 Mbps til 125 Mbps.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer for $ 7,50 i måneden eller $ 58.49 i året. Det fungerer til bare 4,87 dollar i måneden på årsplanen. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Vis IPVanish-tilbud

Og der har du de beste VPN-alternativene du kan bruke mens du er i Alaska. Du bør kunne dra nytte av det. Hvis du vil ha andre alternativer, kan du ta en titt på vår topp 10 VPN-liste. Selv om de alle vil fungere bra, er valgene våre optimalisert for Alaska. Uansett hva planene dine er i den siste grensen, er det viktig å bruke en VPN. Når du leser guiden vår, kan du beskytte personvernet ditt på best mulig måte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map