Beste sokker5 proxy-tjenester

personvernBlant alle fullmaktene er Socks5-proxy den mest allsidige i samfunnet. Det er fordi den kan inneholde nesten alle typer data du trenger den. Hvis du ikke er kjent med Socks5-proxy, er det en ukryptert måte å skjule IP-adressen din mens du bruker P2P Networks. Kombiner den med hvilken som helst av våre VPN-er for å legge til kryptering. Socks5 kan også brukes til å endre IP-adressen til nettleseren din for personvern og geobegrensning. Det er mange forskjellige selskaper som tilbyr dem, men det kan være vanskelig å vite hvilket som er det beste alternativet eller forskjellene mellom dem. Her er en titt på de beste Socks5-proxy-tjenestene som tilbys av pålitelige VPN-leverandører.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsSocks5
ProxyNo
LogsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings
3CyberGhost$ 2.75PIA80avkrysningsavkrysnings
4IPVanish$ 5.20IPVanish76avkrysningsavkrysnings
5TorGuard$ 4.99TorGuard68avkrysningsavkrysnings

Gratis vs betalte sokker5 proxy-tjenester

Selv om du kan bli fristet til å sjekke ut en av de “gratis” proxy-tjenestene, er det definitivt et stort skille mellom gratis og betalte versjoner. La oss se på noen av forskjellene.

FunctionPaid Socks 5 ProxyFree Socks 5 Proxy
HastighetGode ​​hastigheter – Verdt å laste ned elementer.Veldig treg. Du kan forvente at Kbps ikke er Mbps.
PersonvernHøy nettverkssikkerhet, de fleste holder ikke aktivitetslogger.Lav sjanse for minimal sikkerhet (hvis noen). Kan forlate deg åpen for angrep.
PålitelighetForblir nesten alltid tilkoblet.Færre enn 20% tilkoblingsfrekvens.
TømmerstokkerDe fleste holder ingen tilkoblingslogger.Forvent at logger skal føres slik at informasjonen kan brukes.

Som du kan se av resultatene, tar du en stor risiko ved å bruke en gratis versjon over en betalt. Heldigvis er det flere VPN-tjenester som inkluderer Socks5-proxy med deres tjeneste. Ofte er prisen på en VPN mindre enn du kanskje betaler for en frittstående Socks5-proxy.

Fordeler med å bruke en VPN over en proxy

Selv om det er bra å bruke en proxy for sikkerhet, er VPN bedre. Ikke bare får du fordelen av å endre IP-en, men forbindelsen din er også kryptert. I stedet for bare å kunne bruke ett program om gangen som med en proxy, kan VPN sikre hele internettforbindelsen. Deretter tar vi en titt på de beste VPN-tjenestene som inkluderer en Socks 5 Proxy.

Hva er den beste VPN-en med Socks5 Proxy?

Vi fokuserte på følgende kriterier for å bestemme de beste VPN-ene med Socks5-proxy-tjenester:

 • VPN må tilby gratis proxy-tjenester Socks5 til medlemmene
 • VPN kill switch for å beskytte IP-adressen din mot å bli utsatt
 • Hastighetstester utført på VPN-servere på torrentvennlige steder
 • VPN-nettverkssikkerhet for lange tilkoblingsperioder
 • Sterke krypteringsnivåer for bedre personvern
 • Vi valgte bare VPN-er som ikke holder brukerlogger

Uten ytterligere forsinkelse er her en liste over de beste VPN-tjenestene som støtter Socks5 proxy:

1. Best Socks5 Proxy Service: NordVPN

NordVPN

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 3,49 per måned (70% rabatt)

NordVPN er vårt topp valg av VPN-er som tilbyr Socks5 proxy-tilkoblinger. NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA, Europa og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

NordVPN hastighetstest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

2. Beste sokker5 proxy-tjeneste: PIA

Privat internettilgang

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 3,33 i måneden (72% rabatt)

Private Internet Access (PIA) er en av favorittleverandørene i P2P / torrenting-samfunnet. Det er velkjent for å ha Socks5 proxy-funksjonen for PPTP / L2TP-protokollene deres. De har servere i over 50 land, slik at du raskt og enkelt kan koble deg til den du vil bruke. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land. Før du kobler til en server, må du sørge for å velge Socks5 proxy-alternativet hvis du vil bruke det. Når det er sagt, ofte er OpenVPN-protokollen tryggere og raskere.

