5 beste VPN-er for H1Z1 Battle Royale

H1Z1 Battle RoyaleH1Z1 var et av de første Battle Royal-spillene. Den har nylig blitt lagt på PS4 gratis. Den har allerede en PC-versjon på Steam og en Xbox One-utgave kommer. H1Z1 har samlet et stort påfølgende, og som et resultat har serverne opplevd vanskeligheter med etterslep, lange belastningstider og dårlige forbindelser. For å løse disse problemene vil jeg anbefale en VPN. Når du kobler til en VPN-server, vil den tilordne deg en IP-adresse i det området. Hvis du velger et sted i nærheten av serveren du spiller på, kan du redusere etterslep, forbedre ping-tider og ta vare på mange tilkoblingsproblemer. Siden det ikke er IP-en din, får du også beskyttelse mot DDoS-angrep. Dette hjelper deg med å sikre raskt og trygt spill for både tilfeldige og profesjonelle spillere.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 2.85PIA49avkrysningsavkrysnings
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80avkrysningsavkrysnings
5IPVanish$ 3.25IPVanish76avkrysningsavkrysnings

H1Z1 har tre hovedspillmodi på PS4. Det har solo, duoer og grupper på fem. Hver lek på samme måte. I solo er du mot 100 spillere som prøver å være den siste til å overleve. I duoer og femmere er du med et lag, men målet er det samme. Legg merke til at du kan spille duoer og femmere alene, da spillet enten vil legge deg til med andre spillere eller la deg spille med færre medlemmer på laget ditt. Hvis du ikke kan koble deg til det samme spillet som vennene dine, anbefaler jeg at du starter programmet på nytt. Hver gang jeg har gjort dette fikset det feilen.

Når du har startet spillet, vil du kunne fallskjerm til stedet. Du blir droppet på et tilfeldig sted på kartet, men det vil være med teamet ditt. Jeg har lært at på den konsollen går den raskeste måten å felle fallskjerm, sideveis. Du vil bevege deg raskere og mer nøyaktig. Når du treffer bakken, vil du lete etter utstyr. Plukk opp rustning, helsepakker, hjelm, ryggsekk og våpen. Grip så mye du kan for å hjelpe deg på veien. Sjeldenhetene av utstyr går i denne rekkefølgen: hvitt, grønt, lilla, gull, med gull som det mest sjeldne. Den beste måten å finne grønne dråper på er i militære kasser. Når du er i nærheten av en vil du få radioforstyrrelser. Når det gjelder lilla og gullgjenstander, kan du finne de fleste av dem i tilbudsdråper som kjempes veldig mot slutten av kampene. Lilla dråper vil komme først og er mer rikelig. Gulldråpene er vanskelig å komme med, og inkluderer bare en gylden gjenstand sammen med flere lilla gjenstander.

Ser du når du trenger å reise raskt rundt et stort kart, har spillet kjøretøyer. Du finner ATV, jeeper, lastebiler og politibiler. ATV’ene er veldig raske, men gir ingen beskyttelse. Jeeper er raskere, men lettere å snu. Også de er vanskeligere å skyte ut av. Lastebiler går tregt, men de er vanskelige å snu og lette å skyte fra dem. Løvbiler er veldig raske, vanskelige å vende og godt beskyttet. Alle bilene har en nitro boost for nødsituasjoner. Den eneste siden til kjøretøyene er at du ikke kan heles mens bilen er i bevegelse.

For å gjøre spillet raskere en sirkel med giftig gass reduserer det spillbare området sakte sakte. En av de viktigste grunnene til at biler er i spillet er å unngå bensinen. Du må bruke kjøretøyet ditt for å bo i sirkelen og gi dekning i hundekamp. Forsikre deg om at du kommer vekk fra kjøretøyet hvis det er i brann, fordi de har en tendens til å eksplodere lett. En strategi for å få bilen som har fungert for meg er å stjele en fra et annet team. Dette er ganske enkelt. De fleste spillere liker å komme seg ut og skyte. Dette etterlater ingen i kjøretøyet. Alt du trenger å gjøre er å løpe mot bilen deres og ta den mens de skyter. Du vil også ønske å overføre dem hvis du ikke har fått store skader. Dette har fungert flere ganger for teamet mitt, og er ofte en god måte å eliminere lag på uten å ta mye skade.

