5 beste VPN-utvidelser for Google Chrome

Chrome-utvidelseslogoAkkurat som Googles søkemotor, er Chrome den mest populære nettleseren i verden. Mellom desktop- og mobilversjonen har den 63% markedsandel. Et av alternativene som mange brukere liker er muligheten til å bruke utvidelser. For en som vil beskytte personvernet ditt mens du surfer på nettet uten å kryptere dataene for andre applikasjoner, er det en god passform å bruke en VPN-utvidelse. Problemet er at det er ganske mange VPN-utvidelser. På grunn av det kan det være vanskelig å velge det beste alternativet. Derfor hjelper vi deg med å ta det riktige valget for dine behov. Husk at du ikke kan legge til utvidelser på mobilversjonen av Chrome på dette tidspunktet. Imidlertid tilbyr alle VPN-ene nedenfor, også Android- og iOS-apper.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsAudited
Ingen loggerSmart TV
& ConsoleRouter
app
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA52
4PureVPN$ 2.88SaferVPN180avkrysnings
5SaferVPN$ 3.29SaferVPN34

I tillegg til en VPN, foreslår vi også at du installerer WebRTC Leak Prevent-utvidelsen. Uansett hvilken VPN du velger, er denne utvidelsen viktig. Hvis du bestemmer deg for å ikke få WebRTC-utvidelsen, vil du røpe din virkelige IP-adresse til ethvert nettsted du besøker. Selvfølgelig, det beseirer formålet med å bruke en VPN-nettleserutvidelse for Chrome. Enten du vil beskytte personvernet ditt for surfing eller omgå geobegrensninger, vil en VPN-utvidelse hjelpe deg med å nå dine mål. La oss nå se på noen av våre favoritt VPN-utvidelser for Chrome.

1. Beste VPN-utvidelse for Chrome: ExpressVPN

ExpressVPN-utvidelsessideMens ExpressVPN-utvidelsen for Chrome er lik, må du laste ned appen først. Før du kan få utvidelsen til å fungere, krever ExpressVPN at du installerer VPN-klienten deres. Når du har gjort det, går du enten til Chrome Web Store, eller du kan laste ned utvidelsen fra nettstedet deres. Deretter klikker du bare på ikonet i hjørnet. Husk at du bare får muligheten til å bruke 10 lokasjoner hvis du bruker nettleserutvidelsen, men du kan enkelt bytte mellom dem og få tilgang til alle servere fra deres tilpassede app.

Expressvpn Chrome-bruk

Du vil vanligvis ha god fart når du bruker et VPN. Derfor ønsket vi å vise resultatene av ytelsestesten mens du bruker Chrome-utvidelsen ExpressVPN. Som resultatene viser, var hastigheten mye tregere når du koblet til VPN. Forskjellen representerer omtrent 60% tap av hastighet. Likevel vil du fortsatt kunne streame HD-videoer uten buffring.

ExpressVPN Speedtest

Nok en gang kjørte vi en DNS-lekkasjetest for å sikre at nettleserutvidelsen ikke lekker vårt sanne sted og fant ut at ExpressVPN passerte uten problemer.

ExpressVPN Leaktest

Mens ExpressVPN selges til et høyere prispunkt enn de andre tjenestene på listen vår, er verdien høy med tanke på størrelsen på nettverket og tjenestefunksjonene. Du kan koble til tjenesten med opptil 3 enheter samtidig med en enkelt VPN-konto fra bare 6,67 dollar i måneden med en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN-utvidelse for Chrome: NordVPN

NordVPN forlengelsessideDet er enkelt å installere NordVPN-utvidelsen for Chrome. Akkurat som de andre kan du få tilgang til det ved å gå til Chrome Nettmarked. Når du er klar, klikk på knappen som sier “Legg til Chrome” og deretter “legg til utvidelse”. Så snart det installeres, lukker du Chrome og åpner nettleseren på nytt. Nå skal du se NordVPN-ikonet øverst. Hvis du klikker på den, ser du konsollen. Herfra har du muligheten til å automatisk koble til eller endre plasseringen.

Bruk av NordVPN Chrome-utvidelse

Gode ​​hastigheter er viktig hvis du skal bruke NordVPN til å fjerne blokkering av tjenester som Netflix eller BBC iPlayer. På bildet nedenfor ser du resultatene av hastighetstesten vår mens du bruker NordVPN Chrome-utvidelsen. Dette er store tall for alle nettleser du planlegger å gjøre, og det er bare et lite fall i hastigheten.

NordVPN hastighetstest

DNS-lekkasjetesten er også viktig når du bruker en VPN. Bildet under viser at NordVPN besto testen.

NordVPN lekkasjetest

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller Hulu fra hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg på ubegrenset VPN fra bare 2,75 dollar i måneden med en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN-utvidelse for Chrome: PIA

Privat utvidelsesside for internettilgangSom du ser på bildet over, kan du enkelt finne PIA Chrome-utvidelsen ved å gå til Chrome Web Store. Når du er klar, klikk på knappen som sier “Legg til Chrome” og deretter “legg til utvidelse”. Så snart det installeres, lukker du Chrome og åpner det igjen. I det første bildet nedenfor peker en pil mot det røde PIA-ikonet. Når du først klikker på den, må du oppgi innloggingsinformasjonen. Etter å ha gjort det, viser den grønne pilen hvor du kan endre serverens plassering. Som du ser med den røde pilen i det andre bildet, blir ikonet grønt en gang når du flytter glidebryteren fra venstre til høyre. Det vil også vise flagget til landet der du valgte å koble til. Som du ser, koblet vi til en server i Atlanta, så vi hadde en IP-adresse i USA. Dette vil hjelpe til med å fjerne blokkeringen av populære strømmetjenester for de utenfor landet.