PIA hastighetstest

Måten du får tilgang til privat Internett-tilgang er ganske grei. All programvaren deres er enkel å bruke. Hvis du planlegger å koble til fra Mac eller Windows, anbefaler vi å bruke VPN kill switch-funksjonen som tilbys av PIA. De har også DNS-lekkasjebeskyttelse, IPv6 lekkasjebeskyttelse og portvideresending av funksjoner på skrivebordsklienten. Mens mobilappene ikke inkluderer de avanserte funksjonene, kan du enkelt koble til hvilken som helst server og kryptere tilkoblingen din. Husk å koble deg til PIA når som helst når du bruker et Wi-Fi-nettverk for å beskytte mot datatyveri, og merk av i ruten som sier Socks5-proxy hvis du skal gjøre noen torrenting-aktiviteter. De begrenser ikke bruken, slik at du kan forlate VPN når du vil for personvern.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

3. Best Socks5 Proxy Service: CyberGhost

CyberGhost

Registrer deg i 36 måneder for bare $ 2,75 i måneden (79% rabatt)

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet også etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å torrent anonymt med støtte for Socks5 proxy-tilkoblinger. Fjern blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

4. Best Socks5 Proxy Service: IPVanish

IPVanish

Registrer deg i 12 måneder for bare $ 4,87 i måneden (60% rabatt)

Vi kan fortelle deg av erfaring at det er ekstremt stabilt og gir store hastigheter. Det gjør det til et godt valg for alle aktiviteter du vil delta i. Du vil også oppdage at IPVanish har mange serverplasser over hele verden. De har mer enn omtrent hvilken som helst VPN-tjeneste. Dette gjør dem til vår go-to VPN på daglig basis.

Sammen med et stort fotavtrykk i flere land, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. Nettverket har gjennomgående vært den raskeste VPN-en i Nord-Amerika og Europa i våre hastighetstester. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller en individuell server. Vi testet torrentvennlige serverplasseringer, og som du ser var ytelsen god.

IPVanish hastighetstest

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

5. Beste sokker5 proxy-tjeneste: TorGuard

TorGuard

TorGuard ble lansert i 2012 av teammedlemmer lokalisert i Nevis, Vest-India. Når du sammenligner den med andre tjenester, er denne VPN-tjenesten relativt ny. Imidlertid har de mer enn 1250 servere lokalisert i 42 forskjellige land rundt om i verden. Målgruppen deres er det stormende samfunnet, men det vil fungere helt fint for alt du vil gjøre på nettet. De tilbyr både Socks5 proxy og VPN-tilgang.

TorGuard har en solid blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime, i tillegg til torrenting-aktiviteter. Ofte kan du få tilgang til Amazon Prime videoinnhold flere steder. Når du bruker Windows-klienten, har du muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), velge en server og mer.

TorGuard hastighetstest

TorGuard VPN-tjenesten er en favoritt i fildelingssamfunnet. Alt er enkelt å bruke og enkelt, slik at du enkelt kan beskytte ditt personvern på nettet. Det er ofte funksjoner lagt til i mobilversjonene også. Du kan registrere deg for full tilgang for så lite som $ 4,99 i måneden under den nåværende kampanjen.

Besøk TorGuard

Avsluttende tanker om de beste sokkene5 proxy-tjenester

Avslutningsvis er Socks5-proxy en nødvendighet hvis du skal bruke noe torrenting-programvare. Selvfølgelig fungerer det bra for andre typer programvare også. Når du har valgt en leverandør, foreslår vi at du tester hastigheten på PPTP / L2TP-protokollene + Socks5-proxy og ser hvordan den fungerer i forhold til OpenVPN + Socks5 Proxy. Så lenge det dekker dine behov, skal du ha det bra. Forhåpentligvis har du funnet denne guiden nyttig. I så fall kan du gjerne dele den med vennene dine, slik at de kan dra nytte av informasjonen også.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map