H1Z1 tilbyr flott spill. Den har mange funksjoner som skiller den fra de andre spillene i sin sjanger. Du kan forvente noen tekniske problemer siden H1Z1 er så ny på konsollen. Det har problemer med tilkoblingsmuligheter, etterslep og lastetid, men disse kan alle løses. Spillet er fremdeles i beta, og det vil garantert bli bedre etter hvert. H1Z1 er et gratis spill som jeg er sikker på at du og vennene dine vil ha glede av å spille.

Nok en gang anbefaler jeg å bruke et VPN for å spille H1Z1. En VPN vil gi deg en IP-adresse fra serveren du ønsker. Det vil også forbedre etterslepet, senke pingen og beskytte deg mot DDoS-angrep. En VPN kan hjelpe deg med å unngå geografiske begrensninger og brannmurer på skolen eller på jobben.

La oss hoppe rett inn og se på de beste VPN-ene for H1Z1.

1. Beste VPN for H1Z1: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrer deg i 12 måneder og få 3 måneder GRATIS på vår VPN-nummer 1

ExpressVPN samler rask VPN-tilgang med MediaStreamer som fungerer som en smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til geobegrenset innhold. VPN-tjenesten hjelper deg med å kryptere tilkoblingen din og fjerne blokkering av live sportsbegivenheter. Du vil til og med finne en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheter på deres hjemmeside. Å være i De Britiske Jomfruøyene setter ExpressVPN utenfor landene med 5 øyne og 14 øyne. De opprettholder en ikke-logg-policy som er bekreftet gjennom høyprofilerte juridiske forespørsler gjennom årene.

ExpressVPN administrerer et veldig stort VPN-nettverk. Utover USA har ExpressVPN-nettverket tusenvis av servere på viktige steder for å beskytte brukerens personvern. Du kan bruke nettverket deres for å beskytte personvernet ditt, fjerne blokkering av sensur og se på favorittstrømmetjenestene dine hvor som helst.

Den kanskje største fordelen med å bruke ExpressVPN er deres støtte for et bredt spekter av enheter. ExpressVPN tilbyr tilpasset VPN-programvare for Windows, Mac, iOS og Android. Koble til fra skrivebordet og mobilen din samtidig med opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du kan også installere ExpressVPN-nettutvidelsen for Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele ditt hjemmenettverk med en enkelt VPN-konto? I så fall kan du bruke ExpressVPN-ruterappen for å få alt satt opp. MediaStreamer-funksjonen legger til smart DNS-støtte til enheter som spillkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediebokser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) og Smart TV-er.

ExpressVPN-kupongSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder av VPN-nummer 1

ExpressVPN presterte veldig bra i hastighetstestene våre. De er et godt valg for personvern og for å fjerne blokkering av geobegrensninger. Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt for å gi hjelp og svare på spørsmål. Nyt den beste VPN-en for mindre med selvtillit, da ExpressVPN tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk ExpressVPN

2. Beste VPN for H1Z1: NordVPN

NordVPN

NordVPN er basert i Panama, som noen brukere foretrekker å bruke et VPN-selskap som faktisk har hovedkontor i USA. Du vil oppdage at NordVPN har en sterk tilstedeværelse i USA med servere lokalisert i hele landet. Medlemmene har full tilgang til sitt nettverk i USA og utover for en veldig god pris.

Du vil oppdage at NordVPN kanskje har den beste blandingen av tjenester for prisen hvis du abonnerer på en langsiktig konto. Alle brukere har full tilgang til nettverket og tilpasset programvare. Du kan koble til ved hjelp av VPN-klienten for Windows eller Mac. De har også en brukervennlig mobilapp for både Android og iOS (iPhone, iPad) -enheter.