PIA-nettleserutvidelse

Hastighet er alltid viktig når du bruker en VPN. Derfor ønsket vi å vise resultatene av hastighetstesten mens du bruker PIA Chrome-utvidelsen. Som du ser på bildet nedenfor, var hastigheten vår veldig lik med og uten VPN. VPN-forbindelsen representerte omtrent 8% hastighetstap. Dette er gode tall for alle nettleser du planlegger å gjøre.

PIA Extension Speedtest

En annen test vi liker å utføre er lekkasjetesten. Som du kan se på bildet nedenfor, passerer PIA-nettleserutvidelsen testen.

PIA Extension Leak Test
Du kan forvente at mange av de samme funksjonene du normalt ser med PIA. I tillegg til Chrome og Firefox-utvidelser, kan du også laste ned tilpassede VPN-apper for Windows, Mac, iOS og Android. Appene tilbyr forskjellige nivåer av personvern, avhengig av dine behov. Privat Internett-tilgang tilbyr vennlig leserne våre ubegrenset VPN fra bare 2,50 dollar i måneden sammen med en 7 dagers pengene tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN-utvidelse for Chrome: PureVPN

PureVPN-utvidelsesside

Heldigvis vil du ha en enkel tid å installere PureVPN Chrome-utvidelsen. Alt du trenger å gjøre er å gå til Chrome Nettmarked. Når du er klar, klikk på knappen som sier “Legg til Chrome” og deretter “legg til utvidelse”. Når den er ferdig, lukker du Chrome og åpner igjen. Du vil se PureVPN-ikonet øverst. Når du har klikket på den, skriver du inn legitimasjonsbeskrivelsen og klikker på koblings-knappen. Trykk den igjen for å koble ut.

Bruk av PureVPN Chrome-utvidelse

Hvis du vil sjekke hastigheten på denne utvidelsen, er det ikke vanskelig. Som du ser i resultatene våre, var tallene mens du bruker utvidelsen deres høyere enn normalt. Vi testet utvidelsen ved å bruke forskjellige tester og tider og fikk samme resultat. Derfor kan vi bare konkludere med at de komprimerer data for raskere resultater.

PureVPN hastighetstest

Neste test er lekkasjetesten. I motsetning til de andre utvidelsene vi nevnte, ser det ut til at denne har problemer med lekkasje. Lekkasjetestbildet nedenfor viser 1 nettadresse, men det er forskjellig fra SSL-adressen. Når det er sagt, sier en annen rapport at det er mer enn 7 http-lekkasjer.

PureVPN Leaktest

Mens denne er rask, gjør lekkasjene oss nervøse. Når det er sagt, klarer PureVPN seg ganske bra i priskategorien, men Chrome-utvidelsen deres ser ikke ut til å være helt opp til det vi forventer. De har kuttet prisene med over 50% etter hvert som tjenesten fortsetter å vokse. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN og få tilgang til alle serverplasseringene deres fra bare 4,16 dollar i måneden når du registrerer deg for et år med VPN-tilgang.

Besøk PureVPN

5.Beste VPN-utvidelse for Chrome: SaferVPN

SaferVPN-utvidelsesside

Som de fleste utvidelser vi viser her, er det enkelt å få SaferVPN Chrome-utvidelsen. Alt du trenger å gjøre er å få tilgang til det ved å gå til Chrome Nettmarked. Når du er klar, klikk på knappen som sier “Legg til Chrome” og deretter “legg til utvidelse”. Når den er ferdig, lukker du Chrome og åpner igjen. Nå skal du se SaferVPN-ikonet i øverste hjørne. Klikk på den og skriv inn legitimasjonsbeskrivelsen. Velg deretter din region og flytt glidebryteren til høyre for å koble til.

SaferVPN-bruk

Hastigheter er viktige for VPN-bruk, enten du tester en nettleserversjon eller en frittstående versjon. På bildene nedenfor kan du se resultatene våre. Denne hastighetstesten viser at nettleserforbindelsen er raskere enn den er normalt. Det indikerer at tjenesten kan komprimere data for å få høyere hastighet.

SaferVPN hastighetstest

En annen test vi har kjørt er lekkasjetesten. Hvis tjenesten lekker, beseirer du formålet med å bruke en VPN i utgangspunktet. Som du kan se her, er SaferVPN veldig lekker. det er ikke en god ting å se om du ønsker å beskytte personvernet ditt.

SaferVPN Leaktest

SaferVPN gir en god verdi, fint grensesnitt og et anstendig nettverk. Du kan koble til Chrome-utvidelsen og mer med en enkelt VPN-konto for bare 3,49 dollar i måneden med 2-års abonnement. Likevel hindrer lekkasjene oss fra å anbefale Chrome-utvidelsen for de som trenger personvern.

Besøk SaferVPN

Til slutt vil vi vise deg hvordan du installerer og setter WebRTC-utvidelsen vi nevnte tidligere. Igjen, vil du definitivt ønske å legge denne til Chrome enten du bruker en VPN-utvidelse eller ikke. Gå tilbake til Chrome Nettmarked og søk etter WebRTC Lekkasjeforebygging.

WebRTC lekkasjeforebyggende side
Når du har lagt til det, vil du gå til “innstillinger” -delen for utvidelsen og velge alternativet som sier “Deaktiver ikke-fullmektig UDP (force proxy)”. Du vil også aktivere “inkognitomodus”. Lukk Chrome og åpne igjen. Du beskytter deg nå mot WebRTC-lekkasjer. Hvis du planlegger å teste den, foreslår vi at du bruker doileak.com nettsted.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map