Vil du ha tilgang til strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fall er NordVPN et godt valg. De er en av de eneste VPN-tjenestene som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix. Du kan registrere deg for ubegrenset VPN- og SmartDNS-tjeneste med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN

3. Beste VPN for H1Z1: PIA

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) gir brukerne noen forskjellige alternativer. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger å sette opp en profil for hver VPN-server. Nå kan du koble til hvilken som helst av serverplasseringene deres i 33 land. Som du ser nedenfor, har PIA-teamet organisert serverne sine etter region, land og by. Serverplasseringene er oppført i alfabetisk rekkefølge etter land.

Det er mange torrentbrukere som elsker privat internettilgang. Tjenesten inneholder en funksjon som stopper systemet ditt fra å kommunisere hvis forbindelsen til tjenesten deres faller. Betydning hvis din krypterte VPN-tilgang blir droppet av en eller annen grunn, vil det holde deg trygg.

Når det gjelder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkludert en Internet Kill-bryter. Kill-bryteren vil drepe Internett-tilkoblingen din når VPN mislykkes. Det kan virkelig være nyttig for de som ønsker å sikre anonymitet. Privat internettilgang tilbyr medlemmene en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk privat internettilgang

4. Beste VPN for H1Z1: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ble grunnlagt i 2001 av 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bucuresti, Romania. Siden den gang har selskapet vokst til en av de største VPN-tjenestene i verden. Teamet på over 50 medlemmer er fokusert på å beskytte brukernes personvern. Robert Knapp, medgründer og administrerende direktør, fortsetter å lede teamet selv etter at de begynte i Crossrider-gruppen i 2017. Siden den gang har CyberGhost-nettverket utvidet seg ganske mye.

CyberGhost tilbyr en fin blanding av serverplasseringer, sterk kryptering og muligheten til å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Noen av kanalene lar deg til og med fjerne blokkering av geobegrensninger for flere regioner. Du kan for eksempel få tilgang til Amazon Prime videoinnhold i USA, Tyskland eller Storbritannia. Windows-klienten gir deg også muligheten til å surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokkering av grunnleggende nettsteder (Google, Facebook Instagram, etc.), og velge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en av våre favoritter. Den er veldig enkel å bruke og inneholder en rekke avanserte funksjoner for å beskytte ditt online personvern. De har et utviklingsteam i Tyskland som kontinuerlig legger til funksjoner til klienten og mobilappene. Du kan registrere deg for full tilgang til CyberGhost-nettverket med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhost

5. Beste VPN for H1Z1: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen raskere enn IPVanish. Vi vet av personlig erfaring at IPVanish vil fungere ganske bra uansett hvilken region i landet du befinner deg i. Serverne deres er raske og VPN-tjenesten har flere serverplasser i USA enn de fleste VPN-leverandører.

Sammen med et stort fotavtrykk i USA, er IPVanish vertskap for servere på alle andre kontinent enn Antarktis. VPN-nettverket deres har gjennomgående vært det raskeste i Nord-Amerika i våre fartsprøver. Du finner flere serverplasseringer i land som USA og Storbritannia. Du kan velge et sted eller bli mer spesifikk ved å velge en individuell server. IPVanish er utmerket for spill, men kan bli rammet og savnet for å fjerne blokkering av populære strømmetjenester.

Når det gjelder verdien er IPVanish vanskelig å slå. De tilbyr ubegrenset tilgang til VPN-nettverket og tilpasset programvare for Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mer. Du kan til og med konfigurere ruteren din for å beskytte alle enheter i nettverket. VPN-tjenesten er ganske populær blant Kodi-brukere. En 7-dagers pengene-tilbake-garanti dekker alle nye medlemmer.

Besøk IPVanish

H1Z1 Battle Royale er et populært spill for PS4 og PC. Den vil bli utgitt for Xbox One i månedene som kommer. H1Z1 er gratis å spille og en av de første i sin sjanger. Det er tre spillmodus å spille, og mer innhold er alltid i verkene. H1Z1 er et morsomt spill å spille alene eller sammen med venner. Bare sørg for å bruke en VPN for å beskytte personvernet og redusere etterslepet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map